Thrillogy news

Thrillogy 2013 vond plaats op 26 oktober plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Frontliner, Adaro en Partyraiser hebben tijdens deze nacht alle drie een eigen area gehost. Beleef deze memorabele editie nu opnieuw met de officiële aftermovie
De photogallery van Thrillogy, dat afgelopen zaterdag plaatsvond, staat nu online. Je kunt de foto’s hier bekijken.
Thrillogy 2013, dat op 26 oktober plaatsvindt, is volledig uitverkocht! Er zijn geen tickets meer beschikbaar in de b2s ticketshop.
Zorg ervoor dat je morgenavond op tijd bent wanneer jouw favoriete hoofdartiest zijn area opent! Dit gebeurt op de volgende tijden:

00.00 Adaro

00.30 Partyraiser

01.00 Frontliner
Hiernaast is het belangrijk te weten dat de drie hoofdartiesten het laatst uur van 07.00 tot 08.00 (zomertijd) samen afsluiten. Mis deze spectaculaire afsluiting niet; zorg dat je erbij bent!
Voor meer informatie over Thrillogy bezoek je www.b2s.nl/thrillogy.
—————————————————————————————————————————–
Thrillogy, that takes place on the 26th of October, is completely sold out! There are no more tickets available in the b2s ticketshop.
Make sure you are on time tomorrow night when your favorite main artist opens his own area! This takes place at the following hours:

00.00 Adaro

00.30 Partyraiser

01.00 Frontliner
Besides, it’s also important to know that the three main artists are behind the decks together from 07.00 till 08.00 (summer time) for the grand finale. Make sure you don’t miss this; be there!
Visit  www.b2s.nl/thrillogy for more information about Thrillogy.
Volgende week zaterdag nemen Frontliner, Adaro & Partyraiser de Jaarbeurs over tijdens Thrillogy 2013! Iedere hoofdartiest zal samen met zijn support acts een area hosten en hierbij de nacht volledig invullen naar zijn eigen muzikale smaak. Voor het eerst in de geschiedenis zal Thrillogy uitverkocht gaan! Tevens gaat in de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in, dit houdt in dat je een uur extra kunt losgaan!  Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten lees je in dit bericht.
Time table

Frontliner

22.00 – 23.00 Atmozfears

23.00 – 00.00 Max Enforcer

00.00 – 01.00 Shadix

01.00 – 01.30 Frontliner OPENING

01.30 – 02.30 Frontliner VS. Noisecontrollers

02.30 – 03.30 Frontliner VS. Coone

03.30 – 04.30 Frontliner VS. Zatox

04.30 – 05.00 This is Frontliner

05.00 – 06.00 Frontliner VS. Ran-D

06.00 – 07.00 B-Frontliner

07.00 – 08.00 Thrillogy afsluiting hosts
Hosted by Villain
Adaro

22.00 – 23.00 Artic

23.00 – 00.00 Danny Scandal

00.00 – 00.30 Adaro OPENING

00.30 – 01.30 Adaro VS. Alpha2

01.30 – 02.30 Adaro VS. E-Force

02.30 – 03.30 Adaro VS. Frequencerz

03.30 – 04.00 Gunz for Hire LIVE

04.00 – 05.00 Adaro VS. Digital Punk

05.00 – 06.00 Adaro VS. Crypsis

06.00 – 07.00 Adaro VS. Titan
Hosted by Renegade
Partyraiser

22.00 – 23.10 Agressive

23.15 – 00.30 Amada

00.30 – 01.00 Partyraiser OPENING

01.00 – 02.00 Partyraiser VS. Paul Elstak

02.00 – 03.00 Partyraiser VS. Nosferatu

03.00 – 04.00 Partyraiser VS. Tieum

04.00 – 04.45 Partyraiser VS. Unexist

04.45 – 05.15 The Sickest Squad LIVE

05.15 – 06.00 Partyraiser VS. Vextor, F.Noize & X-Mind

06.00 – 07.00 Partyraiser VS. Drokz
Hosted by Da Syndrome
Tickets

De verwachting is dat Thrillogy voor het eerst in de geschiedenis tijdens de voorverkoop uitverkocht gaat, de laatste tickets bestel je via http://thrillogy.tickets.b2s.nl.
Wintertijd

Tijdens de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in. Dit betekent dat de klok een uur achteruit gaat. Houd hier rekening mee bij vertrek!
Social media

Kun jij niet aanwezig zijn bij Thrillogy? Houd dan de b2s social media kanalen (FacebookTwitterSoundcloudGoogle+ en Instagram) goed in gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan!
Gebruik de hashtag #TH13 wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Thrillogy 2013 trending topic te maken!
Time table & floorplan

Klik hier voor de print at home versie van de time table & het floorplan.
VIP

Degenen die een VIP ticket voor Thrillogy hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:

- Aparte VIP ingang

- Gratis kluisje per 2 personen

- Toegang tot het VIP deck in iedere area
Om bij de VIP ingang aan te komen dien je bij aankomst de borden ‘VIP’ te volgen. Deze bevindt zicht bij ingang OOST.
Legitimatie

De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.
Thrillogy CD

Dit jaar is er wederom een Thrillogy 3CD samengesteld. Frontliner, Adaro en Partyraiser hebben alle drie een schijfje gemixt. De CD is vanaf maandag 20 oktober verkrijgbaar in de b2s merchandise store. Je kunt de CD ook bij de CD stand op het evenement kopen. Om 23.30 kun je hier je CD laten signeren door de drie hoofdartiesten.
Kluisjes

Tijdens Thrillogy hebben bezoekers de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Je kunt een kluisje met twee of drie vrienden delen. De borg bedraagt €5, – en deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het is niet mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.
Roken

Indoor locaties worden gezien als horeca gelegenheid en dus geldt hier een rookverbod. In de Jaarbeurs worden aparte rookruimtes ingericht om de rokers tegemoet te komen.
Camera’s

Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Vergeet hiernaast vooral niet te genieten van de show en de muziek! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.
Spullen meenemen

Je mag geen eigen eten en drinken meenemen naar binnen. Indien je een speciaal dieet volgt of medicatie gebruikt, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit en dat je een doktersverklaring bij je hebt. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen.
Munten & pinnen

Bij de ingang en verspreid over de locatie bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.
Bij ingang OOST bevindt zich een pinautomaat van de ABN Amro Bank. Hier kun je contant geld opnemen.
Pas op met alcohol & drugs

b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Utrecht. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.
Let op jezelf en op anderen! Zorg ervoor dat jij niet diegene bent die na het evenement ergens op YouTube rondzwerft, terwijl je naar buiten wordt gedragen, naakt in het rond danst of andere dingen doet die je normaliter niet zou doen.
Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.
Unity

De jongens en meisjes van Unity geven voorlichting over het gebruik van alcohol en drugs. Heb je vragen? Loop dan eens langs hun stand. Ze geven je graag tips als je je niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO.
Auto & parkeren

Plan je reis vooraf via www.routenet.nl met Jaarbeursplein 6, Utrecht als eindbestemming. Check www.vananaarbeter.nl voor actuele wegwerkzaamheden. De Jaarbeurs wordt op de snelweg al aangegeven via borden. Wanneer je bij de locatie aankomt dien je de instructies van de parkeerwachters op te volgen.
Parkeren kost 12 euro, dit betaal je bij aankomst. Zorg ervoor dat je op tijd bent en losgeld bij de hand hebt, dit is om drukte en files te voorkomen.
Openbaar vervoer

De Jaarbeurs is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer; het Centraal Station ligt tegenover de locatie. Check www.ns.nl of www.9292.nl voor reizigersadvies en actuele vertrek- en aankomsttijden.
Vanaf het Centraal Station steek je de weg over richting Jaarbeurs. Je komt binnen bij ingang OOST en kunt hier de hal doorlopen richting de hoofdentree van Thrillogy. Je hoeft dus niet om het gebouw heen te lopen om entree WEST te bereiken.
LET OP: in het weekend van 26 en 27 oktober werkt ProRail aan verschillende trajecten op het spoor en is Utrecht moeilijk te bereiken.

Er rijden GEEN treinen tussen:

-       Driebergen (vanuit Arnhem) en Utrecht

-       Woerden (vanuit Leiden) en Alphen a/d Rijen (richting Utrecht)
Vooral de werkzaamheden tussen Utrecht en Driebergen zorgen voor moeilijkheden. Mocht je uit deze regio komen of via deze regio reizen, kijk dan naar een alternatieve manier van reizen. Dit kan bijvoorbeeld een andere vorm van openbaar vervoer zijn.
Event Travel

Ga je naar Thrillogy maar heb je geen eigen vervoer? Zorg dan dat je via Event Travel reist! De bussen van Event Travel vertrekken vanaf 175 locaties in Nederland. Kun je jouw opstapplaats niet vinden op hun website? Geen probleem, want als je met 6 personen of meer bent kun je een opstapplaats aanvragen. Ben je met een groep van 15 personen of meer, dan kun je een eigen opstapplaats aanvragen. Je kunt alle reizigersinformatie vinden op www.eventtravel.nl.
Website

Wil je alle info nog eens rustig nalezen, ga dan naar de Thrillogy website: www.b2s.nl/thrillogy.
——————————————————————————————————————————————————-Thrillogy – latest info

Next Saturday, Frontliner, Adaro & Partyraiser will take over the Jaarbeurs during Thrillogy 2013! Each main artist will host an area together with his support acts, and will fill in the night with his own musical taste. For the first time in history, Thrillogy will be sold out during the presale! Furthermore, the Wintertime is set during the night of the 26th on the 27th of October, so you can party an hour longer! All the important information you need to know as a visitor can be read in this news article.
Time table

Frontliner

22.00 – 23.00 Atmozfears

23.00 – 00.00 Max Enforcer

00.00 – 01.00 Shadix

01.00 – 01.30 Frontliner OPENING

01.30 – 02.30 Frontliner VS. Noisecontrollers

02.30 – 03.30 Frontliner VS. Coone

03.30 – 04.30 Frontliner VS. Zatox

04.30 – 05.00 This is Frontliner

05.00 – 06.00 Frontliner VS. Ran-D

06.00 – 07.00 B-Frontliner

07.00 – 08.00 Thrillogy final hosts
Hosted by Villain
Adaro

22.00 – 23.00 Artic

23.00 – 00.00 Danny Scandal

00.00 – 00.30 Adaro OPENING

00.30 – 01.30 Adaro VS. Alpha2

01.30 – 02.30 Adaro VS. E-Force

02.30 – 03.30 Adaro VS. Frequencerz

03.30 – 04.00 Gunz for Hire LIVE

04.00 – 05.00 Adaro VS. Digital Punk

05.00 – 06.00 Adaro VS. Crypsis

06.00 – 07.00 Adaro VS. Titan
Hosted by Renegade
Partyraiser

22.00 – 23.10 Agressive

23.15 – 00.30 Amada

00.30 – 01.00 Partyraiser OPENING

01.00 – 02.00 Partyraiser VS. Paul Elstak

02.00 – 03.00 Partyraiser VS. Nosferatu

03.00 – 04.00 Partyraiser VS. Tieum

04.00 – 04.45 Partyraiser VS. Unexist

04.45 – 05.15 The Sickest Squad LIVE

05.15 – 06.00 Partyraiser VS. Vextor, F.Noize & X-Mind

06.00 – 07.00 Partyraiser VS. Drokz
Hosted by Da Syndrome
Tickets

The expectation is that Thrillogy will sell out during the presale for the first time in history! The last tickets are available via http://thrillogy.tickets.b2s.nl.
Wintertime

During the of the 26th of October on the 27th of October the Wintertime is set. This means the clock will be set an hour backward, so keep this in mind when you leave the venue!
Social media

Are you not able to experience Thrillogy 2013? Follow b2s on Facebook, Twitter, Soundcloud, Google+ and Instagram to stay updated! b2s will post photo-, video- and audio material all night.
Use the hashtag #TH13 when you post something about the event on social media and make Thrillogy trending topic!
Time table & floorplan

Click here for the print at home version of the time table & floorplan.
VIP

The people who score a VIP ticket to THhrillogy have several additional bonuses:

- Separate VIP entrance

- Free locker for two people

- Access to VIP decks at all three areas
Follow the VIP signs to find the right entrance, it’s situated at the EAST entrance.
ID

The minimum age for admission is 18. In the event of any doubt, guests may be asked to produce identification proving their age. Please bring valid proof of identification with you so that you do not risk being refused entry. Valid proof of identification includes a driving licence, valid passport or identity card.
Thrillogy CD

Once again, a Thrillogy CD has been made. It’s a triple CD mixed by the three main artists Frontliner, Adaro and Partyraiser. The CD can be bought online at the b2s merchandise store from Monday the 20th of October and at the Thrillogy CD stand. At the CD stand, your Thrillogy CD can be signed by on of the three main artists at 23.30.
Lockers

Lockers will be available for rent at Thrillogy. These may be used to store jackets, bags and other personal items. Lockers may be shared with two or three friends. The deposit is €5 and will be refunded upon return of the locker key. You’ll not be able to access your locker throughout the event.
Smoking

It is not allowed to smoke in Jaarbeurs Utrecht. You can only smoke in the designated smoking areas.
Cameras

Cameras, SLRs and video cameras may be taken into the event. Take as many great photos and videos as you can and make sure to share them on social media! Professional recording equipment is not permitted without a media pass.
Belongings

Your own food and beverages are not permitted at the event. If you have a special diet, then make sure food is sealed in its own packaging. It is also allowed to take medication with you, but only when it’s in the original and closed package.
Tokens & PIN Payments

There are several points to buy tokens at Jaarbeurs Utrecht. It’s possible to pay with cash or PIN. We recommend that you bring plenty of cash with you to the event, as PIN machines are dependent on a stable network connection.
There is a ABN Amro Bank cash machine at the EAST entrance where cash money can be taken in.
Be careful with alcohol & drugs

The organisation adheres to the local police force’s drugs policy. This is a zero-tolerance policy. This means that no form of soft and/or hard drug is permitted, i.e. weed and hash are also prohibited. Police will be monitoring the situation closely.
Pay attention to yourself and others! Make sure you’re not the one who is on a YouTube video after the event being carried outside, dancing around naked or doing other things you wouldn’t normally do.
Are you accusing someone from taking an overdose or drinking too much alcohol? Make sure you immediately warn somebody from the organization, security or first aid.
Unity

The boys and girls from Unity inform about the use of alcohol and drugs. Do you have any questions about these subjects? Visit their stand! They can give you tips when you’re not feeling very well, but go to first aid when you have serious symptoms.
Car & parking

Plan your route in advance via www.routenet.nl with Jaarbeursplein 6, Utrecht as destination. Check www.vananaarbeter.nl for current roadwork. The Jaarbeurs is mentioned at the signs along the highway. When you’ll arrive at the location, follow the instructions of the parking supervisors.
You’ll pay one of the supervisors when you arrive at the parking lot, not when you leave. The fee is 12 euros, make sure you have this in exact change and be there on time to avoid traffic jams.
Public transport

The Jaarbeurs is easy to reach by public transport; the Central station is located opposite the location. Check www.ns.nl or www.9292.nl before you travel by train for a travel advice and the current depart- and arrival times.
PAY ATTENTION: In the weekend from 26 ’till 27 October, ProRail works on different train trails, and because of that Utrecht is hard to reach by train.

There will be no trains between:

- Driebergen (direction Arnhem) and Utrecht

- Woerden (direction Leiden) and Alphen a/d Rijn (direction Utrecht)
Especially the activities between Utrecht and Driebergen are inconvenient. Make sure you use another form of public transport to get to Thrillogy.
Busservice

Are you going to Thrillogy and don’t have your own transportation? Take one of the luxurious Event Travel coaches. They will depart from over 175  locations in Holland. Can’t find your favorite pick up location on their website? No problem, if you have a group of 6 persons or more, you can request a pick up location. If you have a group of 15 persons or more, you can request your own private pick up location. You can find all travel information at www.eventtravel.nl.
Website

Visit the Thrillogy website to check all the information: www.b2s.nl/thrillogy.
Alle VIP tickets voor Thrillogy, dat plaatsvindt op 26 oktober, zijn uitverkocht!

Regular tickets kun je aanschaffen via http://thrillogy.tickets.b2s.nl.
Check http://www.b2s.nl/thrillogy voor meer info over het evenement.
Over ongeveer twee maanden zullen Frontliner, Adaro en Partyraiser drie hallen van Jaarbeurs Utrecht volledig op z’n kop gaan zetten tijdens Thrillogy! Dit doen zij samen met hun zorgvuldig samengestelde support line-up, bestaande uit bevriende en collega DJ’s. Alle drie de hoofdartiesten voelen zich vereerd en hebben ontzettend veel zin om op 26 oktober Jaarbeurs Utrecht volledig op zijn grondvesten te laten trillen!
Het programma voor de drie zalen is als volgt:

Frontliner:


Noisecontrollers, Zatox, Ran-D, Coone, Shadix, Max Enforcer, Atmozfears, B-Frontliner.

Hosted by Villain

Adaro:

Crypsis, Frequencerz, E-Force, Titan, Alpha2, Danny Scandal, Artic, Digital Punk, Gunz for Hire.

Hosted by Renegade

Partyraiser:

Nosferatu, Tieum, Unexist, Agressive, Vextor, F.Noize, X-Mind, Paul Elstak, Amada, Drokz, The Sickest Squad.

Hosted by Da Syndrome

Interview

Frontliner, Adaro en Partyraiser kijken al maanden uit naar hun eigen Thrillogy! Ze zijn al druk bezig met het treffen van alle voorbereidingen. b2s had een interview met de mannen en vroeg ze het hemd van het lijf!
Eindelijk Thrillogy!

Frontliner was aangenaam verrast toen hij door b2s werd benaderd om zijn eigen area te hosten tijdens Thrillogy 2013. “Wow, het duurde even voor het tot me doordrong wat ze eigenlijk vertelden. Thrillogy is echt een concept dat volledig om muziek draait en waar ik de kans krijg om mijn eigen invulling aan te geven. Ik kan en zal laten zien waar Frontliner voor staat!” Voor Adaro komt er met het hosten van een eigen area op Thrillogy  een droom uit. “Het is een enorme eer voor mij. Een eigen area op Thrillogy hosten is een droom van iedere artiest in onze scene. Dit zijn hoogtepunten in je carrière waar je later nog vaak aan terugdenkt!” Het was een wens van Partyraiser om ooit nog op Thrillogy te mogen staan. “Thrillogy stond nog op mijn ‘wishlist’. Er zijn zoveel goede artiesten in onze scene, dus ik zie het als een grote eer dat b2s mij dit jaar heeft gekozen.”
Line-up

Zoals eerder vermeldt mag iedere hoofdartiest hun eigen support line-up samenstellen, bestaande uit vrienden en collega’s. Hierdoor kan iedere artiest de nacht helemaal zelf invullen. “Van de artiesten die ik wilde hebben was iedereen beschikbaar. Al deze artiesten zijn voor mij helden in de scene”, aldus Frontliner. Adaro had wat meer moeite om zijn eigen line-up samen te stellen. “Het was moeilijk om keuzes te maken. De artiesten zijn naast collega’s ook goed bevriend namelijk. Mijn keuze is gebaseerd op artiesten waarmee ik heb samengewerkt, talenten waarin ik een eigen sound hoor of collega’s waar ik graag een back2back set mee draai.” Partyraiser heeft besloten om er de hardste Hardcore zaal ooit van te maken. “Ik ga voor de hardste editie tot nu toe, Hardcore moet hard zijn! Daarom heb ik gekozen voor een line-up met artiesten die hier hetzelfde over denken.”
Primeurs

Natuurlijk zorgt iedere hoofdartiest voor een aantal primeurs gedurende de nacht. Frontliner liet aan b2s weten: “Ik ga in ieder geval alles uit de kast halen om er een onvergetelijke avond van te maken. Ik wil er nog niet te veel over loslaten, maar verwacht Frontliner op z’n best!” Partyraiser laat ook weten dat hij van plan is met een aantal nieuwe dingen op de proppen te komen. “Met een aantal artiesten heb ik speciaal voor Thrillogy al wat toffe dingen gedaan. Maar ik wil daar verder nog niet te veel over vertellen, omdat dit een onderdeel wordt van de show”.  Kortom, het belooft een nacht vol verassingen te worden!
Ben jij de allergrootste Frontliner, Adaro of Partyraiser fan?

Als echte fan van Frontliner, Adaro of Partyraiser heb je jouw ticket voor Thrillogy 2013 natuurlijk al lang in je bezit! b2s organiseert dit jaar een exclusieve preparty op donderdag 24 oktober, van 22.00 tot 02.00,  in 013 Tilburg. Zou jij dit als echte fan voor geen goud willen missen? Zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk het aankoopbewijs van jouw Thrillogy ticket en je volledige naam mailt naar frontliner@thrillogy.nl, adaro@thrillogy.nl of partyraiser@thrillogy.nl. Iedere eerste 100 fans van iedere artiest zullen een e-ticket voor deze exclusieve preparty ontvangen!

Let op: meedoen kan vanaf 18 jaar of ouder.
Wintertijd

Tijdens de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in. Dit betekent dat je een uur langer kunt feesten, want Thrillogy gaat tot 08.00 uur door! Tijdens het laatste uur sluiten de drie DJ’s achter dezelfde draaitafel af tijdens een spetterende eindset!
CD

Net zoals voorgaande jaren wordt ook dit jaar een Thrillogy 3CD door de drie hoofdartiesten samengesteld. Frontliner, Adaro en Partyraiser zijn op dit moment hard bezig om de drie schijfjes te mixen! De 3CD is vanaf maandag 21 oktober verkrijgbaar in de b2s merchandise store.


b2s tv

Speciaal voor Thrillogy heeft b2s interviews afgenomen met alle drie de hoofdartiesten en hun gast DJ’s. Deze interviews zijn vanaf september iedere week te zijn op b2s tv. Zorg er dus voor dat je iedere donderdag de b2s social media kanalen goed in de gaten houdt voor een nieuwe aflevering!
b2s radio & Soundcloud

Frontliner, Adaro en Partyraiser hebben alle drie een exclusieve radiomix samengesteld. Deze specials worden in de weken voor het evenement uitgezonden via b2s radio. Houd de b2s social media kanalen goed in de gaten om te zien wanneer welke radiomix wordt uitgezonden. b2s radio is iedere donderdag vanaf 20.00 uur te beluisteren via http://www.b2s.nl/radio. Deze exclusieve radiomixen worden na de uitzending online gezet op de b2s Soundcloud.
Social media

Al het Thrillogy nieuws volg je natuurlijk via de speciale Thrillogy website. Tijdens de nacht zal b2s wederom regelmatig tof foto-, video- en audiomateriaal op de verschillende social media kanalen uploaden (Facebook, Twitter,Google+, Instagram & Soundcloud). Gebruik de hashtag #TH13 wanneer je iets over het evenement post en maak Thrillogy 2013 trending topic!
Tickets

De kaartverkoop voor Thrillogy is sneller dan ooit van start gegaan, dus zorg dat je er snel bij bent! Reguliere- en VIP tickets zijn verkrijgbaar via http://thrillogy.tickets.b2s.nl.
————————————————————————————————————————————-Thrillogy 2013 – update

In about two months, Frontliner, Adaro and Partyraiser will destroy the three halls of Jaarbeurs Utrecht during Thrillogy! They will do this with their self-created line-up, consisting of colleagues and friends. All the main artists are very honored and excited to rock the foundations of Jaarbeurs Utrecht on the 26th of October!
The following schedule for the three halls has been composed:

Frontliner:


Noisecontrollers, Zatox, Ran-D, Coone, Shadix, Max Enforcer, Atmozfears, B-Frontliner.

Hosted by Villain

Adaro:

Crypsis, Frequencerz, E-Force, Titan, Alpha2, Danny Scandal, Artic, Digital Punk, Gunz for Hire.

Hosted by Renegade

Partyraiser:

Nosferatu, Tieum, Unexist, Agressive, Vextor, F.Noize, X-Mind, Paul Elstak, Amada, Drokz, The Sickest Squad.

Hosted by Da Syndrome

Interview

Frontliner, Adaro and Partyraiser are already looking forward to their own Thrillogy for months! At the moment, they are very busy with all preparations. b2s interviewed the three men and asked them all possible questions!
Finally Thrillogy!

Frontliner was very surprised when b2s approached him to host his own area at Thrillogy 2013. “Wow, it took a while until it dawned on me what they were actually saying. Thrillogy is a concept, which revolves around music, and where I get the chance to give my own interpretation. I can and will show what Frontliner is all about!” A dream came true when Adaro heard he could host his own area. “It’s a big honor for me. Hosting my own area at Thrillogy is every artist’s dream in the hard dance scene. These are highlights in your career you will always remember !” It was Partyraiser’s wish to perform at Thrillogy. “Thrillogy was on my ‘wishlist’. There are so many great artists within our scene, so I see consider it a big honor that b2s chose me this year.”
Line-up

As mentioned earlier, every main artist can create their own support line-up, consisting of friends and colleagues. Because of this, the three main artists can fully fill in their own night. “All the artists I wanted to ask, everybody was available. All these artists are Hardstyle heroes for me”, said Frontliner. Adaro had more trouble to create his own line-up. “It was difficult for me to make choices. The artists are, next to colleagues, also good friends. My choice is based on artists I’ve worked with, talents who have their own sound or colleagues where I spin a back2back set with.” Partyraiser decided to make it the hardest Hardcore area ever. “I’m going for the hardest edition so far, Hardcore has to be hard! That’s why I created a line-up with artists who have the same thoughts.”
Scoops

Of course, every main artist will reveal some scoops during the night. Frontliner announced to b2s: “I’m definitely going to everything I can to make it a memorable night. I don’t want to say much about it, but expect Frontliner at his best!” Partyraiser also mentioned to b2s that he has the intention to show some new things during the night. “I created a few specials with some of the artists just for Thrillogy. But I don’t want to say anything about it yet, because it will be a part of the show.” To conclude, it will be a night full of surprises!
Are you the biggest fan of Frontliner, Adaro or Partyraiser?

As a real Frontliner, Adaro or Partyraiser fan, you already have your ticket for Thrillogy 2013 of course! b2s organizes a exclusive preparty at Thursday the 24th of October from, 22.00 to 02.00, at 013 Tilburg. Obviously, you don’t want to miss this as a real fan. So make sure you send your proof of purchase and your full name as soon as possible to frontliner@thrillogy.nl, adaro@thrillogy.nl or partyraiser@thrillogy.nl. Each first 100 fans of every artist will receive an e-ticket for this exclusive preparty!

Pay attention: the contest is for 18+.
Wintertime

During the night of the 26th of October, the wintertime will be set. This means you can party an hour longer, because Thrillogy continues until 08.00 in the morning! The last hour, the three main artists will take place behind the same DJ booth during their smashing end set!
CD

Just like previous years, the three main artists mixed a Thrillogy 3CD. At the moment, Frontliner, Adaro and Partyraiser are mixing the three slices! The 3CD is available from Monday the 21st of October at the b2s merchandise store.
b2s tv

b2s interviewed the three main artists and their guest DJ’s especially for Thrillogy. These three interviews can be see every week from September at b2s tv. Make sure you keep track of our social media every Thursday to see the new episodes!
b2s radio & Soundcloud

Frontliner, Adaro and Partyraiser all created an exclusive radiomix. These specials will be broadcasted in the weeks before the event on b2s radio. Keep track on the b2s social media channels to see when which radiomix will be broadcasted. You can listen to b2s radio every Thursday from 20.00 P.M. via http://www.b2s.nl/radio. These exclusive radio mixes will be on the b2s Soundcloud after the radioshow.
Social media

All Thrillogy news can be followed on the Thrillogy website. During the event, b2s will regularly post cool photo-, video- and audiomaterial on the different social media websites (Facebook, Twitter,Google+, Instagram & Soundcloud). Use the hashtag #TH13 when you post something about the event, and make Thrillogy 2013 trending topic!
Tickets

The presale for Thrillogy had a raging start, so make sure you buy your tickets in time! Regular- and VIP tickets are available at http://thrillogy.tickets.b2s.nl.
Ook dit jaar wordt er op internet al volop gespeculeerd welke drie artiesten de eer hebben om hun eigen area te hosten tijdens Thrillogy 2013. b2s laat je niet lang in spanning, want het is dit jaar de beurt aan Fronliner voor de Hardstyle-, Adaro voor de Raw Hardstyle- en Partyraiser voor de Hardcore area! De artiesten zullen ook dit jaar alle drie hun eigen support line-up samenstellen, om samen de nacht in te vullen.
Voor het derde jaar op rij vindt Thrillogy plaats in Jaarbeurs Utrecht. Deze locatie ligt zeer centraal op loopafstand van het Centraal Station. Het evenement zal, ondanks de grootte van de locatie, toch een intiem karakter hebben. Hiernaast zal b2s er net zoals voorgaande jaren voor zorgen dat de drie aparte area’s toch één geheel vormen.
Beleef het Thrillogy-gevoel alvast met de officiële trailer!
Frontliner

Frontliner is een ware pionier binnen de Hardstyle scene met een veelzijdige geluid en baanbrekende producties. Van Vegas tot Sydney: zijn sterke on stage performances vullen elke mainstage met epische anthems en monster hits zoals ‘Symbols’ en ‘I am the Melody Man’. Door regelmatig zijn studio geheimen te delen via online tutorials heeft Frontliner veel respect ontvangen van zowel fans als artiesten en industry professionals. En ook al torend hij dikwijls vanaf de mainstage hoog boven zijn fans uit, hij is en blijft ‘one of the guys’. Niet meer dan logisch dat deze Hardstyle held nu zijn eigen Thrillogy host waar hij zijn onmiskenbare positie als een van Hardstyle’s meest creatieve en getalenteerde artiesten nogmaals zal bevestigen!
Adaro

Adaro is een artiest die uniek is in zijn soort. Hij neemt de tijd voor zijn fans, is een ras-echte DJ on stage en weet precies wat hij moet draaien. Adaro is altijd volledig bezig met zijn set, gaat op zoek naar unieke tracks en vergeet niet dat beginnende producers ook een kans moeten krijgen waardoor er vaak verrassingen te horen zijn wanneer hij achter de DJ booth staat. Sinds 2009 brengt hij regelmatig tracks uit onder het bekende A2 Records label, zoals ‘The Haunter of the Dark’ en ‘No time to Sleep’, en heeft hij regelmatig samengewerkt met bekende DJ collega’s. Adaro is een Raw Hardstyle artiest pur sang, zijn sound heeft een catchy drive en is begrijpelijk voor iedereen. Dat verklaart dan ook zijn flinke aanhang, de hoeveelheid aanvragen en boekingen en de chemie die hij veroorzaakt tijdens zijn optredens!
Partyraiser

Partyraiser is hedendaags één van de meest populaire Hardcore artiesten uit de scene. Hij begon zijn carrière in 1993, in augustus precies 20 jaar geleden. Na 11 jaar hard knokken en zelf veel feesten kwam dan eindelijk zijn grote doorbraak. Partyraiser trekt tegenwoordig de zalen vol, vanwege zijn unieke, maar toegankelijke sound en exclusieve sets door tracks te draaien die niet veel DJ’s in hun bezit hebben. Hij is divers en brengt zijn energie over op mensen door middel van zijn positieve houding en zijn stijl van draaien. Daarnaast is hij bekend om de sterke omgang met zijn fans; hij zal altijd tijd vrij maken als de mogelijkheid daartoe bestaat. Dat Partyraiser een hele nacht zijn publiek kan boeien heeft hij al meerdere keren elders bewezen, dus met Thrillogy komt een droom uit. Na 20 jaar loyaliteit aan de Hardcore scene is het tijd om iets terug te doen voor deze man.
Zoals al eerder gezegd heeft iedere artiest zijn eigen support line-up samengesteld. Je vindt de line-up per artiest hieronder:
Frontliner, supported by:

Noisecontrollers

Zatox

Ran-D

Coone

Shadix

Max Enforcer

Atmozfears

B-Frontliner
Hosted by Villain
Adaro, supported by:

Crypsis

Frequencerz

E-Force

Titan

Alpha2

Danny Scandal

Artic

Digital Punk

Gunz for Hire
Hosted by Renegade
Partyraiser, supported by:

Nosferatu

Tieum

Unexist

Agressive

Vextor, F-noize & X-mind

Paul Elstak

Amada

Drokz

The Sickest Squad

Hosted by Da Syndrome
Thrillogy is een evenement wat zowel bij artiesten als liefhebbers van de Hardere stijlen op hun verlanglijstje staat. Het is een evenement voor mensen die houden van zowel Hardstyle, Raw Hardstyle als Hardcore. Doordat er drie verschillende area’s zijn met allen hun eigen muzikale invulling, is het een zeer divers evenement en voor iedereen toegankelijk. De DJ’s vullen hun eigen avond zelf in, dus dat mag je zeker niet missen!
Voor meer informatie over Thrillogy bezoek je deze website.
De voorverkoop start zaterdag 3 augustus om 13.00 uur via http://thrillogy.tickets.b2s.nl. Er zijn zowel reguliere- à €50 ex. fee, als VIP tickets à €65 ex. fee beschikbaar.
————————————————————————————————————————————-b2s announces the names for Thrillogy 2013!

Just like other years, people were already speculating on the Internet which three artists will have the honor to host their own area at Thrillogy 2013. b2s won’t keep it a secret any longer, because this year it’s to Frontliner for the Hardstyle-, Adaro for the Raw Hardstyle and Partyraiser for the Hardcore area! Of course, these three artists created their own support line-up, and will fill in their night together with them.
For the third year in a row, Thrillogy takes place at Jaarbeurs Utrecht. It’s a centrally located venue, and is within walking distance from the Central Station. The event will have an intimate atmosphere and b2s will also make sure that the three separate areas will form a complete picture together.
Experience the Thrillogy-feeling by watching the official trailer!
Frontliner

Frontliner is a true Hardstyle pioneer with a versatile sound and groundbreaking productions. From Vegas to Sydney, his powerful on stage performances fill every mainstage with epic anthems and monster hits, such as ‘Symbols’ and ‘I am the Melodyman’. By frequently sharing his studio- and production secrets through online tutorials, Frontliner has received a lot of respect from fans and professionals alike. Makes perfect sense that this hero of Hardstyle now hosts his own Thrillogy  area where he will once again confirm his unmistakable position as one of Hardstyle’s most creative and talented artists.
Adaro

Adaro is an artist who is unique in its kind. He takes time for his fans, is a purebred DJ on stage and knows exactly which records he has to spin. Adaro is always fully focused on his set, searches for unique tracks and doesn’t forget that starting producers also need to get a chance. Because of this, there are always some unexpected surprises when he is behind the DJ booth. Since 2009, he frequently releases tracks on the A2 Records label, such as ‘The Haunter of the Dark’ and ‘No time to Sleep’, and also collaborated with other well-known DJ colleagues on a regular base. Adaro is a pure Raw Hardstyle artist, but besides that, his sound has a catchy drive and is comprehensible for everyone. This clarifies his large following, the great amount of requests and bookings, and the chemistry he creates during his performances!
Partyraiser

Nowadays, Partyraiser is one of the most popular Hardcore artists within the scene. He started his career 20 years ago in August 1993. After 11 years of hard work and partying, he finally got his breakthrough. At this moment, Partyraiser fills venues because of his unique, though approachable, sound and exclusive sets by playing tracks not much DJ’s own. He is diverse and transfers his energy to the crowd through his positive attitude and his style of spinning records. Besides that, he is also known for the intercourse with his fans; he always makes time for them when he has the possibility to. Partyraiser already proved several times that he can entertain his public for a whole night, so Thrillogy is a dream come true! After 20 years of loyalty to the Hardcore scene it’s time to give something back to this man.
As mentioned earlier, every artist created their own support line-up. You can find each line-up by artist below:
Frontliner, supported by:

Noisecontrollers

Zatox

Ran-D

Coone

Shadix

Max Enforcer

Atmozfears

B-Frontliner
Hosted by Villain
Adaro, supported by:

Crypsis

Frequencerz

E-Force

Titan

Alpha2

Danny Scandal

Artic

Digital Punk

Gunz for Hire
Hosted by Renegade
Partyraiser, supported by:

Nosferatu

Tieum

Unexist

Aggresive

Vextor, F-noize & X-mind

Paul Elstak

Amada

Drokz

The Sickest Squad
Hosted by Da Syndrome
Thrillogy is an event that is on the bucket list of artists as well as Hardstyle lovers. It’s an event for people who like Hardstyle, Raw Hardstyle and Hardcore. Because of the three separate area’s, filled with their own musical content, it’s a musically diverse event and accessible for everybody. The DJ’s will fill in and create their own night, so don’t miss it!
Go to this website for more information about Thrillogy.
The presale starts on Saturday the 3rd of August at 13.00 P.M. via http://thrillogy.tickets.b2s.nl. There will be regular tickets (€50 ex. fee), as well as VIP tickets (€65 ex. fee) available.
Op zaterdag 26 oktober zal de 2013 editie van Thrillogy plaatsvinden. Dit unieke evenement waarbij 3 solo-artiesten hun eigen area hosten zal wederom plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. Iedere artiest stelt zijn eigen support line-up samen, bestaande uit vrienden/collega DJ’s uit de Hardstyle, Raw Hardstyle of Hardcore scene, en bepaalt hiermee zelf hoe zijn avond wordt ingevuld. Dit zorgt ervoor dat je 10 uur lang kunt genieten van 3 totaal verschillende muzikale belevingen!
Thrillogy is een evenement met een ‘underground’ karakter en wordt ieder jaar intiem en sfeervol opgezet, ondanks de grootte van de locatie. De uitstraling van de verschillende hallen is altijd rauw, donker en ondergronds. Hierbij wordt de nadruk vooral gelegd op de desbetreffende solo artiest, zijn support acts en natuurlijk de muziekstijl die zij vertegenwoordigen; het is een evenement voor de echte liefhebber!
Thrillogy was in 2012 een van de best gewaardeerde b2s indoor evenementen volgens de bezoekers, dus deze editie mag je niet missen! Ook zal dit jaar tijdens Thrillogy de wintertijd ingaan: dit betekent een uur extra genieten! De Thrillogy website met meer informatie over de 3 solo artiesten waar het allemaal om draait en hun dikke zelf samengestelde line-up volgt spoedig. Houd de b2s website en socials dus goed in de gaten!
De presale start zaterdag 3 augustus om 13.00 uur via http://thrillogy.tickets.b2s.nl. Zorg ervoor dat je klaar zit en het niet mist!
Thrillogy – three solos, one event

26 oktober 2013 22.00 – 07.00

Jaarbeurs Utrecht
Zaterdag 27 oktober stond de Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van Zatox, Crypsis en Mad Dog tijdens Thrillogy 2012. Het was een beukende en zeker onvergetelijke nacht. Sta je op de foto of wil je gewoon nog even nagenieten? Check dan de foto’s en de aftermovie!
Bekijk de foto’s hier.
Bekijk de aftermovie hier .
Aanstaande zaterdag zal Thrillogy 2012 plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht! Hedendaagse Hardstyle, Raw Hardstyle en Hardcore helden Zatox, Crypsis en Mad Dog hosten hier ieder een eigen area. Zij zorgen er samen met hun speciaal geselecteerde line-up voor dat er ruim 10 uur lang alleen maar dikke beats te horen zullen zijn. De drie hosts draaien het grootste deel van de avond en zullen daarbij muzikaal worden ondersteund door hun favoriete artiesten en vrienden.
Hieronder de time table en overige handige informatie voor jou als bezoeker.
Zatox

22.00 – 23.00 Activator

23.00 – 00.00 Isaac

00.00 – 01.00 Vamper

01.00 – 01.30 Zatox

01.30 – 02.30 vs Noisecontrollers

02.30 – 03.30 vs Brennan Heart

03.30 – 03.45 Zatox LIVE

03.45 – 04.00 Wild Motherfuckers LIVE

04.00 – 04.45 vs Tatanka

04.45 – 05.30 vs Ran-D

05.30 – 06.00 DBSTF LIVE

06.00 – 07.00 vs The R3belz

07.00 – 08.00 Thrillogy afsluiting

HOST MC Villain
Crypsis

22.00 – 23.00 Balistic

23.00 – 00.00 Luna

00.00 – 00.30 Crypsis

00.30 – 01.30 vs Adaro

01.30 – 02.15 vs Zany

02.15 – 03.00 Minus is More LIVE

03.00 – 04.00 vs B-front

04.00 – 04.45 vs The machine

04.45 – 05.15 Crypsis LIVE

05.15 – 06.15 vs Radical Redemption

06.15 – 07.00 vs Titan

HOST MC Tha Watcher
Mad Dog

22.00 – 23.15 Nico & Tetta

23.15 – 00.30 Stunned Guys

00.30 – 01.00 Mad Dog

01.00 – 02.00 vs Nosferatu

02.00 – 03.00 vs AniMe

03.00 – 03.30 Traxtorm Gangstaz Allied LIVE

03.30 – 04.30 vs Tommyknocker

04.30 – 05.15 vs Noize Suppressor

05.15 – 06.00 vs Tha Playah

06.00 – 07.00 vs Unexist

HOST MC Jeff
Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want in iedere area zal een spectaculaire openingsshow plaatsvinden. En… traditiegetrouw zullen de drie Thrillogy helden samen afsluiten tijdens het laatste uur!
Uurtje extra feest

Tijdens de nacht van Thrillogy gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat je een uur langer kunt feesten! b2s communiceert de time table en eindtijd volgens de oude tijd. Dit houdt in dat we tot 08.00 uur door gaan, oftewel Thrillogy stopt om 7.00 uur (nieuwe) wintertijd. Hou hier rekening mee als je met het openbaar vervoer reist.
Social media

Like b2s op Facebook en volg @officialb2s op Twitter en blijf de gehele nacht op de hoogte door middel van foto en video updates! De officiële hashtag voor dit evenement is #TH12. Tweet mee over het evenement onder vermelding van @officialb2s en de hashtag en maak Thrillogy 2012 trending topic!
CD

De speciale, driedubbele Thrillogy 2012 CD is vanaf deze week verkrijgbaar in de b2s merchandise store. De drie discs zijn zorgvuldig samengesteld en gemixt door hosts Zatox, Crypsis en Mad Dog en geven perfect weer waar hun Thrillogy area voor staat. Bekijk de tracklist hier.
Thrillogy 2012 App

Er is dit jaar een speciale Thrillogy smartphone applicatie ontwikkeld zodat jij voor, tijdens en na het evenement op de hoogte bent. De App is gratis en in de loop van de week beschikbaar voor iPhones in de App Store en voor Android toestellen in de Google Play Store.
Als je de Decibel App al hebt zal deze automatisch worden ge-update naar de nieuwe Thrillogy 2012 App. In de loop van deze week zal de update plaatsvinden. Mocht dit echter niet automatisch verlopen dan is het advies om de Decibel 2012 App eerst te verwijderen en dan de Thrillogy 2012 App te downloaden en installeren.
VIP

De mensen die een VIP kaart hebben gekocht, hebben een aantal extra’s zoals een aparte ingang, gratis kluisje en toegang tot het VIP deck. De entree ligt bij ingang Oost van de Jaarbeurs. Deze is schuin tegenover het Centraal station gelegen.
Ingang

Indien je met het openbaar vervoer komt kun je ook via Entree Oost (schuin tegenover het Centraal station) de Jaarbeurs betreden. Je loopt vervolgens de gang door naar de reguliere entree. Op die manier hoef je niet helemaal om de locatie heen te lopen. Bezoekers die met de auto komen gaan via sowieso via Entree West naar binnen.
Lockers

In de Jaarbeurs bestaat de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen en tassen in op te bergen. De borg bedraagt 5 euro en deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het is niet mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Munten & pinnen

Munten kunnen worden betaald met een pinpas of met contant geld. Op Thrillogy kun je drinken en eten met dezelfde munt afrekenen. Er staan voldoende kassa’s bij de entree en ook in de hallen zelf. Daarnaast is er een pinautomaat aanwezig in de Jaarbeurs. Zorg echter dat je altijd voldoende contant geld bij je hebt.
Roken

Indoor locaties worden gezien als horeca gelegenheid en dus geldt hier een rookverbod. In de Jaarbeurs worden aparte rookruimtes ingericht om de rokers tegemoet te komen.
Drugs

De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Utrecht. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.
Camera’s

Bezoekers mogen tijdens Thrillogy fotoapparatuur meenemen. Ook spiegelreflex camera’s en videocamara’s zijn toegestaan. Het is echter niet toegestaan om professionele videoapparatuur mee te nemen. Deel jouw feestfoto’s met b2s op de social media kanalen!

Legitimatie

De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.
Auto & Parkeren

Plan je route van tevoren via www.routenet.nl  met als bestemming Jaarbeursplein 6 te Utrecht. Kijk op www.vananaarbeter.nl voor actuele werkzaamheden aan de weg. Al vanaf de snelweg staat de Jaarbeurs aangegeven op de borden. Bij de locatie aangekomen volg je de instructies van de parkeerbegeleiding op.
Je betaalt bij het oprijden van de parkeerplaats aan iemand van de parkeerbegeleiding, dus niet achteraf. Dit is 12 euro, zorg dat je dit gepast bij je hebt en kom op tijd om files te voorkomen.

Openbaar vervoer

De Jaarbeurs is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Het centraal station ligt tegenover de Jaarbeurs Utrecht. Let op: er zijn tijdens Thrillogy werkzaamheden op het traject Geldermalsen en Den Bosch. Tussen Utrecht en Den Bosch zullen de Intercity’s blijven rijden maar de stoptreinen rijden slechts tot Geldermalsen. Vanaf daar rijden er stopbussen naar Den Bosch.
Kijk voordat je met de trein op reis gaat op www.ns.nl of www.9292.nl voor een reisadvies op maat en actuele vertek- & aankomsttijden.
Tickets

Tickets zijn te verkrijgen via http://thrillogy.tickets.b2s.nl. Mocht je liever gelijk je busticket erbij boeken, dan kun je een combi ticket boeken via www.eventtravel.nl.
Algemene info:

Thrillogy 2012

Jaarbeurs, Utrecht

Datum: zaterdag 27 oktober

Tijd: 22.00 – 07.00 uur (nieuwe tijd)

Tickets: €50,- (ex fee)

Minimale leeftijd: 18
Bekijk de trailer, video interviews en andere informatie op de speciale website: www.b2s.nl/thrillogy.
—–
English:
This Saturday Thrillogy will be held at the Jaarbeurs Utrecht! Today’s Hardstyle, Raw Hardstyle and Hardcore heroes Zatox, Crypsis and Mad Dog will be hosting their own areas. Together with their specially composed list of support artists, they’ll make sure there will be 10 hours of great beats only. The three hosts will be performing most of the night and will be musically supported by their favourite artists and friends.
The time table and other important visitors information below.
Zatox

22.00 – 23.00 Activator

23.00 – 00.00 Isaac

00.00 – 01.00 Vamper

01.00 – 01.30 Zatox

01.30 – 02.30 vs Noisecontrollers

02.30 – 03.30 vs Brennan Heart

03.30 – 03.45 Zatox LIVE

03.45 – 04.00 Wild Motherfuckers LIVE

04.00 – 04.45 vs Tatanka

04.45 – 05.30 vs Ran-D

05.30 – 06.00 DBSTF LIVE

06.00 – 07.00 vs The R3belz

07.00 – 08.00 Thrillogy final

HOST MC Villain
Crypsis

22.00 – 23.00 Balistic

23.00 – 00.00 Luna

00.00 – 00.30 Crypsis

00.30 – 01.30 vs Adaro

01.30 – 02.15 vs Zany

02.15 – 03.00 Minus is More LIVE

03.00 – 04.00 vs B-front

04.00 – 04.45 vs The machine

04.45 – 05.15 Crypsis LIVE

05.15 – 06.15 vs Radical Redemption

06.15 – 07.00 vs Titan

HOST MC Tha Watcher
Mad Dog

22.00 – 23.15 Nico & Tetta

23.15 – 00.30 Stunned Guys

00.30 – 01.00 Mad Dog

01.00 – 02.00 vs Nosferatu

02.00 – 03.00 vs AniMe

03.00 – 03.30 Traxtorm Gangstaz Allied LIVE

03.30 – 04.30 vs Tommyknocker

04.30 – 05.15 vs Noize Suppressor

05.15 – 06.00 vs Tha Playah

06.00 – 07.00 vs Unexist

HOST MC Jeff
Make sure you arrive in time because there will be a spectacular opening show at every stage. And… the three Thrillogy hosts will traditionally perform together during the closing hour!
One more hour of partying

During Thrillogy the wintertime will start. This means you’ll have an hour longer to party! The time table shows the old (summer) time where Thrillogy lasts until 08:00, which will be 07:00 in (the new) wintertime. Keep this in account when you will be traveling with public transport.
Social media

Like b2s on Facebook and you’ll be updated throughout the night by photos and videos. The official hashtag for this event is #TH12. Tweet along about this event and mention @officialb2s and the hashtag and make Thrillogy 2012 trending topic!
CD

The special, three double CD is available in the b2s merchandise store from this week on. The three discs are carefully composed and mixed by hosts Zatox, Crypsis and Mad Dog and perfectly display the sound of their own Thrillogy stage!
Thrillogy 2012 App

This year there’s been developed a special Thrillogy smartphone application so you will be up to date before, during and after the event. The App is free to download and available for iPhones in the App store and for Android phones in the Google Play Store somewhere this week.
If you already have the Decibel 2012 App, it automatically will be updated to the new Thrillogy 2012 App. That update will take place this week. If it doesn’t happen automatically we recommend you to delete the Decibel App and download and install the Thrillogy App.
VIP

The visitors with VIP tickets will get a few extras like a separate entrance, a free locker and access to the VIP deck. The entrance is nearby the East entrance of the Jaarbeurs. Which is located opposite of the Central station.
Entrance

When you will be travelling by public transport you can also access the Jaarbeurs via entrance East, located opposite the Central station. Once inside, walk through the hallway to the regular entrance so you don’t have to walk all the way around the location. Visitors travelling by car can access the Jaarbeurs via entrance West.
Lockers

It’s possible to rent a locker at the Jaarbeurs so you can store your jackets and bags. You will get the bail of 5 euros back when you hand in the key. You can’t visit your locker during the event!
Coins & debit

Coins may be purchased by debit card or cash. Food and drinks can be paid with the same coins. There will be enough pay desks nearby the entrance and in the hallways.  There also will be an ATM available at the Jaarbeurs but always make sure you bring enough cash.
Smoking

It isn’t allowed to smoke in indoor locations. There will be separate smoking areas to accommodate smokers.
Drugs/dope

The organization conforms to the local policy of the Utrecht police, which is ‘zero tolerance’. Beware what you bring because visitors will be carefully inspected under supervision of the police.
Cameras

Visitors are allowed to bring photographic equipment to Thrillogy, SLR cameras and video cameras are allowed. It is not allowed to bring professional video equipment. Share your party pictures with b2s on the social media channels!
Identification

The minimum age is 18. When there is any form of doubt, identification may be asked. Always bring a legitimate identification so you don’t take the risk of being refused at the entrance. A driver’s license, passport and Dutch ID card are legitimate identifications.
Car & parking

Plan your route in advance via www.routenet.nl with Jaarbeursplein 6, Utrecht as destination. Check www.vananaarbeter.nl for current roadwork. The Jaarbeurs is mentioned at the signs along the highway. When you’ll arrive at the location, follow the instructions of the parking supervisors.
You’ll pay one of the supervisors when you arrive at the parking lot, not when you leave. The fee is 12 euros, make sure you have this in exact change and be there on time to avoid traffic jams.
Public transport

The Jaarbeurs is easy to reach by public transport; the Central station is located opposite the location. Important: There is railway maintenance during Thrillogy on the line Geldermalsen and Den Bosch. The Intercity’s between Utrecht and Den Bosch will continue to drive but the ‘Stop trains’ will only drive to Geldermalsen. From there buses will drive to Den Bosch.
Check www.ns.nl or www.9292.nl before you travel by train for a travel advice and the current depart- and arrival times.
Tickets

Tickets are available at http://thrillogy.tickets.b2s.nl. Foreign visitors can also book arrangements through bus organizations in their own country. Further information about this you can find under FAQ on www.b2s.nl.
—–
Thrillogy 2012 – Ultime notizie
Sabato prossimo presso il convention center Jaarbeurs a Utrecht, in Olanda, si svolgerà “Thrillogy 2012”! Gli idoli della musica d’avanguardia Hardstyle, Raw Hardstyle e Hardcore, come i famosissimi Zatox, Crypsis e Mad Dog, avranno qui a Utrecht un proprio spazio dove intratterranno gli ospiti per oltre 10 ore con un line-up d’eccezione, accuratamente selezionato, e con sonorità straordinarie. Gran parte della serata sarà curata dai tre host che realizzeranno il loro programma in combinazione con i propri artisti e amici preferiti.
Qui di seguito riportiamo il programma delle tre sale:
Zatox

22.00 – 23.00 Activator

23.00 – 00.00 Isaac

00.00 – 01.00 Vamper

01.00 – 01.30 Zatox

01.30 – 02.30 vs Noisecontrollers

02.30 – 03.30 vs Brennan Heart

03.30 – 03.45 Zatox LIVE

03.45 – 04.00 Wild Motherfuckers LIVE

04.00 – 04.45 vs Tatanka

04.45 – 05.30 vs Ran-D

05.30 – 06.00 DBSTF LIVE

06.00 – 07.00 vs The R3belz

07.00 – 08.00 chiusuraThrillogy

HOST MC Villain
Crypsis

22.00 – 23.00 Balistic

23.00 – 00.00 Luna

00.00 – 00.30 Crypsis

00.30 – 01.30 vs Adaro

01.30 – 02.15 vs Zany

02.15 – 03.00 Minus is More LIVE

03.00 – 04.00 vs B-front

04.00 – 04.45 vs The machine

04.45 – 05.15 Crypsis LIVE

05.15 – 06.15 vs Radical Redemption

06.15 – 07.00 vs Titan

HOST MC Tha Watcher
Mad Dog

22.00 – 23.15 Nico & Tetta

23.15 – 00.30 Stunned Guys

00.30 – 01.00 Mad Dog

01.00 – 02.00 vs Nosferatu

02.00 – 03.00 vs AniMe

03.00 – 03.30 Traxtorm Gangstaz Allied LIVE

03.30 – 04.30 vs Tommyknocker

04.30 – 05.15 vs Noize Suppressor

05.15 – 06.00 vs Tha Playah

06.00 – 07.00 vs Unexist

HOST MC Jeff
Vi consigliamo di arrivare in tempo: un grandioso spettacolo d’apertura vi attende! in ogni sala! E…come ormai di tradizione, nell’ultima ora i tre artisti si esibiranno insieme e chiuderanno l’evento con un indimenticabile finale.
Un’ora in più di festa

Nella notte tra sabato e domenica sposteremo le lancette dei nostri orologi un’ora indietro e il ritorno dell’ora solare ci regalerà un’ora di festa in più!

L’orario e la fine dell’evento sarà comunicato in base al vecchio orario. Il Thrillogy terminerà alle ore 07.00 (ora solare), ma ciò significa che noi andremo avanti fino alle ore 08.00. Tenetene conto se viaggiate con i mezzi pubblici.
Social media

Cliccate Mi Piace b2s su Facebook  e controllate la pagina tutta la notte per rimanere al corrente sulle ultime novità di Thrillogy attraverso foto e video! Seguite l’account twitter @officialb2s,  parlate di questo evento usando l’hashtag ufficiale #TH12  e erendete Thrillogy 2012 l’argomento che fa tendenza!
CD

A partire da questa settimana sarà in vendita il CD triplo Thrillogy 2012 nel merchandise store di b2s. Il CD è compilato e mixato dai tre host Zatox, Crypsis e Mad Dog e rappresenta l’essenza della loro Thrillogy.
Gli App di Thrillogy 2012

Quest’anno è stato sviluppato uno speciale App Thrillogy per gli smartphone per rimanere aggiornati durante e dopo l’evento. È gratuito e da mercoledì è disponibile per gli iPhones negli App Store e per gli Android nel Google Play Store.
Se avete già il Decibel App questo verrà aggiornato automaticamente nel Thrillogy 2012 App. Nel corso di questa settimana avverrà l’aggiornamento. Se ciò non dovesse avvenire automaticamente, vi consigliamo di rimuovere Decibel 2012 App, di scaricare e poi di installare Thrillogy 2012 App.
VIP

La maggior parte delle persone che hanno acquistato un biglietto VIP, potranno usufruire di numerosi vantaggi, come un ingresso speciale, l’uso gratuito di un armadietto e l’ingresso gratuito al deck VIP. L’ingresso si trova all’entrata est del Jaarbeurs, di fronte alla stazione centrale.
Ingresso

Se arrivate con i mezzi pubblici, potete usufruire dell’entrata est (di fronte alla stazione centrale) e poi a piedi proseguite nel corridoio verso l’entrata regolare. In questo modo eviterete di camminare a lungo. Se arrivate con l’auto, potete passare attraverso l’entrata ovest.
Armadietti

Il Jaarbeurs è attrezzato con armadietti per collocare giacche o borse. Sarà necessario versare 5 euro di deposito per l’affitto di questi armadietti ma che sarà restituito alla consegna della chiave al termine dell’evento. Durante il Thrillogy non è consentito recarsi agli armadietti.

Gettoni & prelievo automatico

Il pagamento dei gettoni può avvenire in contanti o con una tessera bancomat. Durante il Thrillogy è possibile acquistare bevande e cibo con gli stessi gettoni. Sono presenti numerose casse sia all’ingresso che all’interno delle sale, oltre ai punti di prelievo con bancomat. Per ogni evenienza, assicuratevi di disporre di una quantità sufficiente di denaro contante.
Fumatori

Non è consentito fumare nelle sale interne, vige un divieto di fumo. Tuttavia sono state allestite delle apposite aree dove ciò è consentito.
Droghe

Riguardo all’uso di droghe durante il Thrillogy, la politica seguita dagli organizzatori è quella indicata dalla polizia locale della città di Utrecht: tolleranza zero. Fate attenzione: saranno eseguiti controlli severi sotto la supervisione della polizia.
Telecamere

È permesso portare apparecchiature fotografiche, anche fotocamere reflex e videocamere; non è consentito invece l’uso di attrezzature fotografiche e video professionali per le riprese. Condividete le vostre foto con b2s tramite i canali dei social media!

Documento d’identità

L’età minima per poter partecipare al Thrillogy è di 18 anni. Poiché durante l’evento potranno essere effettuati controlli, è importante portare con sé un documento d’identità valido come per esempio la patente, il passaporto o la carta d’identità per non rischiare di essere respinti all’entrata.
Auto & Parcheggio

Pianificate in anticipo il vostro viaggio tramite il sito www.routenet.nl indicando come destinazione l’indirizzo “Jaarbeursplein 6” a Utrecht. Consultate il sito www.vananaarbeter.nl per informazioni aggiornate sui lavori stradali in corso. Sulle autostrade troverete diverse indicazioni per raggiungere il Jaarbeurs. Arrivati a destinazione, seguite le indicazioni per il parcheggio.
Il pagamento del parcheggio, 12 euro, si effettua all’ingresso. Assicuratevi di avere l’importo esatto e arrivate in tempo per evitare code.

Mezzi di trasporto pubblici

Il Jaarbeurs si trova di fronte alla stazione centrale ed è facilmente raggiungibile con i mezzi pubblici. Attenzione: nel weekend del 27 e 28 ottobre sul tratto della linea ferroviaria Geldermalsen e Den Bosch ci saranno dei lavori in corso e la circolazione dei treni locali sarà limitata. Mentre gli intercity tra Utrecht e Den Bosh continueranno a circolare regolarmente, i treni locali circoleranno solo fino a Geldermalsen. Da qui il collegamento sarà garantito da un servizio di autobus verso Den Bosh.
Prima di mettervi in viaggio consultate il sito delle ferrovie olandesi www.ns.nl per gli orari aggiornati di arrivo e di partenza.
Biglietti

I biglietti costano 50 euro (tasse escluse ) e sono disponibili tramite il sito http://thrillogy.tickets.b2s.nl. Se desiderate acquistare anche un biglietto per il pullman, potete prenotare un biglietto combi tramite il sito www.eventtravel.nl.
Informazioni generali:

Thrillogy 2012

Jaarbeurs, Utrecht (Olanda)

Data: sabato 27 ottobre

Orario: dalle 22.00 alle 07.00 (ora solare)

Biglietto: €50,- (tasse escluse)

Età minima: 18 anni
Consultate lo speciale sito www.b2s.nl/thrillogy con trailer, video-interviste e altre informazioni.
 
first  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7  >   last