LayerSlider encountered a problem while it tried to show your slider.Please make sure that you've used the right shortcode or method to insert the slider, and check if the corresponding slider exists and it wasn't deleted previously.
  Sat. 15 Apr 2017 . 22:00 - 07:00   Rotterdam Ahoy . Rotterdam 18+ (ID IS VERPLICHT)
# DJPAULELSTAK

get your tickets for
b2s presents DJ Paul Elstak here

Sat. 15 Apr 2017 . 22:00 - 07:00 . Rotterdam Ahoy . Rotterdam


Regular ticket   |   € 42,50 Minimum age 18 years

General info

Datum: 15-04-2017
Tijd: 22:00 – 07:00
Locatie: Rotterdam Ahoy, Rotterdam
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #DJPAULELSTAK

Lees meer

line-up

DJ Paul Elstak

The Viper

Neophyte

Panic

Ruthless

Korsakoff

Partyraiser

Nosferatu

Darkraver

Mad Dog (IT)

The Stunned Guys (IT)

Re-Style

The Unfamous

Lees meer

Travel info

Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg je daarna de borden ‘Ahoy’.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Je houdt de A4 aan tot Den Haag. Daarna volg je de A13 richting Rotterdam en vervolgens de A20 richting Hoek van Holland. Je neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Hierna volg je de A15 Ring Rotterdam Zuid. Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Je houdt de A12 aan tot Gouda. Daarna volg je de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Je houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Je houdt de A29 aan richting Rotterdam. Je rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat hier al aangegeven. Daarna let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Parkeren
Er zijn tijdens b2s presents Paul Elstak verschillende parkeerterreinen geopend. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’ en de instructies van het parkeerpersoneel.

Openbaar vervoer
Sportpaleis Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar Centraal station Rotterdam, pak daar metro D of E richting Zuid en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl (trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

LET OP: de metro rijdt vanaf 07.30 ‘s ochtends terug naar Centraal Station.

 

Lees meer

Our latest music releases


Our merchandise