back2school_2019_bg
  Tue. 24 Dec 2019 . 22:00 - 06:00   Maassilo, Rotterdam . 18+ (ID IS VERPLICHT)
# back2school

get your tickets for
back2school 2019 here

Tue. 24 Dec 2019 . 22:00 - 06:00 . Maassilo, Rotterdam .


General info

Datum: 24-12-2019
Tijd: 22:00 – 06:00
Locatie: Maassilo, Rotterdam
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #back2school

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto?s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt ?7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In de Maassilo bevinden zich diverse muntkassa?s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens back2school feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand zich niet lekker voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Panic

Neophyte

The Stunned Guys

Distortion

Vince

Darkraver

Ruffneck

Yves

Hosted by Alee

Rob

Stanton

Ricky da Dragon

Lars

Lees meer

Travel info

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar de Maassilo. Je pakt metrolijn D of E vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation Maashaven. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,90 p/m).

Auto & parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Lees meer

back2school 2019 vibes