Decibel
outdoor
the festival
19.8.2017
play
aftermovie
#db17
  • sec00
  • /

  • min00
  • /

  • hours00
  • /

  • days00

news

General info

Datum: zaterdag 19-08-2017
Tijd: 11:00 – 23:00
Locatie: Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #DB17

 

Read More

Travel info

Vanaf de A27 (Breda) richting Tilburg rijden en de borden Decibel volgen.

Vanaf de A65 (s’Hertogenbosch) de borden Decibel volgen.

Vanaf A58 (Limburg en regio Eindhoven) afslag 8 Oirschot nemen en dan de N395 volgen richting Hilvarenbeek. Vanaf daar de N269 nemen en borden Decibel volgen.

De parkeerterreinen zijn vanaf 9:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Volg de aanwijzingen op de borden en van het parkeerpersoneel dan ook goed op. Onthoud goed waar je de auto hebt geparkeerd. Verlaat het parkeerterrein via de borden “alle richtingen” om de uitstroom zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Je kunt voorafgaand aan het evenement al een Saturday parking ticket aanschaffen via de b2s ticketshop. Dit is voordeliger dan ter plaatse. De voorverkoop hiervan start op 13 mei 2017.

Touringcars
Indien je een eigen busreis organiseert richting Decibel kun je jouw bus aanmelden. Je ontvangt dan 3 dagen voor het evenement alle informatie die de chauffeur nodig heeft om bij het evenement te komen en eventueel te parkeren. De bussen volgen bij aankomst de borden ‘Touringcars’. Er is een speciaal parkeerterrein hiervoor ingericht. Ook als de bus alleen komt brengen en halen, dient deze de borden ‘Touringcars’ te volgen. Zorg dat de bus dan vóór 22.00 uur weer aanwezig is om onnodige opstoppingen te voorkomen. Bussen die vooraf niet zijn aangemeld dienen ter plaatse €€35 te betalen.

Event Travel
Event Travel is de officiële partner van Decibel outdoor en organiseert te gekke busreizen naar Decibel outdoor 2016! Begin jouw Decibel beleving in één van de luxe touringcars van Event Travel! Vanuit meer dan 300 (!) plaatsen in Nederland (inclusief Amsterdam en Amsterdam Schiphol Airport) vertrekken er touringcars naar Decibel outdoor. Staat jouw opstapplaats er toch nog niet tussen? Vraag ‘m dan makkelijk en snel aan via de website.

Eigen busreis organiseren?
Ben je met een grote groep vrienden en wil je een eigen (party) busreis naar Decibel outdoor? Dat kan! Event Travel helpt je graag op weg en bovendien kun je veel voordeel verdienen in de vorm van gratis bus tickets, kortingen en cash geld. Te weinig mensen in je omgeving om de bus helemaal vol te krijgen? Geen probleem, Event Travel vult de bus verder. Dat betekent geen zorgen, geen risico: the fun part is yours!

Heb je vragen? Bel ons: 038-4256730, mail naar info@eventtravel.nl of stel je vraag via de chat op www.eventtravel.nl. Boek gemakkelijk en voordelig online jouw (bus of combi) tickets! Kijk voor alle informatie op deze website!

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze is aan de zuidkant (entree GEEL) van het terrein. Let dus goed op dat je hier uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival. Neem dus in- & uitgang ZUID/GEEL en volg de aangewezen looproute.

Openbaar vervoer
Tilburg is prima te bereiken met de trein. Speciaal voor Decibel zet NS extra lange treinen in om de bezoekers te kunnen vervoeren. Raadpleeg voor vertrek de NS voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

De pendelbus naar Beekse Bergen staat voor je klaar bij het centraal station van Tilburg. Vanaf zaterdag 10:00 uur rijden er continu pendelbussen van en naar het festivalterrein. De laatste pendelbus rijdt om 01.00 uur. Je kunt voorafgaand aan het evenement al een Saturday bus transfer ticket aanschaffen via de b2s ticketshop. De voorverkoop hiervan start op 13 mei 2017 Dit is voordeliger en sneller dan het aanschaffen van een retour ticket bij de pendelbus halte.

Kijk vooraf goed na wanneer jouw laatste trein vertrekt en zorg voor genoeg reistijd naar het station.

Read More

Decibel official merchandise shop

Looking for rad t-shirts of Decibel outdoor festival?

 

Check out our official merchandise store here.

 

go to store

music


check all releases