News / 12-07-2008

B2S BRENGT MET LOUDNESS HARDSTYLE NAAR DE MAASSILO

Op zaterdag 13 september organiseert b2s het allereerste Hardstyle evenement in de Rotterdamse Maassilo. De oude graansilo zal 8 uur lang opgeschrikt worden door een ijzersterke bezetting op het gebied van Hardstyle, Early Hardstyle & Hardtechno. Zes areaâ?â?¢s met een totale capaciteit voor maar liefst 5.000 bezoekers en het kenmerkende karakter van deze industriÃ?«le fabriek maken deze locatie ideaal voor: Loudness â?” The intensity of sound 2008.

In de Hardstyle area vind je een mix van (inter)nationale topartiesten en de talentvolle nieuwe generatie. De Early Hardstyle area staat in het teken van de Hardstyle uit de jaren 2000-2003. In die tijd was b2s, als een van de pioniers, nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze populaire stroming. Voor zaal drie zal er gebruikt worden gemaakt van de nieuwe tiende etage die de Maassilo erbij heeft gekregen. Voor deze area is het bekende Seismic label gevraagd om partner te worden. Deze keuze was logisch omdat labelhouders Beholder & Balistic een nauwe band met b2s hebben. Naast al dit Hardstyle geweld kun je voor een pittige dosis Hardtechno de kelder niet overslaan. Spark Taberner is uitgenodigd om samen met enkele van zijn goede vrienden hier de scepter te zwaaien.

001 // Hardstyle area

Technoboy IT

Headhunterz

Josh & Wesz

Scope DJ

Zatox IT

Showtek

The Prophet

Hosted by MC DV8

002 // Early Hardstyle area

Gary D DE

Dana

Alpha Twins

Zenith DJ IT

Deaz D

Charly Lownoise

Hosted by Ruffian

003 // Hardtechno area

Spark Taberner

Formula G

Sorce

Giorgio SFX

Salva Trucha

Oliver Clothesoff

004 // Seismic Records area

The Beholder

Zany

Marlon S & Digital Punk

Jimmy Walker

Grandmaster Q

Balistic

Max Enforcer

Hosted by MC Jeff

005 // Plaza

Food, market & more

006 // Chill-out

Chill and relax

Tickets kosten 27,50 Euro en zijn reeds te koop bij de voorverkooppunten van Ticketonline, waaronder internet, het callcenter en de Free Records

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo