News / 18-02-2009

B2S PRESENTS MASTERS OF CEREMONY @ 013 TILBURG

Op zaterdag 18 april 2009 zal de 013 te Tilburg geheel in het teken staan van Masters of Ceremony. Een groep die maar liefst 5 leden telt. Te weten: Jeroen, Kelly, Jarno, Danny en Niels. Vijf hele verschillende personen, maar samen een perfect geheel! En natuurlijk een formatie van Neophyte en Evil Activities samen.

Deze avond zullen de mannen van Masters of Ceremony een uniek optreden presenteren. Namelijk een live performance van maar liefst �©�©n uur met de gehele band! En bij het idee van een Hardcore concert past een poppodium als 013 ideaal.

Natuurlijk zullen support acts niet ontbreken. Deze zijn samengesteld door Kelly en Jeroen zelf.

Deze selectie bestaat uit artiesten waar ze veel respect voor hebben, maar ook groot talent en de grootheden van de toekomst die dichtbij hen staan.

Verdeeld over 2 zalen hier de line-up:

HARDCORE AREA:

Live on stage:

Masters of Ceremony [60 MINUTES – WITH BAND]

DJ sets:

Noize suppressor

Endymion

Nexes

Mad Dog

Tha Playah

HOST: MC Alee

EARLY RAVE AREA

Dazzler

Lars

The Viper

Panic

Tickets voor deze special Masters of Ceremony avond kosten 20 euro (ex fee) en zijn vanaf zaterdag te verkrijgen via alle voorverkooppunten van Ticketonline en via de 013 box office.

Masters of Ceremony: wrecking the stage with a â?Ë?one-in-a-millionâ?â?¢ live performance including live band. Donâ?â?¢t miss it!

Algemene informatie:

Masters of Ceremony

013, Veemarktstraat 44, Tilburg.

Tijd: 22.00 – 04.00 uur

Tickets: 20,- Euro (ex fee)

Min age: 18

Klik hier om naar het evenement te gaan

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo