News / 13-03-2008

B2S ROOKIE NIGHTS ROUND #3: HARDCORE

De tweede rookie nights ronde is achter de rug. 7 deelnemers streden in de categorie Hardstyle om een finale plek. DJ Jack of Sound en DJ Homeboy waren de gelukkige winnaars en zijn naast DJ W en DJ Vital ConneXion al verzekerd van hun finale plaats later dit jaar… Maar we gaan door naar #3!

Op donderdag 20 maart staat de 3e rookie night op het programma, die dit keer geheel in het teken zal staan van Hardcore! Die avond zullen wederom 7 talenten hun skills vertonen in Outland te Rotterdam. Te weten:

Bigfoot

Evolver

Icon

Lavoice

Sparc

The Driller

The X-clusive

Zij zullen daarbij beoordeeld worden door een vakkundige jury, die bestaat uit juryvoorzitter DJ Lars, een vertegenwoordiger van Q-bookings en een vertegenwoordiger van b2s. Ook is er een gast DJ. Ditmaal zal DJ Nosferatu de 4e plek in de jury opvullen. Bovendien zal hij de avond afsluiten met een knallende Hardcore set.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen. De toegang voor de b2s rookie nights is namelijk gratis! En de rookies kunnen natuurlijk alle steun en support van het publiek gebruiken! Kortom, kom op 20 maart gezellig naar de Outland in Rotterdam en maak een mooie start van een lang weekend!

We wensen de 7 deelnemers alvast veel succes en tot de 20e!

Algemene informatie:

Donderdag 20 maart 2008

b2s rookie nights #3 hardcore

Outland, Prins Alexanderlaan, Rotterdam

21:30 â?” 02:30 uur

Free Entrance

Min. age: 18+

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo