News / 19-07-2008

EEN NIEUWE EDITIE VAN EUPHORIA IN 013

Op zaterdag 20 september staat Euphoria op de agenda van b2s. Na een jaar mag men concluderen dat Euphoria door b2s in 013 te Tilburg een ware rage is geworden. Iedere editie van dit Hardstyle concept verkoopt steevast uit. De tweede zaal zal wederom geheel in het teken staan van de nieuwe generatie.

De line-up is als volgt:

Area 1

Zany

D-Block & S-te-Fan

Zatox (it)

Leep

Josh & Wesz

Blademasterz live

MC Villain

Area 2

Frontliner

Scope DJ

A-lusion

Stephy (it)

Namen als Zany, Zatox en D-Block & S-te-Fan behoeven nog weinig uitleg. Het zijn graag geziene gasten op menig evenement. Bovendien hielden D-Block & S-te-Fan nog een spontaan gastoptreden op de mei editie en dat terwijl zij van een vrije avond aan het genieten waren op Euphoria. Ook Josh & Wesz zijn goed op weg om hun namen definitief te vestigen. Daarnaast is er nog het spectaculaire live optreden van Blademasterz, die hun vuurdoop hadden op Defqon.1. Een formatie die bestaat uit Brennan Heart en drie MCâ?â?¢s. Natuurlijk is de trouwe resident Leep ook weer van de partij.

Net als de voorgaande editie zal de tweede zaal in het teken staan van de nieuwe generatie met namen als A-lusion en Frontliner. Deze twee komen samen met Scope DJ uit de Scantraxx stal. Het zijn de blikvangers van deze generatie en je ziet hun namen steeds vaker terugkomen. Dit zal ongetwijfeld voortvloeien uit de nu al talloze floorfillers die zij releasen. Naast hen zal de Italiaanse schoonheid Stephy haar opwachting maken op het Euphorische concept van b2s. Met haar grote dosis enthousiasme zal zij de zaal gegarandeerd op zijn kop zetten.

Kaarten voor Euphoria kosten 20,00 Euro en zijn reeds te koop bij de voorverkooppunten van Ticketonline, waaronder internet, het callcenter, de Free Record Shops en de 013 BoxOffice. Hou er rekening mee dat de voorverkoop erg snel kan lopen.

Algemene informatie:

Euphoria

Zaterdag 20 september 2008

013, Veemarktstraat 44, Tilburg

22:00 â?” 04:00 uur

Tickets: 20,- Euro (ex.fee)

Min. age: 18+

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo