News / 23-11-2008

HARD BASS GELREDOME: THE LINE-UP

Op zaterdag 14 februari zal b2s voor het eerst haar intrek nemen in een van de grootste indoor locaties van Nederland. Jawel Hard Bass in de Gelredome!

Hardstyle is de populairste stroming in de hardere dance scene en de avond zal dan ook 9 uur lang in het teken staan van deze muziekstijl. Wat betreft de programmering zijn de verwachtingen erg hoog. Verdeeld over de avond zullen vier blokken van twee uur worden ingevuld door de allergrootste Hardstyle artiesten. Vier teams (Green, Blue, Yellow & Red) zijn zo ingedeeld dat er een zeer verrassende mix zal ontstaan. Ieder team is zorgvuldig geselecteerd en vertegenwoordigd zijn muzikale fingerprint.

TEAM GREEN
Brennan Heart
Luna
Max Enforcer
Noisecontrollers –  live

TEAM BLUE
Showtek
Isaac
The Prophet
Hardstyle Masterz -live

TEAM YELLOW
Deepack
Frontliner
The Beholder
Headhunterz – live

TEAM RED
Zatox
Wildstylez
Alpha2
Donkey Rollers – live

Ieder team staat garant voor een ijzersterke vertegenwoordiging en wordt bijgestaan door MC DV8.

Website online
De Hard Bass website staat inmiddels online. Hierop vind je alle informatie betreffende de 4 teams en het evenement zelf. Tevens zijn er diverse extra’s  te vinden. Check de website: www.b2s.nl/hardbass2009

Start voorverkoop
Kaarten kosten 48 euro (ex. fee) en zijn vanaf 29 november 13.00 uur te koop via Ticketonline. Indien je met de bus naar Hard Bass wilt, kun je een combi ticket boeken via Eventtravel. In Belgie en Frankrijk kan men ook bij de FNAC terecht.

 

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo