News / 31-03-2008

HARD BASS VOLUME 8 – MIXED BY ZANY / JOSH & WESZ

De succesvolle Hard Bass compilatie serie, die haar zegetocht begon in november 2001 met de release van de allereerste editie, continueert haar succesverhaal met deze gloednieuwe Volume 8. Zoals voorgaande zeven delen wederom een beukende dubbelaar met de meest verse Hardstyle tracks, gestoken in oogstrelend artwork en tegelijkertijd uitgebracht met het jaarlijkse Hard Bass evenement, een concept van organisator b2s.

Hard Bass 2008, gehouden op zaterdag 29 maart 2008 in de SilverDome, stond geheel in het teken van de Blackbird Stealth Squadron, een thema dat volledig doorgevoerd werd in de decoratie, showelementen en de special effects. De vorige Hard Bass edities in de SilverDome bewezen weer eens dat dit de ultieme locatie is voor een dergelijk evenement. De SilverDome is akoestiek gezien een van de beste locaties in Nederland, iets wat je als organisator zeker na moet streven wanneer een evenement de naam Hard Bass draagt! Zoals altijd werd er een geweldige line up met een spraakmakende selectie aan Hardstyle-toppers geboekt, iets wat je rustig aan b2s kan overlaten. Gesettelde artiesten als Zany, Showtek, Activator, The Prophet, Brennan Heart, Isaac en Technoboy deelden de stage met de nieuwe generatie, vertegenwoordigd door onder andere JDX, Noisecontrollers, Kevin Kaos, Dutch Master en de in rap tempo stijgende sterren Josh & Wesz. Dit imposante rijtje artiesten met hun geweldige sets en live acts zorgden er negen uur lang voor dat deze Hard Bass editie gearchiveerd kan worden onder de Superieur.

De tot in de puntjes verzorgde line ups, altijd het geval wanneer b2s aan de touwtjes trekt, brengt meteen een luxe probleem met zich mee zodra artiesten geselecteerd moeten worden die de verse Hard Bass CD voor hun rekening mogen nemen. Deze Hard Bass – Volume 8 vertegenwoordigd de eerste generatie vs. de nieuwe generatie, de mentor vs. de student, de gesettelde vs. de nieuweling, Fusion vs. Hardcopy Records. De onbetwiste Hardstyle koning Zany vs. een van de meest veelbelovende duo-acts van het moment Josh & Wesz. Twee CD¬acts gevuld met pompende Hardstyle, wat deze release sinds lange tijd een 100% Hardstyle compilatie maakt en een must have genoemd kan worden voor de collectie van alle Hardstyle adepten. Verwacht veel exclusieve tracks van de hand van deze grootmeesters, aangevuld met de allernieuwste en meest verse releases van de grootste artiesten als The Prophet, Technoboy, The Beholder, Headhunterz, Deepack, Noisecontrollers, Grandmaster Q en meer; een compilatie die op digitale wijze het beproefde concept Hard Bass perfect weergeeft!

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo