News / 04-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET SCOPE DJ

1. Knock Out! Wat zijn je verwachtingen van dit nieuwe concept?

SilverDome is de perfecte locatie voor Knock Out! Ik ben er blij om dat B2S gewoon doorgaat met feesten geven op deze locatie. En met zo’n dikke line-up kan het haast alleen maar een knaller worden!

2. Je zal op 4 april optreden tijdens Knock Out! Hoe bereidt je jezelf daarop voor?

Ik maak van tevoren een selectie van de platen die ik wil draaien. Buiten het lekkere Italiaanse werk draai ik natuurlijk veel eigen materiaal, en ik zorg dat ik op 4 april weer wat nieuw materiaal ten gehore kan brengen!

3. Je tracks worden uitstekend ontvangen. Hoe onderscheidt je jezelf ten opzichte van anderen? Welke releases kunnen we komende maanden verwachten? Staan er nog verrassende samenwerking op de planning?

Hoe ik mij onderscheid; ik probeer aan elke track toch wel een dosis ‘Scope DJ’ toe te voegen, zodat ‘ie te herkennen is als een track van mij. Maar ook ben ik telkens weer op zoek naar iets nieuws, en zal ik mijn sound blijven doorontwikkelen.. Je kan natuurlijk niet te lang aan Ã?©Ã?©n en dezelfde stijl blijven hangen, en dat lijkt me ook helemaal niet leuk, Ã?©n geen uitdaging. Qua releases zit er Scantraxx Silver 004 aan te komen, dit is een samenwerking met A-lusion. De tracks ‘Between Worlds’ en ‘Reaching Out’ zullen er op staan. Hij is al bij de pers dus het zal niet lang meer duren voor hij in de winkels ligt! Daarnaast is mijn volgende solo-E.P. ook bijna af. Dus deze zal ook binnen niet al te lange tijd uit komen! Verder ga ik komende week met MC Da Syndrome de studio in, gaan we een dikke knaller maken! Ik ben sinds dit jaar fulltime met de muziek bezig, en kan er dus veel tijd en energie in steken, dus ik verwacht dit jaar veel leuke dingen te gaan doen en meemaken!

4. Wellicht ben je als bezoekers eerder in het SilverDome geweest. Hoe zijn je bezoekjes daar bevallen?

Ik ben bij alle hardstyle evenementen van b2s in het SilverDome geweest, stuk voor stuk goeie feesten! Met name Hard Bass The Battles editie was erg vet. Het is wel altijd enorm zweten in het Saunadome, maar dat nemen we als echte hardstyle liefhebbers graag voor lief!

5. Knock Out! en Scope DJ =

Gegarandeerd knallen! Dus komt allen kijken.

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo