News / 15-11-2008

PAUL ELSTAK: THE GODFATHER OF HARDCORE

Paul Elstak. Wie kent hem niet? De Godfather of Hardcore, geboren op 14 januari 1966, draait al heel wat jaren mee in de Nederlandse Dance scene. Wie is er niet groot mee geworden zou je kunnen zeggen. Op zaterdag 17 januari 2009 is het weer tijd voor zijn jaarlijkse feest, waar Paul natuurlijk ook gelijk zijn verjaardag viert. En wie kan dit beter organiseren dan b2s, de organisatie waar Paul Elstak zelf ooit begon met het organiseren van de back2school feesten.

Als locatie is gekozen voor de Outland in Rotterdam. De stad waar Paul Elstak ooit begon met het gabberimperium en het eerste gabberlabel ter wereld oprichtte, genaamd Rotterdam Records.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan over de geschiedenis en successen van Paul Elstak, maar deze Godfather of Hardcore behoeft nog weinig toelichting. Zijn naam staat als een paal in Nederland en omstreken en dat resulteert in de vele boekingen die hij nog steeds ieder weekend heeft.

Tijd voor een feestje dus. Op zaterdag 17 januari wordt er van 22.00 tot 06.00 terug- en vooruitgeblikt op het leven van Paul Elstak als artiest. Uiteraard zal hij de avond niet alleen doorbrengen, maar heeft hij samen met b2s voor een spraakmakende line-up gezorgd.

Twee areas brengen je het beste op het gebied van Hardcore, Early rave en Hardcore classics.

De line-up is als volgt:

Hardcore Area

Paul Elstak

Offensive Records feat. The Hitman â?” live

Stunned Guys (IT)

JDA

Neophyte â?” live

Radiate & Beatstream

Tommyknocker (IT)

Endymion â?” live

Partyraiser

MC Ruffian

Early rave & Hardcore classics area

Paul Elstak

Panic

Lars

Stanton

Darkraver

Distortion

Human Resource

Nosferatu

MC Alee

Natuurlijk hoopt Paul Elstak dat al zijn trouwe fans en liefhebbers van zijn muziek zaterdag de 17e januari naar de Outland komen! Ieder jaar opnieuw wordt de tent op zijn kop gezet en laat Paul Elstak zien waarom hij al zoveel jaren success heeft in de Dance scene.

Kaarten voor deze avond kosten 20 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via alle voorverkoopkanalen van Ticketonline, waaronder internet, het callcenter en de Free Record shops.

Algemene informatie:

Paul Elstak: The Godfather of Hardcore â?” Since 1966

Zaterdag 19 januari 2009

22.00 â?” 06.00 uur

Outland, Rotterdam

Kaarten: 20,- Euro (ex fee)

Min. Leeftijd: 18 jaar

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo