News / 16-07-2008

THE DARKRAVER VIERT VERJAARDAG IN PAARD VAN TROJE OP ONGEPASTE WIJZE

Steve “The Darkraver” Sweet zit dit jaar twintig jaar in de bizz. Deze doorgewinterde rasentertainer uit Den Haag zorgt al twintig spraakmakende jaren voor een lange aaneenschakeling van belevenissen die vaak het daglicht niet waard zijn, twintig jaar van belevenissen uitgesmeerd over en beleefd in alle uithoeken van de globe. Met vrouwen, drank, onvervalste Haagse humor, belachelijke outfits en nog veel meer drank als rode draad door deze twintig jaar kruipt The Darkraver dit jaar alweer naar de respectabele leeftijd van 41 jaar. En plannen om met pensioen te gaan heeft Steve gelukkig nog lang niet.

Op vrijdag 19 september a.s. staat de Haagse club Paard Van Troje geheel in het teken van Darkravers Birthday Bash 2008, waar hij in niet al te besloten kring viert dat deze multi-entertainer precies Ã?©Ã?©nenveertig-en-een-week oud is. In gezelschap van zijn vaste en meest dierbare DJ maatjes – de echte insiders kunnen natuurlijk al raden wie dat zijn – zal Steve op ongepaste wijze en volledig ongecensureerd zijn nieuwe levensjaar ingaan. Dat dit feest in de goede traditie van The Darkraver verjaardagsfeestjes met een van vrouwen, drank en bizarre verkleedpartijen doorspekt spektakel zal worden met het nodige entertainment van hoog erotisch gehalte, spreekt voor zich.

Tijdens Darkraverâ?â?¢s Birthday Bash 2008 zal er een toepasselijke dress code gelden voor zowel de dames als de heren bezoekers. Wat dit exact wordt zal in een later persbericht bekend worden gemaakt, evenals wat de bezoekers kunnen verwachten voor wat betreft de aanwezige entertainment. De voorverkoop zal op zaterdag 19 juli a.s. van start gaan. Tickets kosten slechts 15 euro en zijn te koop bij de voorverkooppunten van Ticketonline.nl, waaronder internet, het callcenter en de Free Records Shops.

In de aanloop naar het evenement in Paard Van Troje en naar aanleiding van de onlangs uitgebrachte jubileum CD/DVD â?Å?More Than 20 Years Of His Royal Darknessâ?? doet Steve iets speciaals voor zijn trouwe aanhang. Bij deze geeft hij dan ook 5×2 toegangskaarten voor zijn Birthday Bash op 19 september Ã?©n vijf Darkraver goodie bags, gevuld met verschillende Darkraver items weg.

Het enige wat je hoeft de doen is: ga naar www.darkraver.nl, klik rechts op de pagina op â?Å?WINâ?? en laat je gegevens achter in het daarvoor bestemde veld. Geen rare vragen beantwoorden, geen moeilijke dingen, gewoon je gegevens invullen en je dingt automatisch mee. Deze actie sluit pas op maandag 1 september 2008, dus genoeg tijd om mee te kunnen dingen naar Ã?©Ã?©n van deze vijf prijzen.

www.darkraver.nl

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo