background-slider
  Sat. 21 Sep 2019 . 13:00 - 23:00   Klokgebouw, Eindhoven . 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Genesis

get your tickets for
Genesis 2019 here

Sat. 21 Sep 2019 . 13:00 - 23:00 . Klokgebouw, Eindhoven .


General info

Datum: 21-09-2019
Tijd: 13:00 – 23:00
Locatie: Klokgebouw, Eindhoven
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Genesis

Algemeen
LEGENDARISCH! Dat is wat de bezoekers van de eerste editie van Genesis vonden. Een grotere tweede editie kon niet uitblijven. Op zaterdag 21 september 2019 keert Genesis terug naar het Klokgebouw in Eindhoven. Tijdens dit day-time event geniet je van 13.00 tot 23.00 uur van de heerlijkste Hardstyle Classics in drie verschillende area’s.

De rijke Hardstyle legacy wordt in drie verschillende tijdperken geëerd door de namen die Hardstyle hebben gemaakt tot wat het nu is. In The Beginning eren we Early Hardstyle; een vernieuwende sound binnen de hardere stijlen die vanaf 2001 al snel terrein won en een loyale fanbase vergaarde. Van 2006 tot 2011, werd deze sound steeds populairder en staat bekend als Hardstyle Classics. Op 21 september zullen de grootste namen deze sound ten gehore brengen in The Rise. Uiteindelijk transformeerde het naar Raw Classics, deze periode van 2009 tot 2015 zal terugkeren in The Evolution.
Het is tijd om onze ode te brengen aan deze pioniers die de weg hebben gebaand voor een beweging die niet te stoppen is. Het is tijd voor Genesis.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto?s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt ?€7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In het Klokgebouw bevinden zich diverse muntkassa?s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Genesis feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Balistic

Dana

Deepack

Derb

Haze & Abyss

Isaac

Zany

Hosted by Ruffian

A-Lusion

Donkey Rollers

Dozer

Frontliner

Josh & Wesz

Lees meer

Travel info

Partybussen
Gemakkelijk, snel en voordelig met de bus naar Genesis? Partybussen biedt ruime keuze aan opstaplocaties bij jou in de buurt. Informatie en reserveringen via: www.partybussen.nl.

Openbaar vervoer
Het Klokgebouw is het best te bereiken via NS station Strijp-S, deze grenst aan het gebouw. Vanaf Centraal Station Eindhoven is het 20 minuten lopen. De locatie is tevens bereikbaar met buslijnen 13, 18, 401 en 402. Houd rekening met de reistijd na afloop van het evenement. Raadpleeg www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
Het Klokgebouw is per auto goed te bereiken. Gebruik als navigatie-adres ?Klokgebouw 50, Eindhoven?, als dit niet werkt voer je de coördinaten 51°26’57.39″N – lengtegraad 5°27’23.32″E in. Volg vervolgens de instructies van de parkeerwachters op. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het Klokgebouw. Kom op tijd om files te voorkomen.

Lees meer

Genesis 2019 vibes