hardbass
HardBass

Watch the trailer

Watch the 2017 aftermovie

View trailer Get your tickets
Date Sat. 27 January 2018 22:00 - 07:00
Location GelreDome.Arnhem

General info

Datum: 27-01-2018
Tijd: 22:00 –  07:00
Locatie: Gelredome, Arnhem
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #HB18

Prijzen
Regular ticket: 72,50 (67,75 + 4,75 servicekosten)
Premium ticket: uitverkocht

Hard Bass is een van de langstlopende concepten uit het b2s portfolio. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste indoor evenement van b2s en vindt jaarlijks plaats in het GelreDome te Arnhem. Het GelreDome is een immens overdekt voetbalstadion wat een mooie setting is tijdens de nacht en waar goed op ingespeeld wordt met decor en show. Hard Bass draait om Hardstyle en bouwt op van Euforische melodielijnen tot aan keihard rammen op het eind. De avond is opgedeeld in 4 blokken, waarbij ieder blok vertegenwoordigd wordt door een zorgvuldig samengesteld team van artiesten. Aan het eind van elk blok wordt afgesloten met een dikke live act. De beleving en show is een belangrijk onderdeel geworden van het concept Hard Bass, waarbij ieder jaar dik wordt uitgepakt met de nieuwste showelementen en technieken. Van het moment dat je de GelreDome betreedt, tot het eind van het evenement wordt je meegenomen op een muzikale reis. The ultimate experience waar jij en je vrienden geen moment van mogen missen!

More Info

Travel info

Travel pakketten
Wil je Hard Bass 2018 maximaal beleven? Boek via travel.b2s.nl jouw hotelovernachting inclusief vervoer naar en van de GelreDome. Er zijn diverse opties in Arnhem beschikbaar. Daarnaast is er voor de mensen die per vliegtuig komen ook een optie in Amsterdam te overnachten en vanuit daar te reizen. Alle informatie over travel pakketten en prijzen lees je hier.

Event Travel
Heb je geen zin in de trein of kunnen jullie geen BOB vinden? Dan is de bus een goed alternatief! Boek dan een busreis bij Event Travel! Vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland vertrekken er op zaterdag 27 januari 2018 touringcars naar de GelreDome. Staat jouw opstapplaats niet tussen het overzicht? Vanaf 6 personen kan je een opstapplaats aanvragen en vanaf 15 personen een eigen privé opstapplaats.

Groepskorting
Vanaf 25 personen krijg je een groepskorting! Daarnaast mag je zelf bepalen waar jullie worden opgehaald! Meer informatie vind je op deze website: www.eventtravel.nl.

Vragen? Event Travel is elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 uur -– 17.30 uur op telefoonnummer: 038-4256730. Uiteraard kun je ook een e-mail sturen naar info@eventtravel.nl.

Parkeren
De GelreDome is goed te bereiken met de auto. Zet in je navigatie het volgende adres: Batavierenweg 25, Arnhem. Eenmaal in Arnhem kun je ook de borden ‘Hard Bass’ volgen. Er zijn verschillende parkeerterreinen geopend rondom de GelreDome. Volg de borden ‘Parkeren GelreDome’ bij aankomsten volg de instructies van de parkeerstewards goed op. Kom op tijd om de drukte voor te zijn. Je kunt vooraf je parkeerticket aanschaffen (auto & touringcar) via deze website. Dit is goedkoper en sneller dan ter plekke.

Openbaar vervoer
De GelreDome is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de trein reist, stap je uit op station: Arnhem Centraal. Vanaf hier kun je met de speciale pendelbus naar de GelreDome. Een retourtje kun je kopen op het station. Bezoek www.ns.nl voor meer informatie of bel met 0900-9292 (0.70 p.m.). De eerste pendelbussen rijden terug naar het station vanaf 06.00 uur.

More Info

get your tickets for Hard Bass 2018 here

Sat. 27 Jan 2018 . 22:00 - 07:00 . GelreDome . Arnhem


our hard bass vibes