background
View trailer Get your tickets
Date Sat. 09 February 2019 21:00 - 07:00
Location GelreDome.Arnhem

General info

Datum: 09-02-2019
Tijd: 21:00 –  07:00
Locatie: Gelredome, Arnhem
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #HB19

Prijzen
Regular ticket: €69 ex. fee
Premium ticket: €119 ex. fee

Een Premium ticket geeft je de volgende extra’s:
– Vroege toegang tot de Galaxy Lounge met een Hard Bass classics warm-up set vanaf 20.00 uur
– Een Premium Hard Bass gift package
– Een welkomstdrankje en hapjes bij aankomst in GelreDome
– Een aparte Premium ingang
– Gratis locker per 2 personen
– Vroege toegang tot de Hard Bass merchandise stand

Personaliseren
Alle populaire evenementen hebben te maken met organisaties en mensen die hun gekochte tickets proberen door te verkopen voor veel te hoge prijzen. Om dit te voorkomen, vragen wij de kaartkoper om hun tickets te personaliseren door middel van het invoeren van de gegevens van de persoon die het evenement zal betreden. Op deze manier zijn alle tickets beschikbaar tegen een eerlijke prijs en behoren de tickets tot een individuele ticketontvanger. Wanneer je jouw bestelling hebt voltooid zal je een e-mail ontvangen met een directe link waarmee je de tickets kunt personaliseren voor Hard Bass.

Je kunt hier meer informatie vinden over personaliseren van een ticket.

The Last Formation
Op 9 februari 2019 beleef je de laatste editie van Hard Bass. Kort na het ontstaan van Hardstyle, stond Hard Bass aan de wieg van een grootse opmars. Met de stap naar het GelreDome 2009 groeide deze Hardstyle Heavyweight uit tot een van de grootste indoor dance evenementen ter wereld. Een one of a kind concept met talloze unieke DJ formaties. Nu, tien jaar later, is het tijd om onze eeuwige drang en zoektocht naar vernieuwing voort te zetten.

Check hier de official teaser!

We nemen afscheid van een van de meest iconische concepten in de Hardere stijlen ooit. De grootste indoor Hardstyle gathering van de afgelopen tien jaar met een ongeëvenaarde legacy. Bereid je voor op een immense finale waarbij we de meest legendarische momenten van Hard Bass in het GelredoDme samenbrengen tijdens de laatste epische editie. Een laatste mindblowing show waarbij we alle kostbare momenten en herinneringen opslaan, veiligstellen en vereeuwigen. Het afsluitende hoofdstuk van onze legacy wordt geschreven in de laatste formatie op 9 februari. Een show met ongekend diepe impact!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto?s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt ?€7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden. Let op: het is alleen mogelijk om tijdens de nacht naar je locker te gaan wanneer je iets van merchandise hebt gekocht en een return to locker voucher hebt.

Munten & pinnen
In de locatie bevinden zich diverse muntkassa?s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Hard Bass feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

More Info

Travel info

Travel pakketten
Wil je Hard Bass 2018 maximaal beleven? Boek via travel.b2s.nl jouw hotelovernachting inclusief vervoer naar en van de GelreDome. Er zijn diverse opties in Arnhem beschikbaar. Daarnaast is er voor de mensen die per vliegtuig komen ook een optie in Amsterdam te overnachten en vanuit daar te reizen. Alle informatie over travel pakketten en prijzen lees je hier.

Busreizen
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via één van onze buspartners:
www.partybussen.nl
www.party-vervoer.nl
www.eventtravel.nl

Parkeren
De GelreDome is goed te bereiken met de auto. Zet in je navigatie het volgende adres: Batavierenweg 25, Arnhem. Eenmaal in Arnhem kun je ook de borden ‘Hard Bass’ volgen. Er zijn verschillende parkeerterreinen geopend rondom de GelreDome. Volg de borden ‘Parkeren GelreDome’ bij aankomsten volg de instructies van de parkeerstewards goed op. Kom op tijd om de drukte voor te zijn. Je kunt vooraf je parkeerticket aanschaffen (auto & touringcar) via deze website. Dit is goedkoper en sneller dan ter plekke.

Openbaar vervoer
De GelreDome is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de trein reist, stap je uit op station Arnhem Centraal. Vanaf hier kun je met de speciale pendelbus naar de GelreDome. Een retourtje kun je kopen op het station. Bezoek www.ns.nl of www.9292.nl voor meer reisinformatie. De eerste pendelbussen rijden vanaf 06.00 uur terug naar het station.

More Info

get your tickets for Hard Bass 2019 here

Sat. 09 Feb 2019 . 21:00 - 07:00 . GelreDome . Arnhem


our hard bass vibes