b2sHeader-achtergrond_1400x850
  Sat. 23 Feb 2019 . 22:00 - 07:00   Maassilo . Rotterdam 18+ (ID IS VERPLICHT)
# H4L

get your tickets for
Hardcore4life 2019 here

Sat. 23 Feb 2019 . 22:00 - 07:00 . Maassilo . Rotterdam


General infoDatum: 23-02-2019
Tijd: 22:00 – 07:00
Locatie: Maassilo, Rotterdam
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #H4L
Ticketprijs: 34,95 (30,00 + 4,95 servicekosten)

Algemeen
We are Hardcore, forever. We are Hardcore4life!  Als een van de oudste Hardcore concepten van Nederland, staat Hardcore4life voor het beste dat Hardcore te bieden heeft. b2s organiseerde de eerste editie in 2001. Tegenwoordig vindt het evenement een keer per jaar plaats in de industriële locatie Maassilo Rotterdam, een locatie die als geen ander bij het concept past. Hardcore fans kunnen hier van vier area’s genieten: Hardcore, Industrial, Uptempo and Terror. Alle belangrijke Hardcore sounds worden vertegenwoordigd tijdens deze ruige nacht. Zowel talenten als Hardcore die-hards met skills staan achter de decks om het gebouw te doen trillen op de beste harde sounds.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Lockers
In de Maassilo is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. Je kunt een locker met twee of drie vrienden delen. Het is mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Roken
Maassilo is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden. Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Munten & pinnen
In de Maassilo bevinden zich diverse muntkassa’’s. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Lees meer

line-up

Angerfist

Evil Activities

Nosferatu

Spitnoise

Drokz

AniMe

Ophidian

Andy the Core

Sjammienators

The Satan

Dither

Tripped

Angernoizer

Lees meer

Travel info

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar de Maassilo. Je pakt metrolijn D of E vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven’. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Lees meer

Hardcore4life 2019 vibes