hardcore_4life_background_2020
  Sat. 29 Feb 2020 . 22:00 - 07:00   Rotterdam Ahoy . 18+ (ID IS VERPLICHT)
# H4L

General info

Datum: 29-02-2020
Tijd: 22.00 – 07.00
Locatie: Rotterdam Ahoy
Legitimatie: leeftijd 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #H4L

 

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt ?7 euro. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het terrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Drugsbeleid
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Hardcore4life feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Denk jij dat iemand zich niet lekker voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Angerfist

Catscan

Deadly Guns

Endymion

Mad Dog

N-Vitral

Noize Suppressor

Nosferatu

Panic

Partyraiser

Paul Elstak

Promo

Sefa

Lees meer

Travel info

Busreizen
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via onze buspartner Partybussen.nl.

Auto
Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto navigeer je naar het volgende adres:

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Parkeren
Er zullen tijdens Hardcore4life verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’ en de instructies van het parkeerpersoneel.

Taxi
Wil je graag een taxi pakken naar huis? Via Sneleentaxi vind je het snelst een taxi bij jou in de buurt.

Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Rotterdam Centraal; pak daar metro D richting de Akkers en E richting Slinge en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Rotterdam Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl(trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl  of bel naar 0900-9292 (€0,90 p.m.).

Lees meer

get your tickets for
Hardcore4life – 20 years of Hardcore legacy here

Sat. 29 Feb 2020 . 22:00 - 07:00 . Rotterdam Ahoy .


Hardcore4life – 20 years of Hardcore legacy vibes