SSZDKingsday19-HeaderLagen_1400x850
  Sat. 27 Apr 2019 . 12:00 - 23:00   Aquabest . 18+ (ID IS VERPLICHT)
# SSZDKD19

get your tickets for
Supersized Kingsday Festival 2019 here

Sat. 27 Apr 2019 . 12:00 - 23:00 . Aquabest .


General info

Datum: 27-04-2019
Tijd: 12:00 – 23:00
Locatie: Aquabest, Best
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #SSZDKD19
Ticketprijs:
Regular ticket: €34,95 (€30,00 + €4,95 servicekosten)
Group ticket: v.a. 8 tickets  €29,95 (€25,00 + €4,95 servicekosten)

Algemeen
Supersized Kingsday Festival vindt op 27 april 2019 voor de zesdee keer plaats op het terrein van Aquabest in Best (vlakbij Eindhoven). Met maar liefst negen area’s zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd en is dit festival al jaren de grootste & de gezelligste op Koningsdag.

Het festival is altijd onderdeel geweest van organisator b2s onder een eigen merknaam, maar is sinds 2018 ook voor de buitenwereld herkenbaar als b2s evenement. De ingrediënten blijven hetzelfde zoals je van Supersized Kingsday gewend bent; genoeg keuze in area’s, een dikke line-up, goede muziek en vooral veel gezelligheid. Kortom, kwaliteit tegen een vriendelijk koninklijk prijsje. Bij ons ben je Koning voor een dag!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €€7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het terrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Supersized Kingsday Festival feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Verdenk je iemand er van dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Bass Modulators

B-Front

Brennan Heart

D-Block & S-te-Fan

Keltek

Phuture Noize

Primeshock

Ran-D

Sub Zero Project

Wildstylez

Zatox

DV8

Angerfist

Lees meer

Travel info

Vervoer
– Per auto: festivalterrein Aquabest ligt dicht bij de snelwegen A2, A50 en E25. Stel je navigatie in op Ekkersweijer 1 te Best. Vanaf de snelwegen wordt er met gele borden duidelijk aangegeven hoe je naar het festivalterrein moet rijden. Parkeren kan rondom het festivalterrein. Zodra je aankomt word je begeleid door de parkeerwachters.

LET OP! Parkeren kost €10 en kan alleen contant worden betaald. Zorg er dus voor dat je contant geld bij je hebt!

– Met de trein: vanaf NS-station Best rijden er pendelbussen van en naar het festivalterrein. Een retourtje kun je bij de bus kopen voor €€5.  Plan je route vooraf en houd www.ns.nl in de gaten voor belangrijke informatie en exacte treintijden.

Let op!
Zaterdag 27 april rijden de treinen volgens de Oranjedienstregeling. NS zet deze dagen langere en extra treinen in. Dit kan betekenen dat treinen op andere tijden of van andere perrons vertrekken en/of een andere eindbestemming hebben. Soms krijg je te maken met een extra overstap. Vanwege Koningsnacht rijden er in de nacht van vrijdag op zaterdag op een aantal trajecten treinen langer door. In de nacht van zaterdag 27 april op zondag 28 april is de normale dienstregeling weer van toepassing.

Busreizen
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via één van onze buspartners:
www.partybussen.nl
www.party-vervoer.nl
www.eventtravel.nl

Lees meer

Supersized Kingsday Festival 2019 vibes