LayerSlider encountered a problem while it tried to show your slider.Please make sure that you've used the right shortcode or method to insert the slider, and check if the corresponding slider exists and it wasn't deleted previously.
  Sat. 03 Mar 2018 . 22:00 - 07:00   Klokgebouw . Eindhoven 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Loudness

get your tickets for
Loudness – Klokgebouw 2018 here

Sat. 03 Mar 2018 . 22:00 - 07:00 . Klokgebouw . Eindhoven


Powered by Questions about your order? Go to Customerservice

General info

Datum: 03-03-2018
Tijd: 22:00 – 07:00
Locatie: Klokgebouw, Eindhoven
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Loudness
Ticketprijs: 39,75 (35,00 + 4,75 servicekosten)

Algemeen
Een concept van organisatie b2s, dat werd opgericht in 2003. Loudness was daar toen Raw Hardstyle drastisch in populariteit toenam. Het genre is uitgegroeid tot een van de grootste van de hardere stijlen en Loudness vond hier zijn oorsprong. Veel grote artiesten hebben hun eerste grote optreden gehad achter de decks bij Loudness. B-Front, Radical Redemption, Chris One en E-Force waren nog frisse talenten wanneer zij hier voor het eerst optraden. Het concept is nog steeds een platform waar talenten hun skills kunnen laten zin aan het grote publiek, naast grote namen van de hedendaagse scene.

Het concept vindt twee keer per jaar indoor plaats: een editie in de Maassilo in Rotterdam en een editie in het Klokgebouw in Eindhoven. Het concept host ook twee area’s tijdens Decibel outdoor: Loudness & Extreme Loudness en een area op het grootste festival van de wereld: Tomorrowland. Bereid jezelf voor op enorm veel Raw beukgeweld met de beats van Loudness!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In het Klokgebouw bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Loudness feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

B-Front

E-Force

Digital Punk

Chris One

Requiem

Delete

Rooler

Imperatorz

Adaro vs Ran-D

Thera vs Caine

Bass Chaserz vs MYST

Luminite vs Re-Mind

The Purge vs Genox

Lees meer

Travel info

Openbaar vervoer
Het Klokgebouw is het best te bereiken via NS station Strijp-S, deze grenst aan het gebouw. Vanaf Centraal Station Eindhoven is het 20 minuten lopen. De locatie is tevens bereikbaar met buslijnen 13, 18, 401 en 402. Houd rekening met de reistijd na afloop van het evenement. Raadpleeg www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
Het Klokgebouw is per auto goed te bereiken. Gebruik als navigatie-adres ‘Klokgebouw 50, Eindhoven’, als dit niet werkt voer je de coördinaten 51°26’57.39″N – lengtegraad 5°27’23.32″E in. Volg vervolgens de instructies van de parkeerwachters op. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het Klokgebouw. Kom op tijd om files te voorkomen.

Lees meer

Loudness – Klokgebouw 2018 vibes