loudness_background
  Sat. 16 Nov 2019 . 22:00 - 07:00   Maassilo, Rotterdam . 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Loudness2019

get your tickets for
Loudness 2019 here

Sat. 16 Nov 2019 . 22:00 - 07:00 . Maassilo, Rotterdam .


General info

Datum: 16-11-2019
Tijd: 22:00 – 07:00
Locatie: Maassilo, Rotterdam
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Loudness2019

Algemeen
Een concept van organisatie B2S, dat werd opgericht in 2003. Loudness was daar toen Raw Hardstyle drastisch in populariteit toenam. Het genre is uitgegroeid tot een van de grootste van de hardere stijlen en Loudness vond hier zijn oorsprong. Veel grote artiesten hebben hun eerste grote optreden gehad achter de decks bij Loudness. B-Front, Radical Redemption, Chris One en E-Force waren nog frisse talenten wanneer zij hier voor het eerst optraden. Het concept is nog steeds een platform waar talenten hun skills kunnen laten zin aan het grote publiek, naast grote namen van de hedendaagse scene.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In het Klokgebouw bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Loudness feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand zich niet lekker voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Adaro

Clockartz

D-Attack

D-Sturb

Deetox

E-Force & Rejecta

Machines Don’t Bleed [Apexx's Album Showcase]

Rebelion

Rooler

Aversion

Cryex

Genox

Kruelty

Lees meer

Travel info

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro?s van en naar de Maassilo. Je pakt metrolijn D of E vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ?Maashaven?. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,90 p/m).

Auto & parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Lees meer

Loudness 2019 vibes