Read more
News / 18-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET DIGITAL PUNK

1. Knock Out! Wat zijn je verwachtingen van dit nieuwe concept?Ik verwacht echt een dik feest! Ik ben vaker in het SilverDome geweest en dat was altijd boven verwachting. Super show, geweldige sfe ...
Read more
News / 14-03-2009

EUPHORIA 013 TILBURG – THE LINE UP

Het staat al een tijd in de b2s agenda, maar hier nogmaals: op zaterdag 16 mei is het tijd voor een nieuwe editie van Euphoria in de 013 te Tilburg! Het steevast uitverkochte Hardstyle concept is ...
Read more
News / 12-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET D-BLOCK & S-TE-FAN

1. Knock Out! Wat zijn jullie verwachtingen van dit nieuwe concept?Volgens ons wordt het helemaal te gek! B2S pakt altijd groots uit, en het SilverDome is een inmiddels voor ons bekende locatie me ...
Read more
News / 12-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET ALPHAVERB

1. Knock Out! Wat zijn je verwachtingen van dit nieuwe concept? Ik weet hoe het geluid in het SilverDome kan zijn, dus dit word ongetwijfeld een knalfeest. Het concept op zich spreekt mij erg aan ...
Read more
News / 06-03-2009

I LOVE PUSSY LOUNGE IN WATT ROTTERDAM

Zaterdag 9 mei organiseert b2s een nieuwe editie van I love Pussy lounge. Dit keer in de WATT te Rotterdam. Een geheel gerenoveerde en ultra moderne locatie. Voor sommigen ook wel bekend als het o ...
Read more
News / 04-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET NOISECONTROLLERS

1. Knock Out! Wat zijn jullie verwachtingen van dit nieuwe concept?Het is super dat er een nieuw concept plaats vindt op een locatie als het SilverDome. Met Noisecontrollers gaan we battlen met DJ ...
Read more
News / 04-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET SCOPE DJ

1. Knock Out! Wat zijn je verwachtingen van dit nieuwe concept? SilverDome is de perfecte locatie voor Knock Out! Ik ben er blij om dat B2S gewoon doorgaat met feesten geven op deze locatie. En me ...
Read more
News / 27-02-2009

B2S PRESENTS KNOCK OUT! WEBSITE ONLINE

Op zaterdag 4 april vind het nieuwste concept van b2s plaats in de SilverDome te Zoetermeer. We hebben het natuurlijk over Knock Out! The Grand Prix of the Harder Styles. En dat gaat het zeker wor ...
Read more
News / 18-02-2009

B2S PRESENTS MASTERS OF CEREMONY @ 013 TILBURG

Op zaterdag 18 april 2009 zal de 013 te Tilburg geheel in het teken staan van Masters of Ceremony. Een groep die maar liefst 5 leden telt. Te weten: Jeroen, Kelly, Jarno, Danny en Niels. Vijf hele ...
Read more
News / 16-02-2009

AFTERMOVIE EN FOTOGALLERY HARD BASS ONLINE

De aftermovie en fotogallery van Hard Bass staan inmiddels online. Klik hier voor de aftermovie Klik hier voor de fotogallery

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo