Read more
News / 20-08-2008

B2S MAAKT LINE-UP PROJECT HARDCORE.NL BEKEND

Zaterdag 27 september staat de vierde editie van Project Hardcore.nl op het Programma. Het ultieme Hardcore concept van b2s zal wederom plaatsvinden in het SilverDome te Zoetermeer. De locatie die ...
Read more
News / 18-08-2008

FOTOSERIE DECIBEL ONLINE

Afgelopen zaterdag vond Decibel outdoor festival plaats op de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. De fotoserie van het festival staat inmiddels online.
Read more
News / 16-08-2008

ZANY, CHARLY LOWNOISE EN PAUL ELSTAK OP THRILLOGY

De drie Thrillogy namen zijn afgelopen maandag eindelijk bekend gemaakt. Niemand minder dan Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak zullen op zaterdag 1 november 2008 de hele avond in het middelpunt ...
Read more
News / 14-08-2008

DECIBEL 2008: LIVE SET CHARLY LOWNOISE

Om alvast in de stemming te komen voor zaterdag is momenteel de memorabele set van Charly Lownoise tijdens Decibel 2007 te beluisteren in de audio player. Uiteraard zal Charly samen met zijn maatj ...
Read more
News / 11-08-2008

B2S MAAKT NAMEN THRILLOGY BEKEND

Eindelijk is het tijd om de namen bekend te maken van de drie artiesten die dit jaar in het middelpunt staan. Tickets kosten 42 euro en zijn te verkrijgen via alle verkoopkanalen van Ticketonline, ...
Read more
News / 02-08-2008

DECIBEL OUTDOOR TIME-TABLE EN TOOL

Op 16 augustus vindt de zevende editie plaats van het volledig uitverkochte Decibel outdoor. Net als voorgaande jaren vindt het festival van 11.00 tot 23.00 uur plaats op de Beekse Bergen te Hilva ...
Read more
News / 30-07-2008

DECIBEL 2008: LIVE SET PROMO

Over 2 weken zal het feest losbarsten op de Beekse Bergen, om alvast in de stemming te komen zijn er vanaf nu enkele live sets van Decibel 2007 te beluisteren via de audio player op de website. De ...
Read more
News / 19-07-2008

EEN NIEUWE EDITIE VAN EUPHORIA IN 013

Op zaterdag 20 september staat Euphoria op de agenda van b2s. Na een jaar mag men concluderen dat Euphoria door b2s in 013 te Tilburg een ware rage is geworden. Iedere editie van dit Hardstyle con ...
Read more
News / 16-07-2008

THE DARKRAVER VIERT VERJAARDAG IN PAARD VAN TROJE OP ONGEPASTE WIJZE

Steve “The Darkraver” Sweet zit dit jaar twintig jaar in de bizz. Deze doorgewinterde rasentertainer uit Den Haag zorgt al twintig spraakmakende jaren voor een lange aaneenschakeling v ...
Read more
News / 12-07-2008

B2S BRENGT MET LOUDNESS HARDSTYLE NAAR DE MAASSILO

Op zaterdag 13 september organiseert b2s het allereerste Hardstyle evenement in de Rotterdamse Maassilo. De oude graansilo zal 8 uur lang opgeschrikt worden door een ijzersterke bezetting op het g ...

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo