News / 06-06-2018

b2s gaat terug naar de oorsprong van Hardstyle met Genesis

Op zaterdag 15 september draait b2s de wijzers van het Klokgebouw terug. We brengen een ode aan een genre en keren terug naar de oerknal, waarbij een nieuwe sound zijn oorsprong vond. Energiek. Gedurfd. Stoer. Reversed basslines. Een stevige kick. Tijdens het allereerste daytime indoor festival van b2s vertellen we het fenomenale verhaal van de geboorte en ontwikkeling van Hardstyle. Dit is Genesis!

Start deze muzikale reis met Chapter 1. The Beginning. Het was 2001 toen acts als Deepack, Dana en Pavo na een tijdperk vol Hardcore een nieuwe sound ontwikkelden. Een verrassend en onvervaard geluid dat steeds meer mensen in zijn greep nam. Hardstyle stond nog niet in ieder woordenboek, maar was voorbestemd de wereld te veroveren.

Chapter 2. The Rise. Hardstyle groeide en ontwikkelde zich tot iets wat niemand ooit voor mogelijk hield. De reversed bass kwam uit elke speaker en werd gedragen door acts als Brennan Heart, Psyko Punkz en D-Block & S-te-Fan. Ook Noisecontrollers was vanaf het eerste uur aanwezig en eert nu het begin der Hardstyle met zijn Attack Again-set. Met duizenden kwamen fans bij elkaar om op deze beats los te gaan. Een gevoel dat met geen woorden te beschrijven is.

Toen was daar Chapter 3. The Evolution. Een periode waarin de sound ruiger werd, de kick duisterder. Raw Hardstyle zag het levenslicht en begon aan een ongekende opmars. Muzikale helden als Adaro, Frequencerz en Crypsis brachten een geluid wat harder is en creƫren een sub-genre dat niet meer weg te denken is uit de huidige scene.

Een indoor festival dat overdag plaatsvindt en het bijzondere verhaal van Hardstyle verteld. En dat alles in de karakteristieke en underground locatie: het Klokgebouw in Eindhoven. Check hier hoofdrolspelers die jou meenemen op deze muzikale reis:

Chapter 1. The Beginning [Early Hardstyle: 2001-2006]
A*S*Y*S [DE]
Balistic
Dana
Deepack
Francois
Pavo
Super Marco May [IT]

Chapter 2. The Rise [Hardstyle Classics: 2006-2012]
Attack Again
Blademasterz
Brennan Heart
D-Block & S-te-Fan
Isaac
Max Enforcer
Psyko Punkz
Scope DJ
The Nasty Boyz feat. Bruno Power & Ivan Carsten [IT]
The Pitcher & Slim Shore

Chapter 3. The Evolution [Raw Classics: 2009-2013]
Adaro
Alpha Twins
Chain Reaction
Chris One [SE] & The Machine [LT]
E-Force
Frequencerz
High Voltage vs TitanPrefix & Density
Thera vs Degos & Re-Done

Inmiddels kent Hardstyle al een rijke geschiedenis, maar dat betekent niet dat het einde van de reis nabij is. Dit is pas het begin. Maak zelf deel uit van dit daytime event en bestel je tickets vanaf zaterdag 16 juni om 12.00 uur via de b2s ticketshop.

Genesis vindt plaats op zaterdag 15 september van 13.00 tot 23.00 uur in het Klokgebouw te Eindhoven. Meer weten? Check alle informatie hier. Schrijf mee aan het volgende hoofdstuk van Hardstyle met Genesis!

Share:
Genesis

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo