News / 29-03-2008

B2S PRESENTEERT 10DE EDITIE VAN EUPHORIA IN 013

Op zaterdag 24 mei 2008 zal Euphoria Tilburg wakker schudden, want dan is het tijd voor alweer de 10de editie van dit succesvolle concept in 013 te Tilburg. B2S gaat uiteraard alles uit de kast halen om ook deze 10de editie tot een evenement van formaat te maken. Wederom zal er gebruik gemaakt worden van de tweede zaal, die deze keer geheel in het teken zal staan van de nieuwe generatie Hardstyle artiesten.

Wie herinnert zich nog de trampolinespringers, de berg spiegelbollen of de graffitispuiters? Dat waren een van de dingen die deel uitmaakten van de verrassende decoratie tijdens de eerste edities van Euphoria. Inmiddels is de volledige Hardstyle top al op bezoek geweest en staat het concept als een huis. Er kan dan ook met trots gezegd worden dat Euphoria is uitgegroeid tot een Hardstyle evenement dat zijn weerga niet kent.

Voor de 10de editie heeft b2s de volgende line up voor je samengesteld:

Hardstyle 1

Technoboy (IT)

Beholder

Deepack

Leep

Showtek

Headhunterz live

MC Villain

Hardstyle 2

Dutch Master

Wildstylez

Scope DJ

Josh & Wesz

MC V

Het is niet de eerste keer dat Italiaanse meester Technoboy de 013 aandoet, maar het zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Telkens weet hij de gevoelige snaar te raken bij het Tilburgse publiek en de sfeer te laten stijgen tot euforische hoogte. Dan Headhunterz, een favoriet die in zeer korte tijd is uitgegroeid tot een van Nederlands beste exportproducten op Hardstyle gebied. Hetzelfde geldt voor Showtek. Onlangs hadden de broers nog hun eigen X-Qlusive, wat met recht een topevenement te noemen was. Daarnaast complementeren Beholder, Deepack, Leep en MC Villain het programma.

De tweede zaal zal ditmaal het territorium zijn van een nieuwe generatie Hardstyle artiesten die ons land momenteel voortbrengt. Zo stonden Josh & Wesz eind maart op Hard Bass en waren zij tevens verantwoordelijk voor de bijbehorende CD. Met regelrechte floorfillers als â?Å?Lockdownâ??, â?Å?Blame it on the musicâ?? en â?Å?Get Upâ?Å? hebben Scope DJ, Wildstylez en Dutch Master hun visitekaartje afgegeven. Dat deze mannen het verdienen, zal blijken in de tweede zaal!

Kaarten voor Euphoria kosten 20,00 Euro en zijn reeds te koop via Ticketonline.nl en alle reguliere verkooppunten van deTicketbox, waaronder de Free Record Shops. Daarnaast kun je voor kaarten ook terecht bij de Boxoffice van 013.

De laatste edities van Euphoria waren allemaal voortijdig uitverkocht. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om teleurstelling te voorkomen!

Algemene informatie:

Euphoria

Zaterdag 24 mei 2008

013, Veemarktstraat, Tilburg

21:00 â?” 04:00 uur

Tickets: 20,- Euro (ex fee)

18+

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo