News / 21-02-2008

B2S ROOKIE NIGHTS ROUND #2: HARDSTYLE

De eerste rookie nights ronde is achter de rug. 7 deelnemers streden in de categorie mixed styles om de eerste finale plekken. DJ W en DJ Vital ConneXion waren de gelukkige winnaars en zijn al verzekerd van hun finale plaats later dit jaar… Maar we gaan door!

Op donderdag 28 februari staat de 2e rookie night op het programma, die dit keer geheel in het teken zal staan van Hardstyle! Die avond zullen wederom 7 talenten hun skills vertonen in Outland te Rotterdam. Te weten:

Ernestoow

Forentic

Freaky D

Homeboy

Jack of Sound

Maros

Pedroex

Zij zullen daarbij beoordeeld worden door een vakkundige jury, die bestaat uit juryvoorzitter DJ Lars, een vertegenwoordiger van Q-bookings en een vertegenwoordiger van b2s. Ook is er een gast DJ. Ditmaal heeft b2s DJ Zany weten te strikken om het 4e plekje in de jury op te vullen. Bovendien zal hij de avond afsluiten met een heerlijke Hardstyle set.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen. De toegang voor de b2s rookie nights is namelijk gratis! En de rookies kunnen natuurlijk alle steun en support van het publiek gebruiken! Daarnaast zullen er tijdens deze avond ook audities plaatsvinden voor nieuwe danseressen van IndepenDance. Kortom, niet alleen muzikale klanken voor het oor, het oog krijgt ook wat!

We wensen de 7 deelnemers alvast veel succes en tot de 28e!

Algemene informatie:

Donderdag 28 februari 2008

b2s rookie nights #2

Outland, Prins Alexanderlaan, Rotterdam

21:30 รข?” 02:30 uur

Free Entrance

Min. age: 18+

Klik hier om het evenement te bekijken

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo