News / 29-04-2008

B2S ROOKIE NIGHTS ROUND #4: EARLY RAVE

De derde rookie nights ronde is alweer een tijdje achter de rug. 7 deelnemers streden in de categorie Hardcore om een finale plek. DJ The X-clusive en DJ The Driller waren de gelukkige winnaars en zijn net als hun vier voorgangers al verzekerd van hun finale plaats later dit jaar… Op naar #4!

Op donderdag 1 mei staat de 4e en laatste rookie night op het programma, die dit keer geheel in het teken zal staan van Olschool & Early rave! Die avond zullen wederom 7 talenten hun skills vertonen in Outland te Rotterdam. Te weten:

Glacius

Rase

Rendra

DJ-X

Richard

Detonator

Yataah

Zij zullen daarbij beoordeeld worden door een vakkundige jury, die bestaat uit juryvoorzitter DJ Lars, een vertegenwoordiger van Q-bookings en een vertegenwoordiger van b2s. Ook is er een gast DJ. En deze laatste voorronde zal DJ Panic de 4e plek in de jury opvullen. Bovendien zal hij de avond afsluiten met een knallende Oldschool en Early rave set.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen. De toegang voor de b2s rookie nights is namelijk gratis! En de rookies kunnen natuurlijk alle steun en support van het publiek gebruiken! Kortom, kom op hemelvaartsdag gezellig naar de Outland in Rotterdam en maak een mooie start van een lang weekend!

We wensen de 7 deelnemers alvast veel succes en tot donderdag!

Algemene informatie:

Donderdag 1 mei 2008

b2s rookie nights #4 oldschool & early rave

Outland, Prins Alexanderlaan, Rotterdam

21:30 รข?” 02:30 uur

Free Entrance

Min. age: 18+

Klik hier om het evenement te bekijken

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo