News / 12-12-2019

back2school 2019 – latest info

Met nog maar 2 weken te gaan is het tijd om jezelf optimaal voor te bereiden op back2school! Dit jaar staat het evenement volledig in het teken van 30 jaar house in Rotterdam, met in het bijzonder de legendarische locaties Parkzicht en de Energiehal. Check de time table hieronder om te zien wanneer jouw favoriete artiest achter de draaitafels staat en lees alles nog een keer goed door. Let’s go back2school!

Time table
Area 1: Energiehal classics
22:00 – 23:00 Yves
23:00 – 00:00 Darkraver
00:00 – 01:00 Vince
01:00 – 02:00 The Stunned Guys
02:00 – 03:00 Panic
03:00 – 04:00 Ruffneck
04:00 – 05:00 Neophyte
05:00 – 06:00 Distortion
hosted by Alee

Area 2: Parkzicht classics
23:00 – 00:30 Ludie
00:30 – 01:30 Ricky da Dragon
01:30 – 02:30 Gizmo
02:30 – 03:30 Lars
03:30 – 04:45 Stanton
04:45 – 06:00 Rob
hosted by Joe 

Tickets
Tickets voor back2school zijn nog verkrijgbaar via de B2S ticketshop.

Volg back2school online
Tijdens back2school wordt er fotomateriaal gedeeld op de social media kanalen van B2S. Volg B2S op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven wat er tijdens het evenement gebeurt. Like ook de speciale back2school Facebook pagina voor exclusieve content.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens back2school is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en dit kun je met zowel cash als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In de Maassilo bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. De muntkassa’s bevinden zich in de kelder van de Maassilo.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens back2school feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht op de Celebrate Safe website. Daar vind je tips voor als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten altijd meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar de Maassilo. Je pakt metrolijn D of E vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven’. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. 

Auto & parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven. 

Meer informatie
Wil je meer weten over Loudness? Check deze website.

 

Share:
back2school

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo