News / 15-12-2017

back2school – latest info

Op 24 december gaan we terug naar onze roots tijdens back2school in de Maassilo! Zorg dat jouw Kerstavond wordt afgetopt met de beste Classics, Early Rave en Millennium Hardcore. Het concept staat voor het prille begin van organisatie b2s. Logisch dus, dat de roots traditiegetrouw in ere worden gehouden. Uiteraard zijn de welbekende gezichten van toen erbij. Speciaal voor deze editie sluiten de legends de handen ineen en worden er exclusieve back2back sets gedraaid. Tickets zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Time table
Area 1 | Early Rave
22:00 – 23:30 Stanton vs Lars
23:30 – 00:30 Bountyhunter vs Yves
00:30 – 01:45 The Prophet vs Ruthless
01:45 – 03:15 Panic vs Darkraver
03:15 – 03:45 Shadowlands Terrorists live
03:45 – 05:15 Paul Elstak vs Rob & Mc Joe
05:15 – 06:00 Neophyte live
06:00 – 07:00 Promo vs Catscan
Hosted by Alee

Area 2 | Millennium
22:00 – 23:30 Dazzler vs D-Spirit
23:30 – 01:00 Headbanger vs Distortion
01:00 – 02:30 The Viper vs Tommyknocker
02:30 – 04:00 Mad Dog vs Nosferatu
04:00 – 05:00 E-Noid vs Negative A
05:00 – 06:00 Unexist vs Tieum
Hosted by Ruffian

Tickets
Tickets voor back2school zijn nog verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Volg back2school online!
Tijdens back2school wordt er fotomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook, Twitter, & Instagram om op de hoogte te blijven wat er tijdens het evenement gebeurt. Like ook de back2school Facebook pagina voor exclusieve content. Gebruik altijd de hashtag #back2school wanneer je iets over het evenement post op social media.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens back2school is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en dit kun je met zowel cash als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.


Munten & pinnen
In de Maassilo bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. De muntkassa’s bevinden zich in de kelder van de Maassilo.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens back2school feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht op de Celebrate Safe website. Ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar de Maassilo. Je pakt metrolijn D of E vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven’. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Meer informatie
Voor meer informatie check je deze website.

Share:
back2school

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo