News / 17-09-2018

back2school: x-mas edition

The beat is flow tijdens jouw komende Kerstavond! Op maandag 24 december is het weer tijd voor een trip down memory lane met het beste op het gebied van Millennium Hardcore en Early Rave. Een nieuwe editie van back2school ligt alweer klaar onder de kerstboom. Pak je Nikes maar alvast uit de kast, want jij stampt het kerstdiner er al af voor je überhaupt een hap kunt nemen. Cancel de borrel met je schoonmoeder en zorg dat jij 24 december van 22.00 tot 07.00 uur in de Maassilo doorbrengt. Let’s go back2school!

Ooit ontstaan in 1996, georganiseerd door Paul Elstak (DJ Paul) en Rob Janssen (DJ Rob) om vernieuwing te brengen in de toenmalige gabberscene. Het concept heeft talloze edities gekend, zoals met Pasen en Pinksteren en natuurlijk kerstavond, op de meest legendarische locaties in Rotterdam. back2school is een traditie die vanzelfsprekend niet ontbreekt op de b2s agenda.

Al jouw favoriete klassiekers komen aan bod; van de meest legendarische Millennium Hardcore tracks tot de beste Early Rave & oldschool. Met Kerst is iedereen uitgenodigd, en vier je het natuurlijk het liefst met jouw favoriete classics familie. Van het begin tot het eind warmen helden als Paul Elstak, Rob & MC Joe, Korsakoff en Noize Suppressor je op voor de koude wintermaanden:

Paul Elstak
Korsakoff
Nosferatu
Endymion
Noize Suppressor
Promo
Neophyte
Panic
Darkraver
Ruffneck
The Viper
Isaac
Rob & MC Joe
The Masochist
Buzz Fuzz
Stanton
Vince
MD&A – live
hosted by Alee & Ruffian

Tickets voor back2school zijn vanaf zaterdag 29 september om 12.00 uur te koop via deze website. Meld je voor alle informatie en leuke content aan voor het officiële evenement op Facebook. Sluit het jaar goed af en zorg dat je erbij bent!

Share:
back2school

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo