News / 28-04-2008

BEGIN DE ZOMER MET EUPHORIA IN PAARD VAN TROJE

Euphoria, het gerenommeerde Hardstyle concept van b2s, zal op zaterdag 21 juni 2008 bewijzen dat het ook in Den Haag de lat hoog legt. Die avond zal Euphoria voor de tweede maal plaatsvinden in het Paard van Troje. Een locatie die met haar indeling en stijl uitermate geschikt is voor dit concept.

De line up voor de eerste officiële zomerdag van 2008 is als volgt:

Luna

Isaac

Max Enforcer

Kevin Kaos

Brennan Heart

Headhunterz

MC Villain

Over DJ’s als Luna, Isaac en Max Enforcer hoeft eigenlijk niet meer gesproken te worden. Deze namen zijn al jaren lang een begrip in de Dance industrie en je weet wat je kan verwachten van deze mannen. Tegenwoordig kun je Brennan Heart en Headhunterz ook in dat rijtje plaatsen. Brennan Heart, oftewel Fabian Bohn, begon al te draaien op zijn 14e en startte in 2001 zijn eigen label. Momenteel zit zijn DJ carriÃ?¨re nog steeds in een lift. Bij Headhunterz ging het ook snel, nadat hij in 2005 tekende bij het Scantraxx label van The Prophet, liep alles in een treinvaart en inmiddels is de naam Headhunterz niet meer weg te denken op de grote evenementen en festivals. Daarnaast zal Kevin Kaos zijn kunsten komen vertonen. Deze Hagenaar weet als geen ander hoe hij het publiek aan het dansen krijgt en begint steeds meer zijn plek te veroveren in de Nederlandse Dance wereld. Kortom, een hele rits namen die samen voor een perfecte muzikale invulling zullen zorgen. Dit alles zal ondersteund worden door MC Villain die op het vocale vlak zijn steentje bijdraagt.

Verder staat Euphoria bekend om haar show en spektakel. Iets wat deze editie dan ook zeker terug zal keren.

Wanna be there? Tickets kosten slechts 17,50 euro (ex.fee) en zijn reeds te verkrijgen via Ticketonline.nl of bij de Free Record Shops. Tevens is er voorverkoop bij het Paard van Troje zelf.

Algemene informatie:

Euphoria

Zaterdag 21 juni 2008

Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag

23:00 – 05:00 uur

Tickets: 17,50 Euro (ex fee)

Min. age: 18+

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo