News / 07-02-2017

Bigger, Better, Louder! Welke events staan op jouw party agenda?

Het afgelopen jaar zijn er weer een hoop gave edities van onze favoriete feesten toegevoegd aan menig partyagenda. Na weer een aantal spetterende edities van Pussy lounge, een Hard Bass dat Arnhem weer compleet liet beven en uiteraard een geweldige editie van Decibel outdoor, zijn wij er meer dan klaar voor het komend jaar nog vettere evenementen neer te zetten. De temperaturen beginnen langzaam wat omhoog te schuiven en de eerste outdoor feesten komen dichterbij. Dus pak je agenda erbij en markeer de volgende data goed!

Wij willen jullie dit jaar goed omverblazen met evenementen die vetter, dikker en luider zijn dan ooit! We zijn al goed op weg met een geweldige editie van Hard Bass! Het oudste en populairste indoor evenement binnen de Hardstyle heeft opnieuw het GelreDome op haar kop gezet. Op 4 februari liet Hard Bass wederom zien waarom het concept bij zowel artiesten als bezoekers op de bucketlist staat. De line-up, bestaande uit voornamelijk ervaren grootheden uit de Hardstyle, maar ook wat jonge talenten zorgde voor een nacht vol beukgeweld.

We hebben nauwelijks tijd om bij te komen van deze nacht vol muzikale hoogtepunten en epische shows. Diegenen die van harder houden, kunnen op 18 februari in Rotterdam hun hart ophalen tijdens Hardcore4life en op 4 maart in Eindhoven genieten van het rauwste van het rauwste tijdens Loudness.

Ook zal Pussy lounge de kou tegengaan tijdens de Freestyle Wintergames op Aquabest. Op 11 maart komen de leukste elementen van de winter samen op deze gezellige locatie aan het water. Geniet van de Pussy lounge residents, prachtige danseressen en andere Freestyle helden in de verwarmde tent, maar waan je ook in winterse activiteiten. Sneeuwpret, warme chocolademelk en de leukste Freestyle beats helpen ons de laatste kou van het jaar door.

Op 1 april gaan we zonder grappen terug in de tijd tijdens Remember. De 013 Tilburg zal dit jaar met twee area’s gevuld worden met de beste Hardstyle van toen. Slechts twee weken later, duiken we opnieuw de geschiedenis in. Uniek dit jaar is de eigen show van misschien wel de meest legendarische artiest van de hardere stijlen. Paul Elstak organiseert samen met b2s zijn eigen nacht in Rotterdam Ahoy op 15 april. Samen met de acts die een actieve rol hebben gespeeld in zijn carrière, zal hij laten zien dat hij de draaitafels nog lang niet gaat verlaten.

Nieuw in de agenda dit jaar is Loudfest op het RDM terrein in Rotterdam. Na een eerste succesvolle editie twee jaar geleden in Delft, vindt het in- en outdoor festival dit jaar plaats op 20 mei. Het RDM terrein is een oude onderzeebootloods in de Rotterdamse haven die pal ligt tussen de containers en hijskranen. Met uitstek de perfecte industriële locatie voor de duistere en rauwe sfeer van Loudness. Kom deze nieuwe locatie en de crème de la crème van de Raw Hardstyle scene bewonderen tijdens Loudfest!

De dames en heren van Pussy lounge keren wederom terug naar Brabantse bodem komende zomer. Op 10 juni staat het Breepark in Breda weer in het teken het Freestyle circus tijdens Pussy lounge at the Park. Na een succesvolle hosting vorig jaar, zullen zij ook op het Electric Love Festival op stelten zetten. Ook reizen ze verder naar het zuiden en mogen bezoekers van Tomorrowland opnieuw van de residents en sexy entertainment genieten op 21 en 23 juli. Rauw beukgeweld is dit jaar ook vertegenwoordigd op het populaire festival. Op 30 juli host Loudness een eigen area en is daarmee Tomorrowlands eerste Raw Hardstyle hosting.

Het moment dat de laatste vuurpijl de lucht in ging tijdens de eindshow dan de afgelopen Decibel outdoor, begon de voorbereiding van de 2017 editie! Na een geweldig festival vorig jaar, wordt er nu al keihard gewerkt komend jaar een nog vetter, luider en gaver evenement neer te zetten. Op 18, 19 en 20 augustus wordt het doorgaans rustige Hilvarenbeek even het denderende toneel van het legendarische festival. De die-hards kunnen uiteraard weer een lang weekend genieten van deze mini vakantie op de gezellige camping. Natuurlijk is het ook mogelijk compleet uit je dak te gaan op de zaterdag. We verklappen nog niet te veel, maar kunnen met zekerheid melden dat de line-up er eentje wordt om van te smullen. Je kunt zelf de voorpret alvast starten want de datum van de voorverkoop is bekend! Op 22 april om 12.00u zijn de vaste accommodaties en groepsvelden voor het Decibel outdoor weekend te boeken. Op 13 mei om 12.00u gaan de tickets voor het festival op zaterdag en reguliere kampeertickets in de verkoop.

Er staat dus weer een hoop moois op de agenda. Pak die van jou er snel bij en zorg dat je jouw favoriete feest niet hoeft te missen! Natuurlijk is een organisatie nergens zonder een enthousiaste groep bezoekers. Met zijn alle maken wij er een van de beste feestjaren van die we ons op onze oude dag nog zullen herinneren. We are ready! Are you?

Share:
Other Events

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo