News / 17-11-2017

Doorbreek alle geluidsbarrières met een nieuwe editie van Loudness

Op 3 maart testen we de grenzen van het Klokgebouw tijdens Loudness! Hét Raw concept van b2s keert terug naar deze brute locatie met de beste artiesten uit de scene. Inmiddels zijn we bijgekomen van de geweldige editie in de Rotterdamse Maassilo en maken we ons klaar voor de variant in Eindhoven. Op naar een locatie die minstens zo industrieel is en zeer zeker perfect bij dat Raw- gevoel past. Ben jij er klaar voor compleet omver geblazen te worden? Bereid je maar voor!

Geen optimale voorpret zonder trailer! Check hem hier.

Bij Loudness draait het om 1 ding: the intensity of sound. De kicks die je in je borstkas voelt, de bass die door je aderen stroomt, de sound waar je je compleet in kan verliezen. Niet iedereen is in staat dat pure Loudness-gevoel ten gehore te brengen. Enkel de grootmachten en veelbelovende talenten bekleden daarom de line-up. Speciaal voor deze editie pakken we flink uit met de live acts en back-2-backs. Zo staan helden Adaro vs Ran-D tegenover elkaar, zorgen Thera vs Caine voor dubbel geweld, laten Bass Chaserz vs MYST hun unieke sound gezamenlijk horen en zoeken The Purge vs Genox het de grens naar het extreme op. Niet de minste hebben besloten net een stapje verder te gaan tijdens Loudness. Zo bereiden Phuture Noize, Regain en Clockartz zich voor op een knallende live set. Een nacht vol muzikale strijdmacht dus! Benieuwd naar de rest van de line-up? Check hem hieronder:

B-Front
E-Force
Digital Punk
Chris One
Requiem
Delete
Rooler
Imperatorz
Adaro vs Ran-D
Thera vs Caine
Bass Chaserz vs MYST
Luminite vs Re-Mind
The Purge vs Genox
Phuture Noize live
Regain live
Clockartz live
Hosted by Nolz & Livid

Tijd om in actie te komen! De kaartverkoop van Loudness start op 25 november om 12.00 uur via deze pagina. Blijf op de hoogte van de laatste updates door je aan te melden voor het officiële evenement of de Loudness Facebook pagina. Zet je schrap, want we’ll push it to the limit op 3 maart! Wees erbij, Raw warriors!

Share:
Loudness

Mailinglist from b2s