News / 02-01-2019

Chaos in het Koningshuis na bekendmaking Supersized Kingsday Festival

Den Haag – Zojuist hebben wij uit betrouwbare bronnen vernomen dat er onrust heerst in het Koningshuis. De lokale meldkamer heeft verschillende meldingen van geluidsoverlast ontvangen. Ook waait er een flinke hoeveelheid confetti van het landgoed in Wassenaar af wat op het strand van Scheveningen nog te vinden is. Het is aannemelijk dat de chaos iets te maken heeft met het recente nieuws dat het Supersized Kingsday Festival, dat op 27 april op Aquabest bij Eindhoven plaats zal vinden, nog grootser en gezelliger wordt dan ooit tevoren.

b2s, de organisatie achter het Supersized Kingsday Festival, vertelt dat zij Zijne Majesteit recent een uitnodiging hebben gestuurd met daarin meer informatie over de inhoud van het evenement. “We hebben dit jaar behoorlijk uitgepakt met Supersized Kingsday Festival. Het zou kunnen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Wellicht dat de Koning hier even van moet bijkomen”, aldus een woordvoerder van b2s.

Ook in de politiek zijn er wat veranderingen zichtbaar die een link lijken te hebben met het festival. Zo kondigde het ministerie van Cultuur onlangs de toetreding van drie nieuwe functies binnen het kabinet aan. Wat deze nieuwe rollen precies inhouden is nog onbekend, maar wel is verteld dat dit “de Nederlandse cultuur op Koningsdag aanvullend zal versterken”.

Helaas hebben onze journalisten nog geen verdere informatie kunnen verschaffen, maar uiteraard houden wij onze lezers uitvoerig op de hoogte. Wat wij al wel weten is dat de verkoop start op woensdag 16 januari om 20.00 uur via de Supersized Kingsday Festival ticketshop. Vanaf de 16e loopt er een speciale Supersized Kingsdeal, waarbij een gelimiteerd aantal tickets tegen een gereduceerd tarief beschikbaar zijn. Supersized Kingsday Festival vindt plaats op zaterdag 27 april 2019 op Aquabest Eindhoven. Meld je aan voor het officiële evenement en lees al het laatste nieuws vanaf onze redactie.

Share:
Supersized Kingsday

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo