News / 20-04-2017

Decibel outdoor 2017 – belangrijke info

Dag vol feest
Wie een dag lang wil knallen, kiest voor Decibel outdoor – the festival! Met 14 stages zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd en dat maakt Decibel de ultieme bestemming voor de echte party ganger. Twee main stages (en dus twee eindshows), een hele waslijst aan artiesten en de perfecte festivallocatie: het natuurrijke en gezellige Beekse Bergen.

Tickets gaan op 13 mei om 12.00 uur in verkoop via de b2s ticketshop. Meer informatie over de prijzen vind je hier.

Een heel weekend lang
Voor de echte die-hards is er Decibel outdoor – the weekend. Dit jaar nog gezelliger met de volledige weekend experience op één park. Uiteraard warmen we vrijdagavond op met de Friday kick-off party, stampen we na het festival nog even door met de Saturday nightparty en gooien we onze laatste energie eruit met de Sunday closing party. En daarnaast is er natuurlijk nog een hoop te beleven, dus trommel al je vrienden op en maak van je Decibel weekend een mini-vakantie!

Weekend tickets inclusief kamperen gaan op 13 mei om 12.00 uur in verkoop viade b2s ticketshop. Meer informatie over prijzen vind je hier.

Alle weekend travel packages nu online te bekijken
Kamperen niets voor jou maar wil je toch een heel weekend van Decibel genieten? Zoals elk jaar kun je het festival ook beleven met het comfort van een bungalow, gezelligheid van een groepscamping of de luxe van een Safari tent. Ook zijn er enkele plaatsen beschikbaar voor caravans, campers en vouwwagens.

Benieuwd naar wat je allemaal kunt boeken? Je vindt een overzicht van alle accommodaties en prijzen nu al op travel.decibeloutdoor.com. Al deze accommodaties en groepsvelden van Libéma gaan op 22 april om 12.00 uur in verkoop via deze travel website.

Share:
Decibel

Mailinglist from b2s