News / 06-08-2018

Decibel outdoor 2018 – the weekend – latest info

Het is bijna tijd voor your ultimate festival destination. Tijdens het Decibel weekend is het niet één, niet twee, maar drie dagen non-stop feest! Hier geniet je samen met duizenden andere die-hards, naast het festival op zaterdag, van de Friday kick-off-, Saturday night- en Sunday closing party. Naast al dit gefeest, zijn er ook allerlei andere activiteiten die je tijdens het weekend kunt doen. Eén ding is zeker, je zult je geen moment vervelen! Natuurlijk ga je graag goed voorbereid het weekend in. Alle belangrijke informatie die je vooraf moet weten lees je hieronder en op www.decibeloutdoor.com. Hier kun je o.a. terugvinden wat je wel en niet mee mag nemen tijdens het weekend.

Tickets
Decibel gaat dit jaar wederom uitverkopen! De laatste weekend tickets zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop en de laatste travel packages via deze website. Kijk uit met het kopen van tickets via malafide handelaren, alle tickets worden op echtheid gescand en het zou zonde zijn als je alsnog aan de ingang teleurgesteld wordt.

Time table
De volledige Decibel outdoor 2018 time table vind je hier.

Floorplan
Check de floorplans voor het Decibel weekend hier:
Safari Resort
Weekend map

Woov app
Ook dit jaar werkt Decibel samen met Woov. Via deze app kun je o.a. de plattegrond van het terrein en de stages zien, je eigen time table samenstellen en gemakkelijk zien waar je vrienden zijn tijdens het festival. Zo raak je elkaar dus nooit meer kwijt 😉 Hiernaast heeft de app een aantal nieuwe functies zoals een groepschat die je per event kunt aanmaken en verbruikt de app minder batterij bij gebruik. Houd onze socials in de gaten voor de lancering van de app!

Download Woov via iOs & Android.

Park ingangen
Er zijn dit jaar vier ingangen tijdens het Decibel weekend. Voor bezoekers die een vaste accommodatie, Friends Field of camper/caravan/vouwwagen kampeerplek hebben geboekt op het vakantiepark zijn er twee ingangen: Park Entrance North en Park Entrance East. In je reserveringsbevestiging komt te staan via welke route en ingang jij naar binnen kunt. Wanneer je een accommodatie op het nieuwe Safari Resort hebt geboekt, ga je bij ingang Park Entrance Resort naar binnen. Bezoekers die in het bezit zijn van een eenpersoons kampeerticket gaan naar binnen via Camping Entrance South. Op vrijdag is de entree geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Op zaterdag kun je weer inchecken vanaf 08.00 uur.

Indien je verblijft op het nieuwe Beekse Bergen Safari Resort heb je een aparte aanrijroute naar het resort. Vanuit het resort loop je binnendoor richting Camping Entrance South om de pre-, night- & afterparty te bezoeken.

Park Entrance North
Bij Park Entrance North & op het Safari Resort mag je met je auto het park op. Dit geldt voor de volgende accommodaties: de Jungalow types Giraffe en Zebra, de Groepsjungalows, de Big Five Safaritenten, de Blokhutten, enkele Comfort tenten en alle bezoekers die een kampeerplek voor camper/caravan/vouwwagen geboekt hebben. Deze ingang staat ook vermeld in hun travel boekingsbevestiging.

Bij je boeking zitten twee parkeerkaarten inbegrepen, deze worden voor de ingang gescand. Indien je nog een extra parkeerkaart nodig hebt, dan kun je deze ter plaatse aanschaffen. Deze auto kun je voor de ingang parkeren.

Voor de auto het park op mag rijden volgt een security check. Lees daarom goed de do’s & don’ts door over wat je wel en niet mag meenemen tijdens een weekend Decibel. Verder worden je papieren gecheckt en je Decibel weekend tickets gescand waarna alle inzittenden hun weekend polsbandjes krijgen. Hierna ben je good-to-go en kun je naar je plek toe! Indien je nog een sleutel op moet halen kan dit bij de receptie.

Park Entrance East
Deze ingang is nieuw sinds 2017 en is voor alle overige vaste accommodaties op het Vakantiepark, te weten: Jungalow Luipaard en Luipaard plus, enkele Comfort tenten, Chalets, Stacaravans en alle overige Safaritenten. Tevens gaan alle groepskampeerders die een Friends Field hebben geboekt hier naar binnen.

Voor de auto heb je een parkeerkaart ‘Weekend East’ nodig. Er zitten standaard twee parkeerkaarten bij je boeking inbegrepen. Hiermee kan je direct voor de ingang parkeren. Indien je nog een extra parkeerkaart nodig hebt, dan kun je deze ter plaatse aanschaffen. Daarna kun je op vertoon van je reserveringsbevestiging en Decibel weekend tickets door de entree naar binnen waar je de weekend polsbandjes ontvangt.

Ook hier volgt uiteraard een security check om de veiligheid van jou en alle andere weekenders te garanderen. Na binnenkomst kun je de sleutels van jouw accommodatie ophalen bij de info stand indien dit nodig is (dit staat in je reserveringsbevestiging). Alle accommodaties en groepsvelden liggen op loopafstand.

Park Entrance Safari Resort
Ook hier mag je met je auto het park op. Bij je boeking zitten twee parkeerkaarten inbegrepen, deze worden voor de ingang gescand. Komt jullie groep met nog een extra auto, dan kun je een parkeerkaart hiervoor bijkopen via de travel website of ter plaatse.

Voor de auto het park op mag rijden volgt een security check. Lees daarom goed de do’s & don’ts over wat je wel en niet mag meenemen tijdens een weekend Decibel. Verder worden je papieren gecheckt en je Decibel weekend tickets gescand waarna alle inzittenden hun weekend polsbandjes krijgen. Hierna ben je good-to-go en kun je naar je plek toe! Je code voor je accommodatie heb je reeds per mail binnen gehad.

Houd er rekening mee dat je op het resort niet bij je accommodatie mag parkeren, hiervoor zijn aangewezen parkeerplaatsen op loopafstand van je accommodatie. Maak hier ook gebruik van.

Camping Entrance South
Deze ingang is voor alle reguliere eenpersoons kampeerders en voor de bezoekers die een Recharge tent gehuurd hebben (zoals de Power-Up en de Energizer). De auto kun je op één van de parkeervelden aan de zuidzijde parkeren. Houd hiervoor je parkeerticket gereed die je vooraf al kunt aanschaffen via de b2s ticketshop. De speciale Decibel pendelbus vanaf het centraal station in Tilburg stopt hier overigens ook.

Daarna volg je de voetgangersborden en kun je via de ingang naar binnen lopen, waar je Decibel weekend ticket en spullen gecontroleerd worden en ontvang je gelijk een weekend polsbandje. Vervolgens krijg je een plekje toegewezen door de aanwezige stewards. Volg hun aanwijzingen goed op om alles soepel te laten verlopen.

Houd er rekening mee dat de loopafstand vanaf de auto richting de entree een stukje wandelen is. Wel zijn de looppaden verhard, dus we raden je aan een bolderkar o.i.d. mee te nemen indien je veel zware spullen hebt. Alle toegangspoortjes zijn een meter breed, zodat je er goed doorheen kan.

Huurders van Recharge tenten kunnen vervolgens inchecken via de info stand.

Route
Park Entrance North
Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek

Park Entrance East
Veldbraken 3, Biest-Houtakker

Park Entrance Safari Resort
Tilburgseweg 41, Hilvarenbeek

Camping Entrance South
Kommerstraat 1, Hilvarenbeek

Tevens staat Beekse Bergen aangegeven vanaf de snelweg. Daarna volg je de borden ‘Decibel’.

Recharge tenten
Heb je een Recharge tent geboekt? Ga dan bij binnenkomst eerst naar de info stand op de Central Plaza om in te checken met je voucher en boekingsbevestiging. Je Recharge tent staat al voor je klaar, inclusief slaapspullen.

Premium Tickets
De gelukkigen die een weekend Premium ticket voor Decibel outdoor hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
– Aparte entree
– Fast lane naar het festival op zaterdag
– Gratis kluisje per twee personen op camping of festival (eigen keuze)
– Een exclusieve Decibel gadget, die je reeds bij je entree hebt gekregen of kan ophalen bij de info stand
– Toegang tot de Premium-decks bij de camping, Decibel mainstage & Pussy lounge
– Een ritje naar keuze in één van de attracties

Openbaar vervoer
De pendelbus naar de Beekse Bergen staat voor je klaar bij het centraal station van Tilburg. Vanaf vrijdag 12.00 uur rijden er continu pendelbussen van en naar het park. De laatste pendelbus rijdt om 19.00 uur. Je kunt voorafgaand aan het evenement al een pendelbus kaart aanschaffen via de b2s ticketshop. Dit is voordeliger en sneller dan het aanschaffen van een retourticket bij de pendelbus halte. Op maandag rijden de pendelbussen vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur terug naar het station.

Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het reguliere OV vanaf station Tilburg. Neem hiervoor lijn 142 of 143 en stap uit bij halte Kommerstraat.

Weekendbandje
Iedere Decibel weekender krijgt een speciaal polsbandje waarmee je het hele weekend overal toegang tot hebt. Je kan tevens de camping op- en af wanneer je dat zou willen. Alle vaste accommodaties zijn in een afgesloten gedeelte en deze delen van het park zijn voor andere Decibel bezoekers alleen toegankelijk tussen 08.00 en 20.00 uur.

Merchandise stand
Op het weekend staat ook een officiële Decibel merchandise stand. Zo kan jij als eerste de nieuwe collectie bemachtigen. Dus neem zeker even een kijkje en scoor een leuk souvenir!

Decibel camping guide & info stand
Bij de ingang ontvang je een weekend guide met allerlei handige info. Mocht je verdere vragen of problemen hebben, dan kun je het hele weekend terecht bij de 24-uurs info stand op de Central Plaza. Ook is er het telefoonnummer 020-8203383 waar je te allen tijde iemand van de organisatie op kan bereiken.

Munten & pinnen
Tijdens Decibel outdoor reken je bijna alles af met munten. Munten zijn vanaf vrijdagmiddag al te koop. Deze munten zijn het gehele weekend geldig. Je kunt munten zowel met cash als PIN betalen. Je kunt geen extra cash opnemen.

Faciliteiten & activiteiten op het park
Er zijn een hoop faciliteiten aanwezig op het terrein om je Decibel weekend beleving nog vetter te maken en ook dit jaar kun je een hoop extra’s verwachten. Op de camping zijn allerlei faciliteiten en activiteiten te vinden, waarvan veel ook 24 uur per dag open is, zoals het 24-uurs café, de bioscoop en de gamehal.

Daarnaast vind je op de Central Plaza een uitgebreide foodcourt, supermarkt waar camping spullen worden verkocht, merchandise stand, lockers, info stand en een stand waar je terecht kunt om je mobiele telefoon op te laden.

Parties
Naast het festival op zaterdag, kun je als weekend bezoeker ook nog van een hoop andere parties genieten. Zo trappen we het weekend af met de Friday kick-off party, stampen we de laatste beetjes energie eruit na het festival tijdens de Saturday nightparty en sluiten we het weekend geheel in stijl af tijdens de Sunday closing party.

Hiernaast kun je losgaan bij de Hangout Club en doorfeesten bij de Fiesta bar. Wist je ook al dat er een secret pool party wordt georganiseerd? We maken later bekend welke DJ hier draait!

Stroom
Heb je een Friends Field geboekt, dan heb je de luxe dat je een eigen stroompunt bij je plek hebt (10 ampère, 2300 W). Let op: voor dit soort aansluiting heb je een CEE-stekkeraansluiting nodig. Alle overige kampeerders hebben helaas geen stroomvoorzieningen omdat het huidige netwerk voor duizenden kampeerders niet toereikend is. Maar geen nood, er zijn mobiele acculaders verkrijgbaar op de Central Plaza om je mobieltje op te laden en bij de diverse badhuizen is stroom beschikbaar om je stijltang, föhn of scheerapparaat te gebruiken.

Phone chargers
Telefoon leeg? Oh shit, hoe moet je nu je vrienden terugvinden en foto’s maken? Geen nood! Op de camping vind je een standje waar je een acculader kunt huren voor je telefoon. Deze is 24 uur per dag open. Je betaalt hier met munten en een kleine borg die je na inlevering weer terugkrijgt.

Lockers
Tijdens het Decibel weekend is er de mogelijkheid om een locker te huren. Er zijn verschillende maten te huur:
Medium: 25cm hoog, 30 cm breed en 50 cm diep
Large: 35 cm hoog, 30 cm breed en 50 cm diep
XXL: 35 cm hoog, 60 cm breed en 50 cm diep (hierin past o.a. een vouwtent, slaapzak, rugzak, trolly’s en een hoop meer)

Gevonden voorwerpen
Mocht je gevonden voorwerpen vinden op het park, dan kun je deze inleveren bij de infostand. Dit werkt ook andersom, mocht je wat kwijt zijn, dan kun je hier informeren of het gevonden is.

TIP: zet je naam op je spullen. Als je dan iets kwijtraakt, is het gemakkelijker te traceren.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Tilburg. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens het Decibel weekend feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij EMS. De medewerkers geven je hier graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Mocht iemand hulp nodig hebben? Aarzel dan niet om de organisatie, beveiliging of de EHBO te raadplegen. Zij zijn het hele weekend aanwezig om alle bezoekers ten alle tijden te helpen.

Do’s & Don’ts
Met duizenden mede Decibel gangers een heel weekend lang verblijven op een park is natuurlijk hartstikke gezellig. Helaas zijn er ook spullen waarvan we liever hebben dat je ze thuislaat, zo gaat de incheck een stuk sneller voor iedereen. Niet toegestaan zijn o.a. glazen flessen en kratten bier, grote speakers of muziekinstallaties, lange verlengkabels en haspels, herbruikbare BBQ’s, aggregaten en generatoren, sterkedrank boven 15%, scherpe messen en gereedschap. Daarnaast zijn er ook een paar regels waar we vragen je aan te houden. Dit zodat iedereen een geslaagd weekend heeft en maximaal van Decibel kan genieten! Niet alleen nu, maar ook de jaren erna. Check hier wat je wel en niet mee mag nemen naar de camping.

Check-out
Het Decibel weekend is tot en met maandagochtend 20 augustus 12.00 uur. Vaste accommodaties dienen al om 10.00 uur leeg te zijn en alle kampeerplaatsen dienen om 12.00 uur leeg te zijn. Zorg dat je op tijd het park verlaat en al je spullen meeneemt.

Latest info over het festival
Klik hier voor de laatste belangrijke info over het festival.

Vragen over het Decibel weekend
Voor vragen over je boekingen van vaste accommodaties en groepsplekken kun je contact opnemen met travel@decibeloutdoor.com. Vergeet niet je reserveringsnummer bij de hand te houden. Indien je een hotel hebt geboekt, vermeld dit dan even extra in het onderwerp van je e-mail. Voor overige vragen omtrent Decibel outdoor kun je mailen naar organisator b2s via info@b2s.nl.

Website
Wil je alle informatie over Decibel outdoor 2018 nog een keer op je gemak teruglezen? Check dan deze website!   

Share:
Decibel

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo