News / 15-11-2018

Decibel outdoor 2019: bigger, better,.. longer!

Met de beste artiesten, dikste shows en non-stop entertainment staat Decibel outdoor bekend als de ultieme festivalbestemming, for the thoughest! Alle hardere stijlen zijn vertegenwoordigd; van Hardstyle tot Raw en van Hardcore tot Freestyle, er is echt voor ieder wat wils. Maar,… het gaat altijd té snel voorbij. Daarom gaan we in 2019 bigger, better, longer!

Bigger
Met niet één, niet twee, maar drie dagen Decibel outdoor! Exclusief voor bezoekers met een weekend ticket inclusief kampeerplek of travel package begint de festival journey op vrijdag. Het zuidelijk gelegen The Beach district is met drie area’s het decor voor de kick-off party en dé perfecte start van jouw Decibel outdoor weekend. Zaterdag opent traditioneel het gehele terrein met vijf disctricts en twee mainstages haar deuren voor alle bezoekers. Omdat één festival dag niet genoeg is, zijn op zondag de noordelijke & centraal gelegen districten The Forest, The Road, The Lake en natuurlijk The Mainstage geopend op zondag. Naast het ‘weekend with campsite ticket’ & travel arrangementen is er in 2019 ook de mogelijkheid om een ‘2 day ticket’ aan te schaffen waarmee je op zaterdag en zondag toegang tot het festivalterrein hebt.

Better
Meer tijd op het festival betekent ook meer muziek. De artiesten zullen langere sets spelen en je kan dus nog langer van ze genieten. Omdat er in de districten op zondag een andere muziekstijl centraal zal staan dan op zaterdag geeft je dit de gelegenheid om nog meer van het festivalterrein te ontdekken, op zoek naar je favoriete artiesten. Uiteraard vinden er op alle dagen spectaculaire showmomenten plaats zoals indrukwekkende eindshows. Daarnaast wordt The Weekend district ook niet vergeten, in de afgelopen jaren is de camping van Decibel outdoor uitgegroeid tot een waar fenomeen. Met de 24-uurs faciliteiten, verrassende pop-up party’s en hilarische activiteiten blijft de ongekende sfeer van het volledige weekend behouden en gaan we er in 2019 nog een schepje bovenop doen.

Longer
Vanaf 2019 kunnen we niet alleen langer gebruik maken van het festivalterrein, maar zijn de sluitingstijden van het festivalterrein ook verruimd! Op vrijdag en zaterdag gaan we tot 01.00 uur door en op zondag tot 23:00 uur. Dat betekent op de zaterdag twee uur langer feesten in het donker met nog meer show en spektakel. Natuurlijk zal erna op het campingterrein traditioneel doorgefeest worden tot in de vroege uurtjes.

Early traveller verkoop
Speciaal voor de echte die-hards zullen er een beperkt aantal tickets voor Decibel outdoor 2019 beschikbaar komen tegen een gereduceerd tarief. Deze tickets zijn vanaf zaterdag 1 december 12.00 CET beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus zorg dat jij erbij bent!

 • 2 day ticket
  €99,95 (incl. €4,95 fee) / premium €149,95 (incl. €4,95 fee)
  Toegang tot het festivalterrein op zaterdag & zondag.
 • weekend with camping ticket
  €139,95 (incl. €4,95 fee) / Premium €189,95 (incl. €4,95 fee)
  Toegang tot het festivalterrein op vrijdag, zaterdag & zondag + toegang tot het campingterrein vanaf vrijdag tot en met maandag ochtend. Dit ticket is inclusief een campingplaats voor een eigen tent.
 • travel package
  Toegang tot het festivalterrein op vrijdag, zaterdag & zondag + toegang tot het campingterrein vanaf vrijdag tot en met maandagochtend + overnachting in accommodatie of op een groepsplek. Kijk voor arrangementen op travel.decibeloutdoor.com

Decibel outdoor 2019 vindt in het weekend van 16, 17 en 18 augustus 2019 plaats. Wil jij toch liever één dag naar Decibel? Dat kan! Zoals ieder jaar kan je een los Saturday ticket kopen. Meer informatie hierover volgt spoedig. Houdt onze website en social media in de gaten voor de laatste updates of meld je aan voor het Facebook event.

Share:
Decibel

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo