News / 05-08-2019

Decibel outdoor 2019 – the weekend – latest info

Het mooiste festivalterrein van Nederland staat op 16, 17 en 18 augustus weer in het teken van Decibel outdoor. Dit jaar met maar liefst 3 dagen lang spektakel en muzikale avonturen op het festivalterrein! En natuurlijk blijft het Decibel weekend de absolute nummer 1, met een doorlopend muzikaal programma, gekke activiteiten en surprise elementen. Zodra het festival is afgelopen gaat het feest op de camping door met The Hangout Club, Fiesta Bar en verschillende pop-up party’s. Eén ding is zeker, we LIVE LOUD! Alle nuttige informatie om goed voorbereid op pad te gaan lees je hier. Hier kun je o.a. terugvinden wat je wel en niet mee mag nemen tijdens het weekend.

Tickets
Tickets voor Decibel outdoor gaan hard dus wacht niet te lang met het kopen van je ticket via de B2S ticketshop. Check deze website voor de laatste travel packages. Kijk uit met het kopen van tickets via malafide handelaren, alle tickets worden op echtheid gescand en het zou zonde zijn als je alsnog aan de ingang teleurgesteld wordt. Vergeet niet je ticket te personaliseren wanneer je dit nog niet gedaan hebt.

Timetable
De volledige Decibel outdoor 2019 time table vind je hier.

B2S app
We hebben een splinternieuwe B2S app gemaakt zodat je op de hoogte kunt blijven van alle B2S evenementen. Via de app kun je o.a. de plattegrond van het terrein zien en je eigen timetable samenstellen. Op de app vind je ook praktische informatie over het festival en al het laatste nieuws. Zodra de app te downloaden is zullen we dit bekend maken via onze socials. Houd deze dus in de gaten!

Check-in
Er zijn net als vorig jaar vier ingangen en verschillende incheck procedures. Lees de informatie in je e-mail bevestiging goed door. Deze krijg je vlak voor het evenement toegestuurd. Hieronder vind je ook alle basisinformatie terug die je als Decibel weekender moet weten.

Park ingangen
Er zijn vier ingangen tijdens het Decibel weekend. Voor bezoekers die een vaste accommodatie of Friends Field geboekt hebben op het vakantiepark zijn er twee ingangen:

Park Entrance North en Park Entrance East. In je reserveringsbevestiging komt te staan via welke route en ingang jij naar binnen kunt. Wanneer je een accommodatie op het nieuwe Safari Resort hebt geboekt, ga je bij ingang Park Entrance Safari Resort naar binnen.

Bezoekers die in het bezit zijn van een weekend ticket incl. kamperen gaan naar binnen via ‘Camping Entrance South’. Op vrijdag is de entree geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Op zaterdag kun je weer inchecken vanaf 08.00 uur.

Indien je verblijft op het Beekse Bergen Safari Resort heb je een aparte aanrijroute naar het resort. Vanuit daar loop je binnendoor richting Camping Entrance South om bij de activiteiten en party’s te komen.

Park Entrance North
Deze ingang is de enige ingang waar auto’s toegang tot het park hebben. Dit geldt voor de volgende accommodaties: de jungalow types giraffe en zebra, de groepsjungalows, de big five safari tenten, de blokhutten, enkele comfort tenten en alle bezoekers die een kampeerplek voor camper/caravan/vouwwagen geboekt hebben. Deze ingang staat ook vermeld in hun travel boekingsbevestiging.

Bij je boeking zitten twee parkeerkaarten inbegrepen, deze worden voor de ingang gescand. Komt jullie groep met nog een extra auto, dan kun je een parkeerkaart hiervoor bijkopen via de travel website of ter plaatse.

Voor de auto het park op mag rijden volgt een security check. Lees daarom goed de do’s & don’ts door over wat je wel en niet mag meenemen tijdens een weekend Decibel. Verder worden je papieren gecheckt en je Decibel weekend tickets gescand, waarna alle inzittenden hun weekend polsbandjes krijgen. Hierna ben je good-to-go en kun je naar je plek toe! Indien je nog een sleutel op moet halen kan dit bij de receptie van het vakantiepark.

Park Entrance East
Deze ingang is voor alle overige vaste accommodaties op het Vakantiepark, te weten: jungalow luipaard en luipaard plus, enkele comfort tenten, chalets, stacaravans en alle overige safari tenten. Tevens gaan alle groepskampeerders die een friends field hebben geboekt hier naar binnen.

Voor de auto heb je een parkeerkaart ‘Weekend East’ nodig. Parkeerkaarten zijn ter plekke verkrijgbaar. Daarna kun je op vertoon van je reserveringsbevestiging en Decibel weekend tickets door de entree naar binnen waar je de weekend polsbandjes ontvangt. Ook hier volgt uiteraard een security check om de veiligheid van jou en alle andere weekenders te garanderen.

Na binnenkomst kun je de sleutels van jouw accommodatie ophalen bij het info punt indien dit nodig is (dit staat in je reserveringsbevestiging). Alle accommodaties en groepsvelden liggen op loopafstand.

Park Entrance Safari Resort
Ook hier mag je met je auto het park op. Bij je boeking zitten twee parkeerkaarten inbegrepen, deze worden voor de ingang gescand. Komt jullie groep met nog een extra auto, dan kun je een parkeerkaart hiervoor bijkopen via de travel website of ter plaatse.

Voor de auto het park op mag rijden volgt een security check. Lees daarom goed de do’s & don’ts over wat je wel en niet mag meenemen tijdens een weekend Decibel. Verder worden je papieren gecheckt en je Decibel weekend tickets gescand waarna alle inzittenden hun weekend polsbandjes krijgen. Hierna ben je good-to-go en kun je naar je plek toe! Je code voor je accommodatie krijg je per mail binnen.

Houd er rekening mee dat je op het resort niet bij je huisje mag parkeren, hiervoor zijn aangewezen parkeerplaatsen op loopafstand van je accommodatie.

Camping Entrance South
Deze ingang is voor alle bezoekers die een weekend ticket incl. kamperen hebben aangeschaft en voor de bezoekers die een Power-up of Energizer tent, Festitent of Festipi hebben gehuurd. De auto kun je op één van de parkeervelden aan de zuidzijde parkeren. Houd hiervoor je parkeerticket gereed die je vooraf al kunt aanschaffen via de B2S ticketshop. De speciale Decibel pendelbus vanaf het centraal station in Tilburg stopt hier overigens ook.

Daarna volg je de voetgangersborden en kun je via de ingang naar binnen lopen, waar je Decibel weekend ticket en spullen gecontroleerd worden en ontvang je gelijk een weekend polsbandje. Vervolgens krijg je een plekje toegewezen door de aanwezige stewards. Volg hun aanwijzingen goed op om alles soepel te laten verlopen.

Houd er rekening mee dat de loopafstand vanaf de auto richting de entree een stukje wandelen is. Wel zijn de looppaden verhard, dus we raden je aan een bolderkar o.i.d. mee te nemen indien je veel zware spullen hebt. Alle toegangspoortjes zijn een meter breed, zodat je er goed doorheen kan.

Route

Park Entrance North
Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek

Park Entrance East
Veldbraken 3, Biest-Houtakker

Park Entrance Safari Resort

Tilburgseweg 41, Hilvarenbeek

Camping Entrance South
Kommerstraat 1, Hilvarenbeek

Bezoekers met een weekend ticket incl. kamperen volgen vanaf de snelweg de borden Decibel. Alle andere bezoekers krijgen een mail waarin het adres staat dat je moet volgen.

Vooropgezette tenten
Heb je een vooropgezette tent geboekt? Ga dan bij binnenkomst eerst naar info stand op de Central Plaza (24-uurs plein) om in te checken met je voucher en boekingsbevestiging. Je tent staat al voor je klaar.

Premium Tickets
De gelukkigen die een weekend Premium ticket voor Decibel outdoor hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:

  • Aparte Premium ingang
  • Toegang tot de Premium decks op het festival inclusief eigen bar en toiletten
  • Gratis locker per 2 personen
  • Exclusieve Decibel gadget
  • Voucher voor een ritje in een kermisattractie naar keuze
  • Premium fastlane naar het festivalterrein

Parkeren
Per auto moet je in het bezit zijn van een parkeerkaart. Deze is vooraf te bestellen via de B2S ticketshop. Parkeertickets voor travel packages zijn bij te boeken via de travel website of ter plaatse afrekenen voor €30. Met deze parkeertickets kun je voor de accommodatie of vlak bij de ingang parkeren. Op het drukste gedeelte van het Decibel weekendterrein is een autovrije zone ingesteld.

Busreizen
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via onze buspartner: www.partybussen.nl.

Taxi
Wil je graag een taxi pakken naar huis? Via Sneleentaxi vind je het snelst een taxi bij jou in de buurt.

Openbaar vervoer & bussen
Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus is Beekse Bergen prima te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk voor exacte bus tijden op 9292. Je kan vanaf station Tilburg lijn 142 of 143 nemen. Voor Park Entrance North stap je uit bij bushalte Speelland Beekse Bergen. Voor Camping Entrance South stap je uit bij bushalte Kommerstraat of neem je de pendelbus.

Op vrijdag 16 augustus kun je het beste gebruik maken van de pendelbussen.

Pendelbussen
De pendelbus naar de Beekse Bergen staat voor je klaar bij het centraal station van Tilburg. Vanaf vrijdag 12.00 uur rijden er continu pendelbussen van en naar het park. De laatste pendelbus rijdt om 19.00 uur. Je kunt voorafgaand aan het evenement al een pendelbus kaart aanschaffen via de B2S ticketshop. Dit kan tot en met 16 augustus, 13.00 uur. Dit is voordeliger en sneller dan het aanschaffen van een retourticket bij de pendelbus halte. Op maandag rijden de pendelbussen vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur terug naar het station.

Bus
Heb je een eigen busreis georganiseerd? Meld je bus dan aan via deze link!

Weekendbandje
Iedere Decibel weekender krijgt een speciaal polsbandje waarmee je het hele weekend overal toegang tot hebt. Je kan tevens de camping op- en af wanneer je dat zou willen. Alle vaste accommodaties zijn in een afgesloten gedeelte en deze delen van het park zijn voor andere Decibel bezoekers alleen toegankelijk tussen 08.00 en 20.00 uur.
Decibel city guide & informatiestand
Bij de ingang ontvang je een weekend cityguide met allerlei handige info. Mocht je verdere vragen of problemen hebben, dan kun je het hele weekend terecht bij de 24-uurs informatiestand op het Central Plaza.

Servicenummer
Indien je tijdens het weekend EHBO of security ondersteuning nodig hebt kun je bellen naar 088-9000380. Ook kun je hiernaar toe bellen met belangrijke vragen of klachten. Zet dit nummer alvast in je telefoon, zodat je deze niet meer hoeft op te zoeken.

Munten & pinnen
Tijdens Decibel outdoor reken je bijna alles af met munten. Munten zijn vanaf vrijdagmiddag al te koop. Deze munten zijn het gehele weekend geldig. Je kunt munten zowel met cash als PIN betalen. Je kunt geen extra cash opnemen.

Faciliteiten & activiteiten op het park
Ook dit jaar hebben we alles uit de kast gehaald om je Decibel weekend beleving nog vetter te maken en kun je traditiegetrouw veel extra’s verwachten. Op de camping zijn allerlei faciliteiten en activiteiten te vinden, waarvan veel ook 24 uur per dag open is, zoals de Fiësta Bar, de bioscoop en de gamehal.

Daarnaast vind je op het Central Plaza een uitgebreide foodcourt, supermarkt waar campingspullen worden verkocht, lockers, info stand en een stand waar je terecht kunt om je mobiele telefoon op te laden.

Party’s
Zoals je weet is het festivalterrein dit jaar drie dagen geopend, maar zodra het festival stopt gaat het feest op de camping door. Stamp je laatste beetje energie eruit in The Hangout Club of feest non-stop voor 24 uur in de Fiesta Bar. Naast deze afterparty’s zijn er ook weer verschillende pop-up party’s te vinden op de camping voordat het festival start. Let dus goed op wanneer je over de camping loopt, je weet nooit waar en wanneer het ineens los gaat!

Stroom
Heb je een Friends Field geboekt, dan heb je de luxe dat je een eigen stroompunt bij je plek hebt (10 ampère, 2300 W). Let op: voor dit soort aansluiting heb je een CEE-stekkeraansluiting nodig. Alle overige kampeerders hebben helaas geen stroomvoorzieningen omdat het huidige netwerk voor duizenden kampeerders niet toereikend is. Maar geen nood, er zijn mobiele acculaders verkrijgbaar op het Central Plaza om je mobieltje op te laden en bij de diverse badhuizen is stroom beschikbaar om je stijltang, föhn of scheerapparaat te gebruiken.

Phone chargers
Telefoon leeg? Geen nood! Op de camping vind je een standje waar je een acculader kunt huren voor je telefoon. Deze is 24 uur per dag open. Je betaalt hier met munten en een kleine borg die je na inlevering weer terugkrijgt.

Lockers
Tijdens het Decibel weekend is er de mogelijkheid om een locker te huren. Er zijn verschillende maten te huur:

Medium: 25cm hoog, 30 cm breed en 50 cm diep

Large: 35 cm hoog, 30 cm breed en 50 cm diep

XXL: 35 cm hoog, 60 cm breed en 50 cm diep (hierin past o.a. een vouwtent, slaapzak, rugzak, trolly’s en een hoop meer)

Gevonden voorwerpen
Mocht je gevonden voorwerpen vinden op het park, dan kun je deze inleveren bij de infostand. Dit werkt ook andersom, mocht je wat kwijt zijn, dan kun je hier informeren of het gevonden is. TIP: zet je naam op je spullen. Als je dan iets kwijtraakt, is het gemakkelijker te traceren.

Drugsbeleid
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie in Hilvarenbeek. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie. Bij het meebrengen van verboden middelen wordt de toegang tot het evenement ontzegd en riskeer je een boete of taakstraf.

Celebrate Safe
Tijdens het Decibel weekend feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij EMS. De medewerkers geven je hier graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.
Heb je het idee dat iemand zich niet goed voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Eikenprocessierups
Ook op het terrein van Decibel outdoor zijn eikenprocessierupsen gesignaleerd. We bestrijden de nesten waar dit kan om overlast te voorkomen maar houd er rekening mee dat je nog steeds klachten kunt krijgen van de haren, zelfs nadat de nesten zijn verwijderd. Neem voor de zekerheid medicijnen mee wanneer je allergisch bent.

Do’s & Don’ts
Met duizenden mede Decibel gangers een heel weekend lang verblijven op een park is natuurlijk hartstikke gezellig. Helaas zijn er ook spullen waarvan we liever hebben dat je ze thuislaat, zo gaat de incheck een stuk sneller voor iedereen. Niet toegestaan zijn o.a. glazen flessen en kratten bier, grote speakers of muziekinstallaties, lange verlengkabels en haspels, herbruikbare BBQ’s, aggregaten en generatoren, sterke drank boven 15%, scherpe messen en gereedschap. Daarnaast zijn er ook een paar regels waar we vragen je aan te houden. Dit zodat iedereen een geslaagd weekend heeft en maximaal van Decibel kan genieten! Niet alleen nu, maar ook de jaren erna. Check hier wat je wel en niet mee mag nemen naar de camping.

Check-out
Het Decibel weekend is tot en met maandagochtend 19 augustus 12.00 uur. Vaste accommodaties dienen al om 10:00 uur leeg te zijn en friends fields dienen om 11.00 uur leeg te zijn. Zorg dat je op tijd het park verlaat en al je spullen meeneemt.

Latest info over het festival
Klik hier voor de laatste belangrijke info over het festival.

Vragen over het Decibel weekend
Voor vragen over je boekingen van vaste accommodaties en groepsplekken kun je contact opnemen met travel@decibeloutdoor.com. Vergeet niet je reserveringsnummer bij de hand te houden. Indien je een hotel hebt geboekt, vermeld dit dan even extra in het onderwerp van je e-mail. Voor overige vragen omtrent Decibel outdoor kun je mailen naar organisator B2S via info@b2s.nl.

Website
Wil je alle informatie over Decibel outdoor 2019 nog een keer op je gemak teruglezen? Check dan deze website!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:
Decibel

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo