News / 21-04-2020

Decibel outdoor uitgesteld

Sinds korte tijd zijn we in een onwerkelijke situatie terecht te gekomen, die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Met pijn in ons hart hebben we kennisgenomen van de recente verlenging van de maatregelen die door de overheid zijn uitgevaardigd. Deze maatregelen zorgen ervoor dat alle evenementen die gepland waren tot 1 september officieel uitgesteld moeten worden.

We stonden samen sterk in een poging om de zomer te redden, verbonden door het gezamenlijke verlangen naar een waanzinnig festivalseizoen. Helaas heeft de realiteit ons ingehaald. We hebben geen andere keuze dan de 2020 editie uit te stellen. De nieuwe datum voor Decibel outdoor wordt 20, 21 en 22 augustus 2021.

Net als jij, zijn wij ontzettend teleurgesteld. We hebben zoveel werk, liefde en passie gestoken in Decibel outdoor door de jaren heen. “The Loudest City on Earth” is een begrip geworden in de harder styles community. Een plek waar het maximale uit het leven halen, “to LIVE LOUD”, de norm en levensstijl is geworden. Waar we verdwalen in de straten en ons verbonden voelen door de beat. Het is een waar heiligdom van onze geliefde sound. We werkten hard om de editie van vorig jaar weer ver te overtreffen, maar de veiligheid en gezondheid van jou, onze bezoekers, onze medewerkers, artiesten en geliefden staat voorop.

Ondanks dat deze situatie buiten onze macht ligt, hopen we op jullie begrip. We kunnen alvast melden dat gekochte tickets geldig zullen blijven voor de uitgestelde editie in 2021. Alle ticket kopers zullen zo snel mogelijk een e-mail ontvangen over de vervolgstappen. Check ook je spam folder wanneer je geen e-mail hebt ontvangen.

Ondanks dat we hier op dit moment echt kapot van zijn, werken we keihard door om sterker terug te komen over een jaar! In deze bizarre tijden moeten we andere manieren vinden om samen het maximale eruit te halen. Schakel elke maandag in voor de HOME SESSIONS, waarin we elke maandag om 19u exclusieve Decibel outdoor content brengen.

Blijf thuis, blijf gezond, blijf veilig maar vooral: LIVE LOUD ❤️
We komen sterker terug dan ooit, dat is een belofte!

Liefs,
B2S

Share:
Decibel

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo