News / 14-03-2009

EUPHORIA 013 TILBURG – THE LINE UP

Het staat al een tijd in de b2s agenda, maar hier nogmaals: op zaterdag 16 mei is het tijd voor een nieuwe editie van Euphoria in de 013 te Tilburg! Het steevast uitverkochte Hardstyle concept is al sinds jaar en dag een succes en ook in mei staat Euphoria weer garant voor een ijzersterke show!

Tijd voor de bekendmaking van de line-up:

Hardstyle 1

Deepack

Tatanka (IT)

Frontliner

Leep

Noisecontrollers LIVE

MC Villain

Hardstyle 2

B-Front

Scope DJ

Ran-D

Crypsis

Over de artiesten in area 1 hoeven we natuurlijk niets meer te vertellen. Deze namen staan als een huis en zorgen voor een gegarandeerd euforische avond! Opvallend is echter weer zaal 2, waar enkele veelbelovende talenten hun kunsten zullen gaan vertonen. Zo gaat B-Front releasen op een van de meest vooraanstaande Hardstyle labels, te weten Fusion records. Ook Scope DJ zijn releases staan als een huis. Inmiddels is hij gestopt met zijn werk om zich full time te kunnen richten op zijn carrière als DJ en Producer.

Ran-D is momenteel een van Nederlands’ grootste talenten. Hij is ontdekt door de Alpha2 en gestrikt voor hun A² records. Als laatste van het rijtje hebben we Crypsis. Een veelbesproken DJ vanwege zijn identiteit. Hij komt in april met een eigen album en zijn nummer ->Get Hit’ is momenteel een van de meest gedraaide tracks. Kortom, deze artiesten beloven veel goeds voor de toekomst!

Kaarten kosten 20,- Euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via alle bekende voorverkoopadressen vanTicketonline.

Algemene informatie:

Zaterdag 16 mei 2009

013, Veemarktstraat 44, Tilburg

22:00 – 04:00 uur

Tickets: 20,- Euro (ex fee)

Min. age: 18

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo