News / 28-11-2017

Euphoria – latest info

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de perfecte combinatie van kicks, bass en melodieën tijdens Euphoria! Zoals je van b2s kan verwachten, wordt het een dikke editie met een heerlijke line-up en de beste euforische Hardstyle. De time table en andere belangrijke informatie die je voor aanstaande zaterdag dient te weten lees je hieronder. Ticket zijn hier verkrijgbaar!

Time table
22:00 – 23:00 Sound Rush
23:00 – 00:00 Devin Wild
00:00 – 01:00 Cyber
01:00 – 02:15 Audiotricz
02.15 – 02.45 Audiotricz & Bass Modulators
02:45 – 04:00 Bass Modulators
04:00 – 04:30 Andy Svge live
04:30 – 06:00 Brennan Heart
Hosted by Villain

Tickets
Tickets voor Euphoria zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Volg Euphoria online
Tijdens Euphoria wordt er fotomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via FacebookTwitter & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Deel je party ervaring met ons en gebruik de hashtag #Euphoria wanneer je iets over het evenement post op social media.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Euphoria is er de mogelijkheid tot het huren van lockers, de huur bedraagt €2. Je kunt hier zowel met contant geld betalen als met PIN. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden.

Munten & pinnen
In 013 bevinden zich diverse muntkassa’s en automaten. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Er is geen mogelijkheid om contant geld op te nemen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes toegestaan.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Tilburg. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Euphoria feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Vervoer
013 is met de auto prima te bereiken en in de nabij gelegen parkeergarage Tivoli is voldoende parkeergelegenheid. Voor een routebeschrijving op maat kijk je op Routenet. Voor reizigersadvies met het openbaar vervoer kijk je op NS of 9292. Vanaf station Tilburg loop je in tien minuten naar 013.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Euphoria.

Share:
Euphoria

Mailinglist from b2s