News / 26-11-2018

Euphoria presents: Spirit of Hardstyle – latest info

De mannen van Spirit of Hardstyle slaan aanstaande zaterdag de handen ineen met b2s en hosten hun eigen editie van Euphoria. Deze avond staat geheel in het teken van Spirit of Hardstyle en datgeen waar Hardstyle om draait. Met elkaar losgaan en genieten van het beste muziekgenre dat er bestaat. Dit is een nacht voor de echte liefhebbers en aanhangers van de Hardstyle familie. Let’s celebrate what the Spirit of Hardstyle is all about!

Time table
Tijdens Euphoria verwelkomen we je in de huiskamer van Spirit of Hardstyle. De heren vullen hierbij de avond in op basis van waar zij en jullie op dat moment zin in hebben. We maken daarom geen time table bekend. Je kunt de volgende artiesten, sets en gast optredens verwachten:

Noisecontrollers presents: Attack Again
Audiotricz (NextChapter)
Audiotricz vs. Atmozfears (ALLSTVRS)
Bass Modulators (Limitless Showcase)
NCBM live
Noisecontrollers
Noisecontrollers vs. Atmozfears
Atmozfears
Spirit Of Hardcore

Guest performances by:
Devin Wild
Adrenalize
Demi Kanon

Hosted by Tellem

Tickets
Tickets voor Euphoria zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Volg Euphoria online
Tijdens Euphoria wordt er fotomateriaal gedeeld op de social-media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Deel je party ervaring met ons en gebruik de hashtag #euphoria wanneer je iets over het evenement post op social media.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Euphoria is er de mogelijkheid tot het huren van lockers, de huur bedraagt €2. Je kunt hier zowel met contant geld betalen als met PIN. Een locker kun je met twee of drie vrienden delen.

Munten & pinnen
In 013 bevinden zich diverse muntkassa’s en automaten. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Er is geen mogelijkheid om contant geld op te nemen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes toegestaan.


Drugsbeleid

b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Tilburg. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Euphoria feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Vervoer
013 is met de auto prima te bereiken en in de nabijgelegen parkeergarage Tivoli is voldoende parkeergelegenheid. Voor een routebeschrijving op maat kijk je op Routenet. Voor reizigersadvies met het openbaar vervoer kijk je op NS of 9292. Vanaf station Tilburg loop je in tien minuten naar 013.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Euphoria.

Share:
Euphoria

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo