News / 28-11-2018

Beleef de magie van Pussy lounge Wintercircus in Wonderland

Diep in de magische, Brabantse bossen speelt zich een ijskoud sprookje af. Op zaterdag 16 maart warmen de vroege vogels hun keeltjes al op voor de eerste lentedagen. Een fel winterzonnetje schijnt door het bevroren bladerdek en dwarrelende sneeuwvlokken vullen de lucht met glitters. Volg de voetstappen over de besneeuwde paden richting Aquabest en hoor hoe het getsjirp van het natuurschoon langzaamaan veranderd in harde basslines en funky melodieën. De sneeuw onder je voeten verkleurt in vijftig tinten wit en je voelt meer plekken rood worden van de kou dan alleen je wangen. Je komt aan bij de ultieme Freestyle extravaganza waar de heetste acts en steamy beats je opwarmen tijdens de laatste winterdagen. We are all mad in here! Welkom bij het Pussy lounge Wintercircus in Wonderland!

Een sprookjesachtig landschap met een stout randje. Want Pussy lounge is ondeugend op alle vlakken. Sexy entertainment en flinke dosis spicy Freestyle zorgen ervoor dat jij het allesbehalve koud krijgt. De line-up staat uiteraard boordevol Pussy lounge helden. Ook verzorgt een legendarische act dit keer de Pussy lounge Roulette. Wie dat is verklappen we nog niet, maar we verzachten de pijn met deze steamy waslijst aan muzikale helden. Check de volledige line-up hier:

Paul Elstak
Frequencerz
Darkraver
Korsakoff
Zany
Mark with a K
Outsiders
Bass Chaserz
Nosferatu
Panic
Ruthless
Crude intentions
Kasparov
Daani
Pussy lounge Roulette
Hosted by DV8

Op zaterdag 16 maart 2019 voorspellen we een goed pak sneeuw en hoog aantal BPM’s op Aquabest in Eindhoven. Blijf op de hoogte van al het magische nieuws en meld je alvast aan voor het officiële evenement of like onze Pussy lounge Facebook-pagina. Let’s get mad en haal je tickets voor Pussy lounge Wintercircus in Wonderland op zaterdag 8 december om 12.00 CET via deze website!

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo