News / 22-12-2017

Foolish New Year’s Eve – latest info

b2s, Art of Dance en het label Foolish hebben de handen ineengeslagen voor een waar Freestyle Extravaganza tijdens Foolish New Year’s Eve! De Brabanthallen worden omgetoverd naar een grootse one-stager, met in de DJ booth de meest unieke Hard Dance DJ’s uit de scene. Zij zorgen dat je kunt knallen op de meest funky beats en daarnaast hebben we een zooitje gekke ingrediënten toegevoegd voor een waar Freestyle spektakel! Klinkt goed toch? Enige wat jij moet doen is al jouw vrienden verzamelen en 2018 aftrappen tijdens het gekste feestje van New Year’s Eve! Check hieronder de time table & belangrijke laatste info.

Time table
Een standaard lijn omhoog vonden we te braaf voor dit Foolish New Year’s Eve festijn, dus we hebben alles lekker in de mix gegooid. Wedden dat je van begin tot eind losgaat?

22:00 – 23:55      Foolish Fanatics (ft. Panic, The Viper, Crude Intentions & ShadowFact)
23:55 – 00:15      Happy Foolish New Year
00:15 – 01:15      Paul Elstak & Dr Phunk
01:15 – 02:00      Warface: The Mash-Up Master
02:00 – 03:00      Zany
03:00 – 04:00      Brennan Heart
04:00 – 04:30      Neophyte vs D-Fence live
04:30 – 05:30      Digital Phunk
05:30 – 06:00      Radical Redemption live
06:00 – 07:00      Charly Lownoise & Mental Theo
Hosted by Alee

Tickets
Tickets for Foolish New Year’s Eve zijn hier verkrijgbaar.

Terms & conditions
Eigenlijk hebben we geen vaste regels voor deze knotsgekke avond, maar om jullie toch een beetje in het gareel te kunnen houden hebben we wel een aantal passende richtlijnen opgesteld. Check hier hoe jij jezelf op deze gekke Oudjaarsavond kunt voorbereiden!

Volg Foolish New Year’s Eve online
Tijdens Foolish New Years Eve wordt er foto-, en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s, Art of Dance en Foolish. Deel je party ervaring met ons via de hashtag #letsgetfoolish!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn camera obscura, fototoestel, spiegelreflexcamera, videocamera of fotografisch geheugen mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Foolish New Year’s Eve is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel cash als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In de Brabanthallen bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes toegestaan. Tenzij je een rookmachine bent, meld je dan bij onze lichtman voor verdere instructies.

Drugsbeleid
b2s, Art of Dance en Foolish conformeren zich aan het lokale beleid van de politie Den Bosch. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Foolish New Year’s Eve feesten we veilig. Check dan de Celebrate Safe website om hier meer over te lezen. Vermoed je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft of voel je jezelf niet helemaal lekker? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt. De EHBO is er om je te helpen.

Auto
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer een uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting ‘s-Hertogenbsoch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf dat punt kun je de bebording richting Brabanthallen volgen.

A2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting ‘s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vervolgens volg je de borden richting Brabanthallen.

A59 vanuit Nijmegen
Volg vanaf de A59 de instructies richting ‘s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Hintham de A2 richting Utrecht aan. Bij Knooppunt Empel dien je de A59 richting Waalwijk te volgen, waarna je afslag 46 Engelen neemt. Vervolgens wijst de bebording ‘Brabanthallen’ je de weg.

A59 vanuit Rotterdam
Volg vanaf de A59 de instructie richting ‘s-Hertogenbosch en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf daar wijzen de borden met ‘Brabanthallen’ je de weg.

Parkeren
Er zullen tijdens Foolish New Year’s Eve verschillende parkeerterreinen geopend zijn, dus er is voldoende parkeergelegenheid. Volg de borden ‘Parkeren Brabanthallen’ en de instructies van het parkeerpersoneel goed op. Parkeren kost €15 bij aankomst, maar je kunt ook vooraf je parkeerticket kopen via deze link voor maar €10.

Openbaar vervoer
Brabanthallen is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ‘s-Hertogenbosch Centraal Station. Let op dat er gewijzigde treintijden gelden in verband met de jaarwisseling. Check voor vertrek www.ns.nl en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.) voor actuele vertrektijden.

Meer informatie
Check deze website voor meer info over Foolish New Year’s Eve.

Share:
Foolish

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo