News / 29-08-2018

Maak je op voor een nieuwe editie van Loudness

Sound. Pressure. Level. Loudness staat voor de intensity of sound. Raw Hardstyle is groter geworden dan we ooit dachten, maar de essentie blijft altijd duidelijk. Geen bullshit, enkel de beste Raw door de dikste speakers. En dat in de meest underground locatie van Nederland op zaterdag 10 november. Het is tijd voor Loudness.

Loudness staat voor Raw en dan ook net dat beetje harder. We gaan terug naar de essentie. Natuurlijk is Loudness legende B-Front ook van de partij. Deze Rawstyle koning trekt speciaal voor Loudness iets heel nieuws uit de kast met een super exclusieve set. Binnenkort hoor je meer over B-Front: Inner Choice. Dus houd deze pagina goed in de gaten en denk alvast na over jouw ultieme Raw tracks. Choose wisely!

Maar natuurlijk is hij niet alleen. Ook masterminds als MYST, D-Sturb en Delete zetten hoogspanning op jouw trommelvliezen. Speciaal voor deze editie haalt het label Spoontech al zijn paradepaardjes van stal. De formatie Spoontechnicians met Mind Dimension, Vyral & Infirium is niet voor mensen met een lage pijngrens. Dit is hard tot het bot. Ook Apexx heeft niet stilgezeten nadat hij Loudness vorig jaar een voorproefje gaf op zijn live act. Daarom presenteert hij de komende editie met trots The Apexx Machine. De afgelopen dagen onthulden alle artiesten stuk voor stuk dat zij onderdeel zijn van Loudness op zaterdag 10 november. Zoals je van Loudness gewend bent, wisselen de echte grootmachten en nieuwe talenten zich feilloos af. Check hier wie er verantwoordelijk zijn voor dit muzikale slagveld:

B-Front: Inner Choice
Rebelion
Delete
Regain & Killshot
D-Sturb
Unresolved
Thera
Rejecta
The Apexx Machine
Degos & Re-Done vs MYST
RVAGE
Spoontechnicians feat. Mind Dimension, Vyral & Infirium
Rooler
Luminite
Exit Mind
Riot Shift
Krowdexx
Reaperz
Magnificent
2Faced
Aversion
Hosted by Livid, Democian & Raise

Zie jij dit beukgeweld voor gevorderden wel zitten? Haal je tickets dan nu via deze pagina en meld je aan voor het officiële evenement. Warm je maar vast op. Zaterdag 10 november zien we je op Loudness.

Share:
Loudness

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo