News / 01-02-2019

Hard Bass ‘The Last Formation’ 2019 – latest info

Het is bijna zo ver: de allerlaatste editie van Hard Bass in de GelreDome! De opbouw voor The Last Formation is in volle gang en wij zijn helemaal klaar om er een onvergetelijke editie van te maken! De langverwachte time table en andere belangrijke laatste informatie kun je hieronder vinden. Let op: Hard Bass start om 21.00 uur. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om alles mee te maken!

Time table
21:00 – 22:00 Zany

22:00 – 00:00 TEAM BLUE
22:00 – 23:30
Coone
D-Block & S-te-Fan
Wildstylez
23:30 – 00:00 Live: Headhunterz

00:00 – 02:15 TEAM GREEN
00:00 – 01:30
Atmozfears
B-Front
Noisecontrollers
01:30 – 02:15 Live: I AM HARDSTYLE Take Over (Brennan Heart, Code Black, Toneshifterz)

02:15 – 03:00 Heroes of Hard Bass show

03:00 – 05:00 TEAM YELLOW
03:00 – 04:30
Frequencerz
Phuture Noize
Sub Zero Project
04:30 – 05:00 Live: Ran-D – We Rule The Night (showcase)

05:00 – 07:00 TEAM RED
05:00 – 06:30 E-Force
Radical Redemption
Rejecta
06:30 – 07:00 Live: End of Line (Warface, Delete, Killshot)

Hosted by DV8

Hard Bass is volledig uitverkocht!
Hard Bass is helemaal uitverkocht; er zijn geen tickets meer beschikbaar.

Tijden
Hard Bass vindt plaats op 9 februari van 21.00 uur ’s avonds tot 07.00 uur ’s ochtends. Tussen 21.00 en 22.00 wordt er een warming up set gedraaid door niemand minder dan Zany. De openingsshow start om 22.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent en niets mist!

Premium
De gelukkigen die een Premium ticket hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
– Vroege toegang tot de Galaxy Lounge met een Hard Bass classics warm-up set vanaf 20.00 uur
– Een Premium Hard Bass gift package
– Een welkomstdrankje en hapjes bij aankomst in GelreDome
– Een aparte Premium ingang
– Gratis locker per 2 personen
– Vroege toegang tot de Hard Bass merchandise stand

Ingang
Op je ticket staat een ingang (E, Q of Premium) aangegeven, zorg ervoor dat je via deze ingang naar binnen gaat. Via een andere ingang dan die vermeld staat op je ticket, kun je niet naar binnen.

Merchandise
De Hard Bass merchandise voor de laatste editie staat online! Het is een lijn die slechts in beperkte oplage beschikbaar is. De eerste producten zijn online zelfs al uitverkocht! Deze producten zijn nog wel verkrijgbaar tijdens het event, maar ook deze oplage is zeer klein. Check hier alle Hard Bass 2019 merchandise.

Hard Bass CD
Voor de aankomende finale-editie van Hard Bass is een speciale legacy CD samengesteld. De CD blikt terug op 10 jaar Hard Bass in de GelreDome. CD 1 kijkt terug op de jaren 2009-2012, CD 2 op 2013-2015, CD 3 op 2016-2018 en CD 4 op het jaar 2019. Pre-order de Hard Bass 2019 CD nu via deze link. De CD is beschikbaar op alle online portals vanaf 4 februari en in de week van 11 februari ook fysiek verkrijgbaar.

Livestream
Kun je niet bij Hard Bass zijn? Niet getreurd! Hard Bass wordt namelijk live uitgezonden van 22.00 tot 07.00 via b2s.nl!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Hard Bass is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel met cash als PIN betalen. Een locker kun je met twee of drie vrienden delen. Je kunt tijdens het evenement niet terug naar je locker, mits je iets van merchandise hebt gekocht. Dan ontvang je een voucher om heen en weer te gaan naar je locker.

GelreDome Wallet
In het GelreDome betaal je met de Wallet. De Wallet is een betaalkaart waarmee je contactloos kan afrekenen. De Wallet kan tijdens Hard Bass gekocht worden bij een automaat of één van de bemande verkooppunten. Betalen bij de punten kan met cash, PIN of Credit Card. Je koopt de Wallet met een saldo wat je zelf kiest. De kaart zelf is kosteloos. Als het saldo op is dan kan je de kaart weer laten opwaarderen bij een bemand verkooppunt, of je kan hem zelf opwaarderen in een van de automaten. Bezoekers kunnen het saldo van hun kaart eenvoudig checken bij één van de saldo checkers of bij de betaalautomaten.

De bemande verkooppunten bevinden zich ook in de entreetenten van Hard Bass aan de buitenzijde van GelreDome. Je kan dus voordat je naar binnen gaat al een Wallet aanschaffen. Indien hier echter wachtrijen staan adviseren we je de Wallet aan te schaffen in GelreDome.

Tevens is het mogelijk om via de GelreDome website de Wallet te registreren en te personaliseren. Je kunt dan online je saldo checken, opladen, terug laten schrijven naar je rekening en je bestellingen terugzien. Bij verlies of diefstal kan de gepersonaliseerde Wallet geblokkeerd worden, zodat het saldo niet verloren gaat. Online opwaarderen kan eenvoudig via iDeal of met je creditcard.

Roken
De GelreDome is een horecagelegenheid en daar mag alleen gerookt worden in de aangegeven rookruimte. Deze bevindt zich onder de Oost tribune.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Arnhem. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Hard Bass feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Vermoed je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Parkeren
De GelreDome is goed te bereiken met de auto. Zet in je navigatie het volgende adres: Batavierenweg 25, Arnhem. Eenmaal in Arnhem kun je ook de borden ‘Hard Bass’ volgen. Er zijn verschillende parkeerterreinen geopend rondom de GelreDome. Volg de borden ‘Parkeren GelreDome’ bij aankomsten volg de instructies van de parkeerstewards goed op. Kom op tijd om de drukte voor te zijn. Je kunt vooraf je parkeerticket aanschaffen (auto & touringcar) via deze website. Dit is goedkoper en sneller dan ter plekke.

Openbaar vervoer
De GelreDome is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de trein reist, stap je uit op station Arnhem Centraal. Vanaf hier kun je met de speciale pendelbus naar de GelreDome. Een retourtje kun je kopen op het station. Bezoek www.ns.nl of www.9292.nl voor meer reisinformatie. De eerste pendelbussen rijden vanaf 06.00 uur terug naar het station.

Bussen
Wanneer je een eigen busreis hebt georganiseerd, kun je de bus hier aanmelden voor een parkeerplaats. Het parkeren van een bus kost €40. Het is erg belangrijk dat bus organisaties zich aanmelden om vooraf alle juiste informatie te krijgen over het brengen en halen van bezoekers.

Busreizen
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via één van onze buspartners:
www.partybussen.nl
www.party-vervoer.nl
www.eventtravel.nl

Weer
Het kan ’s nachts flink koud worden, zorg er dus voor dat je warme kleding aanhebt als je aankomt en weggaat. Deze kun je opbergen in je kluisje.

Website
Check deze website voor meer informatie over Hard Bass.

Volg Hard Bass live via social media
Tijdens Hard Bass wordt er een hoop foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven wat er tijdens het evenement gebeurt. Like hiernaast ook de Hard Bass Facebook– en Instagram pagina voor exclusieve content. Gebruik altijd de hashtag #HB19 wanneer je iets over het evenement post op social media.

Share:
Hard Bass

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo