News / 25-02-2020

Hardcore4life ’20 years of Hardcore legacy’ – latest info

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover: Hardcore4life – 20 years of Hardcore legacyDeze jubileum editie vraagt om de grootste show uit onze geschiedenis, en daar leent het immense Ahoy Rotterdam zich perfect voor. Het allerbeste van twee decennia Hardcore zal dwars door deze Rotterdamse rave tempel beuken in epische back2backs. Daarnaast nemen de legendes Paul Elstak en Nosferatu je mee naar het verleden, heden en de toekomst in twee bijzondere specials. 

Check hieronder de time table en alle andere belangrijke informatie! 

Time table
22:00 - 23:00 Panic 
23:00 - 00:00 Promo vs. Catscan
00:00 - 01:00 Endymion vs. The Viper 
01:00 - 01:45 Paul Elstak: legacy special 
01:45 - 02:45 Mad Dog vs. Noize Suppressor 
02:45 - 03:45 Angerfist
03:45 - 04:30 Nosferatu: legacy special
04:30 - 05:30 Deadly guns vs. N-Vitral
05:30 - 06:00 Sefa
06:00 - 07:00 Partyraiser vs. Spitnoise
Hosted by Alee & Diesel 

Tickets voor Hardcore4life zijn nog verkrijgbaar
Claim jouw ‘H4L – 20 years of Hardcore legacy’ ticket via de B2S ticketshop.

Volg Hardcore4life online
Tijdens Hardcore4life worden er foto’s gedeeld op de social media kanalen van B2S. Volg B2S via Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er rondom het evenement gebeurt. Volg ook de Hardcore4life Facebook voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik de hashtag #hardcore4life wanneer je iets over het evenement post op social media.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Hardcore4life is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel cash als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In Rotterdam Ahoy bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk om extra contant geld op te nemen bij de pinautomaten die zich in de locatie bevinden.

Rookbeleid
Roken in Rotterdam Ahoy is verboden. Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rookplekken.

Drugsbeleid
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Hardcore4life feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand zich niet lekker voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Auto
Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto navigeer je naar het volgende adres:

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Parkeren
Er zijn tijdens Hardcore4life verschillende parkeerterreinen geopend. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’ en de instructies van het parkeerpersoneel goed op.

Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Rotterdam Centraal; pak daar metro D richting de Akkers en E richting Slinge en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Rotterdam Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl(trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl  of bel naar 0900-9292 (€0,90 p.m.).

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Hardcore4life.

Share:
Hardcore4life

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo