News / 09-06-2018

Het heetste Freestyle circus is terug in Ahoy met een totally 90s randje!

Oh snap! Op 6 oktober knalt Rotterdam Ahoy weer uit elkaar door een overdosis aan steamy Freestyle. It’s time for Pussy lounge, baby! Deze jaarlijkse editie van het Pussy lounge concept staat bol van confetti, inflatables, sexy entertainment, waanzinnig decor en noem maar op! Deze geheel in een bangin’ jaren 90 thema! Haal die strakke fluor legging en oversized trainingspakken maar uit de kast. Niks is te gek en alles mag, dus ook die panterprint beenwarmers kun je gewoon aan doen! Zet die ghettoblaster maar op standje maximaal en pak je Aussie erbij. Het wordt weer één groot gekkenhuis dus dit feestje wil jij echt niet missen!

Gelukkig kan de Walk-Man wel opgeborgen blijven, want aan muzikaal plezier geen gebrek. Zoals je van Pussy lounge gewend bent staat de crème de la crème van de Freestyle klaar om je naar een symfonisch hoogtepunt te brengen. Van het beukwerk van Neophyte, tot de funky beats van Mark with a K en de meest legendarische sounds van Wildstylez. Phat beats only! Check hier de volledige line-up:

Paul Elstak
Wildstylez
Darkraver
The Viper
Neophyte
Mark with a K
Ruthless
Dr. Rude
Bass-D
Hosted by Alee

Natuurlijk is de Pussy lounge Roulette er ook weer bij tijdens deze editie. Dit wordt wederom een knallend showmoment waarbij een verrassende act alles uit de muzikale kast trekt. Wie dit keer de eer heeft, verklappen we dus niet maar dit wordt gegarandeerd een totally slammin’ spektakel. Mis het niet!

Alrighty then, tijd voor de praktische info! Pussy lounge is altijd uitverkocht, dus wees er vlug bij! Op zaterdag 30 juni om 12.00 uur start de ticket verkoop via deze pagina. Eerst even flink in de mood komen? Check de aftermovie van vorig jaar hier of surf naar de officiële website voor alle info en toffe content. Tot zaterdag 6 oktober tijdens het meest sexy Freestyle circus van Pussy lounge!

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s