News / 17-06-2020

Het is bijna tijd voor Pussy lounge LIVE #2!

Aanstaande vrijdag voegen we sexy to aan livestreamen met het enige echte Freestyle circus! Bereid jezelf voor op de tweede editie van Pussy lounge LIVE, gepresenteerd vanuit onze studio. Natuurlijk zijn Alee & DL jouw hosts en onze knappe co-host Angelique is ook weer van de partij om samen met jou de tofste LIVE games te spelen! We hebben opnieuw een epische locatie gevonden voor e live sets. Dit keer met een bijna eindeloos uitzicht en spannende toevoegingen. Een nieuwe delegatie aan Pussy lounge artiesten was aanwezig bij deze exclusieve ervaring!

FREESTYLE HELDEN
Voor deze tweede editie van Pussy lounge LIVE hebben we Ransom, Ruthless, Deepack, Darkraver vs. Vince & Korsakoff uitgenodigd. Deze exclusieve sets geven je ultieme summer vibes omdat we ze hebben opgenomen op de pier in Scheveningen. Uiteraard hebben we ook een paar van onze sexy danseressen uitgenodigd om jou te vermaken tijdens de sets 😉

RECHTSTREEKS NAAR JE HUISKAMER
Je kunt meedoen aan alle gekkigheid vanuit je eigen huiskamer! Trek je beste Pussy lounge outfit aan, doe mee via Zoom en maak kans om live in de uitzending te komen via  live.b2s.nl. De beste outfit & huiskamer winnen ook nog eens een prijs!

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo