News / 21-11-2017

Jetzt geht’s los met een nieuwe editie van Pussy lounge Wintercircus!

Het koude weer en de hete sfeer zorgen gegarandeerd voor stijve tepels tijdens een nieuwe editie van Pussy lounge Wintercircus op zaterdag 10 maart. Met ganz geile Freestyle beats, Pussy babes in stoute tirolerpakjes en een flinke dosis poedersneeuw maken wij je bratwurst en pretzels wel warm. Let’s get ready to jodel!

Sexy.. Speels.. Saufen! Niets is ons te gek. We kunnen het einde van de winter natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We voorspellen daarom nu al dat er een zeer plaatselijke sneeuwstorm zal plaatsvinden op het welbekende terrein van Aquabest. Lekkere Freestyle, eiskalte activiteiten en flinke joekels vol pils en glühwein. Zo zal niet enkel de verwarmde partytent weer volledig in thema worden aangekleed, ook de wintersportliefhebbers kijken de ogen uit. Degene die het wat rustiger aan doen, kunnen de trek stillen met heerlijke Deutsche speise. Ook voor de echte après-ski tijgers zal de dag niet vervelen. Bereid je dus voor om te moeten langlaufen door de witte waas!

Pussy lounge heeft wederom een lekkere selectie van artiesten gemaakt, die ervoor gaan zorgen dat de temperatuur een tropische hoogte zal bereiken.

Paul Elstak
Isaac
Darkraver
Promo
Mental Theo
The Prophet
Ruthless
Vince
The Viper
Plug ’N Play
Lethal MG
Hosted by Ruffian

Maar dat is niet alles! Vanaf 10 maart kun je op elke Pussy lounge editie een muzikale act verwachten uit onverwachte hoek. Verder zeggen we nog lekker niks, maar het wordt super toll! De kaartverkoop voor Pussy lounge Wintercircus 2018 begint op 2 december om 12:00 uur. Tickets scoor je hier. Bereid je alvast voor en meld je aan voor het evenement of glij naar onze Facebook pagina. See you there, sexy!

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s